Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWdecor

Χριστουγεννιάτικα στολίδια από μπισκότα

Χριστουγεννιάτικα στολίδια από μπισκότα

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Η ατμόσφαιρα είναι γιορτινή και η διάθεσή μας ολοένα και «ανεβαίνει». Ένας διασκεδαστικός και δημιουργικός τρόπος για να στολίσουμε όχι μόνο το δέντρο, αλλά και οποιαδήποτε χριστουγεννιάτικη σύνθεση και γιορτινά πακέτα, είναι τα στολίδια που μπορούμε να φτιάξουμε από μπισκότα, ακολουθώντας απλά βήματα:Φτιάχνουμε την αγαπημένη μας ζύμη για μπισκότα. Χρησιμοποιώντας χριστουγεννιάτικα κουπάτ σε διάφορα σχέδια κόβουμε τα μπισκότα μας. Μ’ ένα καλαμάκι κάνουμε από μια τρύπα στο καθένα. Τα ψήνουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συνταγής μας.

Χρωματίζουμε την ζαχαρόπαστα με χρώματα ζαχαροπλαστικής. Αφήνουμε τη φαντασία μας να “πρωταγωνιστήσει” και διακοσμούμε τα μπισκότα με χριστουγεννιάτικη διάθεση. Τα αφήνουμε να στεγνώσουν.Περνάμε τον σπάγγο μέσα από τις τρύπες που έχουμε δημιουργήσει και τα στολίδια μας είναι έτοιμα!!!


Μπορούμε να τα κρεμάσουμε στο δέντρο μας, να στολίσουμε το σπίτι μας, να τα βάλουμε σε ατομικά σακουλάκια ή κουτιά και να τα προσφέρουμε ως δώρο.


Για περισσότερες ιδέες εδώ:  https://www.facebook.com/pages/adas-nadias/173689872726903?fref=ts

"Κάθε άνθρωπος της δράσης είναι άνθρωπος με όνειρα."

James Gibbons Huneker, Αμερικανός κριτικός

  • 1703 - Ο Μέγας Πέτρος ιδρύει την Αγία Πετρούπολη και την ανακηρύσσει πρωτεύουσα της Ρωσίας.
    1905 - Ο ρωσικός στόλος καταστρέφεται από τον ιαπωνικό στην Ναυμαχία της Τσουσίμα.
    1942 - Δολοφονείται από Τσέχους αντιστασιακούς στην Πράγα ο Ράινχαρντ Χάιντριχ, υψηλόβαθμο στέλεχος των SS.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2