Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWbeauty

Korres colour brushes

Korres colour brushes

Η ΚΟΡΡΕΣ προσθέτει στη συλλογή μακιγιάζ τρία πινέλα για εφαρμογή υγρού make-up, πούδρας και ρουζ με την ακρίβεια, την ευκολία και την τεχνική ενός professional make-up artist!

 

Σχεδιασμένα με cruelty-free fiber πρωτοποριακής τεχνολογίας, τα νέα πινέλα συνδυάζουν την πρακτική χρήση με το άψογο, ομοιόμορφο τελείωμα στο μακιγιάζ και την εξαιρετικά απαλή αίσθηση στο δέρμα.


ΠΙΝΕΛΟ ΥΓΡΟΥ MAKE-UP

Απαλό και πολυτελές πινέλο kabuki που συγκρατεί την απαραίτητη ποσότητα προϊόντος και διευκολύνει την ομοιόμορφη εφαρμογή και blending του make-up, «αγγίζοντας» με ακρίβεια κάθε γωνία του προσώπου.

ΠΙΝΕΛΟ ΠΟΥΔΡΑΣ

Γεμάτο και πυκνό πινέλο για ανάλαφρη εφαρμογή bronzer και πούδρας σε πρόσωπο και σώμα.

ΠΙΝΕΛΟ ΡΟΥΖ

Πινέλο με ελαφρώς κυρτό και επικλινές σχήμα που μιμείται τις γωνίες των μήλων του προσώπου για άψογη εφαρμογή του ρουζ, τέλειο highlighting ή contouring.extra tip

COLOUR BRUSH CARE

Χρησιμοποιήστε σαπούνι και νερό για να καθαρίσετε τα πινέλα, δημιουργώντας αφρό. Ξεπλύνετε και αφήστε να στεγνώσουν, τοποθετώντας τα οριζόντια σε μία επιφάνεια ή με το άνω μέρος του πινέλου να κοιτάει προς τα κάτω, ώστε μα μην εισχωρήσει το νερό στο εσωτερικό του.

 

"Η Τέχνη είναι το πιο ωραίο από όλα τα ψέματα."

Claude Debussy, 1862-1918, Γάλλος μουσικός

  • 1912 - Οι κάτοικοι της Ικαρίας εκδιώκουν τις τουρκικές Αρχές και ανακηρύσσουν την Ικαριακήν Πολιτείαν, μέχρι τις 4 Νοεμβρίου του ίδιου έτους, οπότε άγημα του Ελληνικού Στόλου αποβιβάζεται στη νήσο και την απελευθερώνει οριστικά.
    1913 - Συνέρχεται στο Βουκουρέστι συνδιάσκεψη των εμπολέμων, για τη σύναψη ειρήνης, στην οποία παρίσταται ο Πρωθυπουργός Ελευθέριος Βενιζέλος.
    1945 - Ο Ιερός Λόχος εγκαταλείπει την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY