Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWdecor

Island X THEMIS  Z

 Island X THEMIS  Z

Μια δημιουργική συνεργασία μεταξύ του διεθνούς spot της Αθηναϊκής Ριβιέρας και της σημαντικής Ελληνίδας σχεδιάστριας που έγινε γνωστή στο εξωτερικό από τη συνεργασία της με τον οίκο Dior. To Island παρουσιάζει τη δημιουργία ενός bespoke σερβίτσιου από τη Θέμιδα Ζουγανέλη, που έχει χαρακτηριστεί από το διεθνή Tύπο ως η επιτομή της σύγχρονης ελληνικής κομψότητας όταν πριν έναν χρόνο μια tableware σειρά της ταξίδεψε στο Παρίσι για να γίνει κομμάτι της συλλογής του οίκου Dior MAISON. Το Ιsland, γνωστό σε παγκόσμιο επίπεδο για την υψηλή αισθητική του στο fine dining και clubbing, προχώρησε σε συνεργασία με τη γνωστή σχεδιάστρια.

Εμπευσμένη από τα βότσαλα της παραλίας του Island και θέλοντας να αποδώσει την έννοια του νησιού με έναν αφαιρετικό τρόπο, η Θέμις Ζουγανέλη σχεδίασε στο χέρι μια αλληλουχία μαύρων κύκλων για  το υπέροχο σερβίτσιο φαγητού του Island.Η μοναδικότητα του χώρου και ο ιδιαίτερος σχεδιασμός THEMIS • Z προσδίδουν λιτή πολυτέλεια στην εμπειρία του fine dining στο εστιατόριο του Island.

 

"Προσπαθώντας για το αδύνατο, κατορθώνουμε το καλύτερο δυνατό."

August Strindberg, 1849-1912, Σουηδός θεατρικός συγγραφέας

 • 1919 - Υπογράφεται η συνθήκη του Νεϊγύ στην ομώνυμη πόλη της Γαλλίας μεταξύ των Συμμάχων (Αντάντ) και της Βουλγαρίας.
  1920 - Ήττα του Βενιζέλου στις εκλογές
  1926 - Ιδρύεται η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ)
  1935 - Οι Φιλιππίνες αποκτούν την ανεξαρτησία τους απο τις ΗΠΑ
  1960 - Ιδρύεται ο ΟΠΕΚ (οργανισμός Πετρελαιοεξαγωγικών Κρατών).
  1963 - Δημιουργείται το νησί Σουρτσέι στην Ισλανδική θάλασσα λόγω υποθαλάσσιας έκρηξης ηφαιστείου.

© 2002-2019 MEDIA2DAY