Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWevents

Το Colonial επέστρεψε ανανεωμένο στo Γκόλφ της Γλυφάδας

Το Colonial επέστρεψε ανανεωμένο στo Γκόλφ της Γλυφάδας

Την Πέμπτη 11 Ιουνίου άνοιξε τους μαγικούς του κήπους με τα νέα Colonial Garden Parties που οργανώνονται κάθε Πέμπτη με live μουσική και εκλεκτά cocktail εμπνευσμένα από την ομάδα της Perrier Jouet.

 

 Η πρώτη βραδιά των Colonial Garden Parties ξεκίνησε με live μουσική από τους Newmark και τη μελωδική φωνή της Εβελίνας Νικόλιζα.

Στους καταπράσινους κήπους του Golf, οι λαμπεροί καλεσμένοι και οι λάτρεις της high-end γαστρονομίας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το exclusive menu από την ομάδα του Άγγελου Καραμούζη με την επιμέλεια του Chef Γιάννη Μπαξεβάνη.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ, ΕΛΙΑΝΑ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

O χώρος του Colonial έχει προετοιμαστεί κατάλληλα, εφαρμόζοντας αυστηρά, πρακτικές υγιεινής και χωροταξικής οριοθέτησης, όπως έχουν οριστεί από τις αρμόδιες αρχές.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΖΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΕΒΙΤΑ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ

ΣΤΕΛΑ ΜΕΛΙΓΚΑΝ, ΡΕΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΔΩΡΑ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΝΤΑ ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑ

 

"Ο κόσμος δεν είναι άσπρος ή μαύρος. Μάλλον μαύρος ή γκρίζος."

Γκράχαμ Γκρην

  • -1820: Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης και οι «Φιλικοί» αποφασίζουν να κηρύξουν επανάσταση στη Μολδοβλαχία.

    -1888: Εγκαινιάζεται το Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα.

    -1918: Γεννήθηκε η Ασπασία Παπαθανασίου, ελληνίδα ηθοποιός, που διακρίθηκε διεθνώς για τις ερμηνείες της στους μεγάλους αρχαίους τραγικούς ρόλους.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2