Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWdecor

Mix and Match διακόσμηση

Mix and Match διακόσμηση

Αν δεν θέλετε να επιλέξετε όλα σας τα έπιπλα στο ίδιο στιλ και στις ίδιες αποχρώσεις, αλλά σας αρέσει να κάνετε τη διαφορά, αναμειγνύοντας διαφορετικές τάσεις, τότε η διακόσμηση που σας ταιριάζει είναι η mix and match.Διακόσμηση με ethnic πινελιές και έντονα χρώματα κυριαρχούν σε όλο το χώρο του σπιτιού.  Με βάση το ουδέτερο λευκό, οι χώροι, από το καθιστικό και την κρεβατοκάμαρα μέχρι την κουζίνα, δέχονται μικρές αλλά έντονες νότες χρώματος που ζωντανεύουν τη διακόσμηση του σπιτιού. Tο λευκό είναι ένα χρώμα που προσδίδει φωτεινότητα, ενώ τα έντονα χρώματα συνδέονται με τη ζωντάνια και την καλή διάθεση.

Τα μαξιλάρια "φέρνουν" στο χώρο μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα και φτιάχνουν τις πιο άνετες και αναπαυτικές γωνιές του σπιτιού.  


"Κείνος που στ’ αληθινά αγαπά το Λαό δε γίνεται ποτέ αρχηγός του, γίνεται υπηρέτης του."

Μενέλαος Λουντέμης

  • 1944 - Το HMAS Australia χτυπήθηκε κατά την πρώτη επίθεση Καμικάζι. 30 άντρες σκοτώθηκαν, μεταξύ των οποίων και ο διοικητής του πλοίου. (Β' Παγκόσμιος Πόλεμος)
    1972 - Ένα NAMC YS-11A της Ολυμπιακής Αεροπορίας συνετρίβη στις ακτές της Βούλας Αττικής. 37 από τους επιβαίνοντες πνίγηκαν, ενώ 19 κατάφεραν να σωθούν φτάνοντας στην ακτή.

© 2002-2019 MEDIA2DAY