Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWdecor

Χριστουγεννιάτικα στολίδια από μπισκότα

Χριστουγεννιάτικα στολίδια από μπισκότα

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Η ατμόσφαιρα είναι γιορτινή και η διάθεσή μας ολοένα και «ανεβαίνει». Ένας διασκεδαστικός και δημιουργικός τρόπος για να στολίσουμε όχι μόνο το δέντρο, αλλά και οποιαδήποτε χριστουγεννιάτικη σύνθεση και γιορτινά πακέτα, είναι τα στολίδια που μπορούμε να φτιάξουμε από μπισκότα, ακολουθώντας απλά βήματα:Φτιάχνουμε την αγαπημένη μας ζύμη για μπισκότα. Χρησιμοποιώντας χριστουγεννιάτικα κουπάτ σε διάφορα σχέδια κόβουμε τα μπισκότα μας. Μ’ ένα καλαμάκι κάνουμε από μια τρύπα στο καθένα. Τα ψήνουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συνταγής μας.

Χρωματίζουμε την ζαχαρόπαστα με χρώματα ζαχαροπλαστικής. Αφήνουμε τη φαντασία μας να “πρωταγωνιστήσει” και διακοσμούμε τα μπισκότα με χριστουγεννιάτικη διάθεση. Τα αφήνουμε να στεγνώσουν.Περνάμε τον σπάγγο μέσα από τις τρύπες που έχουμε δημιουργήσει και τα στολίδια μας είναι έτοιμα!!!


Μπορούμε να τα κρεμάσουμε στο δέντρο μας, να στολίσουμε το σπίτι μας, να τα βάλουμε σε ατομικά σακουλάκια ή κουτιά και να τα προσφέρουμε ως δώρο.


Για περισσότερες ιδέες εδώ:  https://www.facebook.com/pages/adas-nadias/173689872726903?fref=ts

"Η ύψιστη μορφή άγνοιας είναι όταν απορρίπτεις κάτι που δεν ξέρεις τίποτε γι’ αυτό."

Wayne W. Dyer, 1940-2015, Αμερικανός συγγραφέας

  • 1440 - Μάχη της Βάρνας.
    1484 - Γεννιέται ο Μαρτίνος Λούθηρος, μοναχός, ηγέτης της Εκκλησιαστικής Μεταρρύθμισης.
    1938 - Πεθαίνει ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, ιδρυτής του σύγχρονου τουρκικού κράτους.

© 2002-2019 MEDIA2DAY