Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWbooks

Η Μπρίτζετ Τζόουνς επιστρέφει!

Η Μπρίτζετ Τζόουνς επιστρέφει!

Σε δύο περίπου εβδομάδες αναμένεται στα ράφια των ξένων βιβλιοπωλείων, αλλά και στο Amazon - που δέχεται ήδη προκρατήσεις - το νέο, τρίτο βιβλίο της σειράς της Helen Fielding, με τίτλο Mad About The Boy και ηρωίδα την Μπρίτζετ Τζόουνς.


Η πρωταγωνίστρια του βιβλίου, αλλά και των ταινιών που ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία η Ρενέ Ζελβέγκερ, είναι πλέον 51 ετών, συνεχίζει να μετρά τις θερμίδες της, να αγαπά το αλκοόλ, να ανησυχεί για τις ρυτίδες της και να εκφράζει αυτές της τις ανησυχίες, μέσα από τα social media.


To τελευταίο βιβλίο της Fielding διχάζει το κοινό πριν καν βγει στα ράφια, μετά την αποκάλυψη των The Sunday Times, ότι στο νέο μυθιστόρημα ο Μάρκ Ντάρσι, ο υπέροχος σύζυγος της Μπρίτζετ είναι νεκρός και η ίδια είναι πάλι μόνη, χήρα με δύο παιδιά, και αναζητά νέες ερωτικές περιπέτειες μέσω ίντερνετ. Η συνέχεια επί του βιβλίου και σίγουρα επί της οθόνης...


"Τα βιβλία είναι καθρέφτες. Βλέπεις μέσα τους μόνο αυτά που ήδη έχεις μέσα σου."

Carlos Ruiz Zafón, 1964 -, Ισπανός συγγραφέας

  • 1797 - Συνθήκη του Καμποφόρμιο, με την οποία οι Ιόνιοι Νήσοι προσαρτήθηκαν στη Γαλλία.
    1912 - Ο Ελληνικός Στρατός (IV Μεραρχία) απελευθερώνει τη Νάουσα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY