Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWbeauty

Η Clinique παρουσίασε τη νέα σειρά εξατομικευμένης ενυδάτωσης Clinique iD

Η Clinique παρουσίασε τη νέα σειρά εξατομικευμένης ενυδάτωσης Clinique iD

Το Ωδείο Αθηνών γέμισε χρώμα με αφορμή την παρουσίαση της νέας, εξατομικευμένης σειράς ενυδάτωσης Clinique iD.

Η Clinique ήταν η 1η μάρκα που παρουσίασε την ιδέα της εξατομικευμένης περιποίησης προσώπου το 1968 με το εμβληματικό Σύστημα Περιποίησης 3-Step και φέτος εισάγει μία νέα εποχή στις κρέμες περιποίησης με το ΝΕΟ Clinique iD.

Στον επιβλητικό χώρο του Ωδείου παρευρέθηκαν beauty editors και influencers, οι οποίες γνώρισαν την ιστορία της Clinique και τη φιλοσοφία του νέου λανσαρίσματος. Στη συνέχεια κλήθηκαν να αναγνωρίσουν τον τύπο επιδερμίδας τους καθώς και τη βασική ανάγκη που τις απασχολεί με σκοπό να δημιουργήσουν το δικό τους Clinique iD.

 

Διαθέσιμο σε 15 μοναδικούς συνδυασμούς, το Clinique iD είναι σχεδιασμένο ακριβώς για κάθε τύπο επιδερμίδας και ανάγκης. Αυτό το επιτυγχάνει με τις καινοτόμες, ειδικά σχεδιασμένες συσκευασίες που αποτελούνται από τρεις βάσης ενυδάτωσης και πέντε ενεργές κάψουλες συμπυκνωμένων δραστικών συστατικών. Τώρα ενυδάτωση και περιποίηση συνδυάζονται με στόχο τη δημιουργία μιας καλύτερης επιδερμίδας. Κάθε ενεργή κάψουλα στοχεύει σε μια εξειδικευμένη ανάγκη: Γραμμές & Ρυτίδες, Κούραση, Πόρους & Ανομοιόμορφη Υφή, Ανομοιόμορφο Χρωματικό Τόνο και Ερεθισμό. Το Clinique iD θα κλέψει τις εντυπώσεις των οπαδών του skincare όχι μόνο για την εξατομικευμένη ενυδάτωση που προσφέρει, αλλά και για την ελκυστική, πρωτοποριακή εμφάνισή του.

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΡΩΝΕΣ, ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΝΤΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Αντλώντας έμπνευση από 5 μοναδικούς προορισμούς του κόσμου και συνδυάζοντάς τους με κάθε ενεργή κάψουλα, η Clinique εξέπληξε ευχάριστα τις προσκεκλημένες με μία σειρά από μικρά custom-made δωμάτια, κάθε ένα από τα οποία ήταν ντυμένο με τα χρώματα των νέων Clinique iD, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο αμέτρητες ευκαιρίες δημιουργικής φωτογράφησης.

ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΠΟΛΥΖΩΗ

ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ 

ΤΖΕΝΗ SIREAC, ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΝΤΑ ΚΟΛΟΒΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΝΤΑ

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ CLINIQUE

"Οι καλλιτέχνες είναι οι μοναχοί της αστικής κοινωνίας."

Τσέζαρε Παβέζε, 1908-1950, Ιταλός συγγραφέας

  • 1837-Ιδρύεται η Σχολή Καλών Τεχνών στην Αθήνα.
    1990- Με το Νόμπελ Ειρήνης βραβεύεται ο ηγέτης της ΕΣΣΔ, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ.
    1999-Το Νόμπελ Ειρήνης απονέμεται στην ανθρωπιστική οργάνωση «Γιατροί χωρίς Σύνορα»

© 2002-2019 MEDIA2DAY