Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWdecor

Acapulco chair, ένα πασπαρτού διακοσμητικό κομμάτι από το Μεξικό

Acapulco chair, ένα πασπαρτού διακοσμητικό κομμάτι από το Μεξικό

Η διάσημη καρέκλα Acapulco σχεδιάστηκε στο Μεξικό τη δεκαετία του 50 και είναι εμπνευσμένη από τις τεχνικές πλέξης των Μάγια. Η ονομασία της προέρχεται από την ομώνυμη περιοχή του Μεξικού, έναν διάσημο τουριστικό προορισμό.Το κλασσικό σχήμα της διατηρεί ταυτόχρονα μια μοντέρνα γραμμή, γεγονός που καθιστά την καρέκλα Acapulco ένα διαχρονικό έπιπλο που παράγεται εδώ και δεκαετίες. Διατίθεται σε ποικιλία χρωματισμών και σχεδίων και ταιριάζει με όλα τα διακοσμητικά στιλ. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε είτε για τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων είτε εξωτερικών, όπως βεράντες και αυλές.
Η καρέκλα Acapulco είναι ένα μοναδικό vintage έπιπλο που φέρει λίγη από τη γοητεία της εποχής του Frank Sinatra, της Elizabeth Taylor και των Kennedys, συχνών θαμώνων του σαγηνευτικού θέρετρου του Ακαπούλκο.
"Τα αόρατα νήματα είναι οι πιο ισχυροί δεσμοί."

Φρήντριχ Νίτσε

  • 1752 - Ο Βενιαμίν Φραγκλίνος, με το πείραμά του με το χαρταετό και το κλειδί, αποδεικνύει, ότι η αστραπή είναι ηλεκτρισμός.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2