Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWdecor

Mix and Match διακόσμηση

Mix and Match διακόσμηση

Αν δεν θέλετε να επιλέξετε όλα σας τα έπιπλα στο ίδιο στιλ και στις ίδιες αποχρώσεις, αλλά σας αρέσει να κάνετε τη διαφορά, αναμειγνύοντας διαφορετικές τάσεις, τότε η διακόσμηση που σας ταιριάζει είναι η mix and match.Διακόσμηση με ethnic πινελιές και έντονα χρώματα κυριαρχούν σε όλο το χώρο του σπιτιού.  Με βάση το ουδέτερο λευκό, οι χώροι, από το καθιστικό και την κρεβατοκάμαρα μέχρι την κουζίνα, δέχονται μικρές αλλά έντονες νότες χρώματος που ζωντανεύουν τη διακόσμηση του σπιτιού. Tο λευκό είναι ένα χρώμα που προσδίδει φωτεινότητα, ενώ τα έντονα χρώματα συνδέονται με τη ζωντάνια και την καλή διάθεση.

Τα μαξιλάρια "φέρνουν" στο χώρο μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα και φτιάχνουν τις πιο άνετες και αναπαυτικές γωνιές του σπιτιού.  


"Κάθε άνθρωπος της δράσης είναι άνθρωπος με όνειρα."

James Gibbons Huneker, Αμερικανός κριτικός

  • 1703 - Ο Μέγας Πέτρος ιδρύει την Αγία Πετρούπολη και την ανακηρύσσει πρωτεύουσα της Ρωσίας.
    1905 - Ο ρωσικός στόλος καταστρέφεται από τον ιαπωνικό στην Ναυμαχία της Τσουσίμα.
    1942 - Δολοφονείται από Τσέχους αντιστασιακούς στην Πράγα ο Ράινχαρντ Χάιντριχ, υψηλόβαθμο στέλεχος των SS.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2