Lazy Sunday Brunch στο Athénée

Το talk-of-the-town “Lazy Sunday Brunch” του Athénée υποδέχτηκε τις γλυκές δημιουργίες του γνωστού pastritect Dimitris Economides
Lazy Sunday Brunch στο Athénée

Το talk-of-the-town “Lazy Sunday Brunch” του Athénée υποδέχτηκε τις γλυκές δημιουργίες του γνωστού pastritect Dimitris Economides.

Χρύσανθος Πανάς – Stephanie Artarit (Assouline author & Gang of Style founder)

Το κυριακάτικο brunch στο αγαπημένο σημείο συνάντησης της πόλης, το εμβληματικό Athénée της λαμπερής οδού Βουκουρεστίου, υποδέχεται για όλο τον Φεβρουάριο τις γλυκές δημιουργίες του γνωστού pastry chef (ή αλλιώς pastritect, από το “pastry” & το “architect”) και πολύ ταλαντούχου Dimitris Economides.

Μύρωνας Στρατής – Δημήτρης Οικονομίδης

Πολλοί επώνυμοι φίλοι βρέθηκαν στην έναρξη της συνεργασίας, γέμισαν τα σαλόνια του Athénée, αλλά και τα εξωτερικά τραπέζια στον όμορφο πεζόδρομο και απόλαυσαν το Lazy Sunday Brunch menu του chef Νίκου Σκλήρα, με ελκυστικές επιλογές από νόστιμα comfort πιάτα, φυσικούς χυμούς και φυσικά τα καθιερωμένα Bloody Mary.

Δημήτρης Μαστρόκαλος (Mi-Ro) – Κατερίνα Καινούργιου

Χουάν Ροντρίγκεζ – Θέμης Γεωργαντάς – Μαλού

Όλοι, όμως, είχαν να πουν τα καλύτερα και για την τάρτα κάστανο, τη Madame Choux Choux και τα υπόλοιπα επιδόρπια με την υπογραφή του Dimitris Economides. Μία συνεργασία που θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 23/2.

Ζενεβιέβη Μάντζαρη – Φώτης Σεργουλόπουλος

Σάκης Τανιμανίδης – Μιχάλης Χατζηγιάννης

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης – Κατερίνα Καινούργιου

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v