Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWbeauty

BlueNailsMonth από τη La Roche-Posay

BlueNailsMonth από τη La Roche-Posay

H La Roche-Posay για να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες του καρκίνου και να συμβάλει θετικά στη ψυχολογία των ασθενών λανσάρει το συλλεκτικό «μπλε βερνίκι νυχιών Τοleriane Silicium» και καλεί όλες τις γυναίκες να διαδώσουν το μήνυμα #BlueΝailsΜonth.


 


Η La Roche-Posay πιστή στην αποστολή της να βελτιώνει το δέρμα των ασθενών με καρκίνο, υποστηρίζει  τον Όμιλο Εθελοντών κατά του καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» με μια σειρά δράσεων που στόχο έχουν την ενημέρωση και ανακούφιση των ασθενών από τις ανεπιθύμητες παρενέργειες των θεραπειών κατά του καρκίνου, στο δέρμα.Στόχος της εκστρατείας αυτής,  είναι αφενός η ευαισθητοποίηση του κόσμου και αφ’ εταίρου η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των γυναικών με καρκίνο, με κυριότερο μήνυμα ότι όλοι έχουν θέση στην ομορφιά.Με όραμα την φροντίδα του δέρματος και τη στήριξη των ασθενών με καρκίνο, στις 9 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στην καρδιά της Αθήνας, στο φαρμακείο Dr Pharmacy το Blue Nails Event.

Διάσημες γυναίκες όλων των ηλικιών από τον χώρο της ομορφιάς, της δημοσιογραφίας και της Show biz, έδωσαν το παρόν σε αυτό το κάλεσμα και έβαψαν τα νύχια τους με το συλλεκτικό μπλε βερνίκι της La Roche-Posay, διαδίδοντας το μήνυμα #bluenailsmonth για καλό σκοπό!

 

"Δεν είμαστε τίποτα. Αυτό που ψάχνουμε είναι το παν."

Φρήντριχ Χαίλντερλιν, 1770-1843, Γερμανός ποιητής

 • 1864 - Νέο Σύνταγμα στην Ελλάδα μετά την Επανάσταση της 3ης Σεπτέμβρη.
  1974 - Πεθαίνει ο Βιτόριο ντε Σίκα, Ιταλός σκηνοθέτης.
  1979 – Πεθαίνει ο Δημήτρης Ψαθάς, δημοσιογράφος και θεατρικός συγγραφέας.
  1985 - Η έκρηξη του ηφαιστείου Νεβάδο ντελ Ρουίς στην Κολομβία δημιουργεί ένα λαχάρ που προκαλεί το θάνατο περίπου 25.000 θανάτους.
  1990 - Ξεκινά τη λειτουργία του ο Παγκόσμιος Ιστός.
  2002 - Το πετρελαιοφόρο πλοίο Prestige βυθίζεται ανοιχτά της Γαλικίας προκαλώντας οικολογική καταστροφή.

© 2002-2019 MEDIA2DAY