Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWbooks

Η Μπρίτζετ Τζόουνς επιστρέφει!

Η Μπρίτζετ Τζόουνς επιστρέφει!

Σε δύο περίπου εβδομάδες αναμένεται στα ράφια των ξένων βιβλιοπωλείων, αλλά και στο Amazon - που δέχεται ήδη προκρατήσεις - το νέο, τρίτο βιβλίο της σειράς της Helen Fielding, με τίτλο Mad About The Boy και ηρωίδα την Μπρίτζετ Τζόουνς.


Η πρωταγωνίστρια του βιβλίου, αλλά και των ταινιών που ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία η Ρενέ Ζελβέγκερ, είναι πλέον 51 ετών, συνεχίζει να μετρά τις θερμίδες της, να αγαπά το αλκοόλ, να ανησυχεί για τις ρυτίδες της και να εκφράζει αυτές της τις ανησυχίες, μέσα από τα social media.


To τελευταίο βιβλίο της Fielding διχάζει το κοινό πριν καν βγει στα ράφια, μετά την αποκάλυψη των The Sunday Times, ότι στο νέο μυθιστόρημα ο Μάρκ Ντάρσι, ο υπέροχος σύζυγος της Μπρίτζετ είναι νεκρός και η ίδια είναι πάλι μόνη, χήρα με δύο παιδιά, και αναζητά νέες ερωτικές περιπέτειες μέσω ίντερνετ. Η συνέχεια επί του βιβλίου και σίγουρα επί της οθόνης...


"Η αποτυχία δεν είναι θανάσιμη, αλλά η αποτυχία να αλλάξεις μπορεί να είναι."

John Wooden, Αμερικανός προπονητής μπάσκετ

  • 1940 - Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: Αρχίζει η Επιχείρηση Δυναμό, η εκκένωση της Δουνκέρκης από τα αγγλο-γαλλικά στρατεύματα.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2