Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWbeauty

Caudalie Christmas Gifting

Caudalie Christmas Gifting

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Οι αμπελώνες λαμπυρίζουν με ένα νεραϊδένιο φως και η Caudalie μας παρουσίαζει τις προτάσεις της για τα χριστουγεννιάτικα δώρα μας!

Η Caudalie είναι μια γαλλική μάρκα καλλυντικών που ιδρύθηκε το 1995 από την Mathilde Thomas και τον σύζυγό της Bertrand στην καρδιά της περιοχής Μπορντώ, στο κτήμα "Smith Haut Lafitte". Αυτή η εντελώς ανεξάρτητη μάρκα χρησιμοποιεί τα οφέλη των συστατικών που προέρχονται από τα σταφύλια και την άμπελο. Τα προϊόντα Caudalie είναι φυσικά, αποτελεσματικά και πολυτελή. Βασίζονται σε ένα μοντέλο φυσικής επιστήμης που ακολουθεί ένα πολύ αυστηρό χάρτη, γνωστό ως "Cosm’ethics". Από το 2012, η Caudalie είναι μέλος της ένωσης "1% for the Planet" και ως εκ τούτου δίνει 1% των συνολικών εσόδων της εταιρείας σε ενώσεις οικολογικής και περιβαλλοντικής προστασίας σε ολόκληρο τον κόσμο. 'Όποιος αγοράζει ένα προϊόν Caudalie συμβάλλει αυτόματα στη δράση αυτή.

Τα σετ που παρουσιάζονται είναι μερικές μόνο από τις πολλές εμβληματικές και γιορτινές συνθέσεις σε ειδικό μέγεθος, χριστουγεννιάτικες μπάλες και νεσεσέρ. Υπάρχει επίσης δυνατότητα να συνθέσετε το δικό σας sur-mesure σετ στο κατάστημα δημιουργώντας ένα μοναδικό και τέλειο δώρο!

 

SPONSORED LINKS

"Η εξίσωση της θρησκείας με την πίστη είναι μάλλον πρόσφατη."

Arnold J. Toynbee, 1889-1975, Βρετανός ιστορικός

  • 963 - Πέθανε ο Αυτοκράτορας του Βυζαντίου Ρωμανός Β'.
    1884 - Γεννήθηκε ο ποιητής Άγγελος Σικελιανός.
    1945 - Στα τέλη του Β΄ Παγκόσμιου Πόλεμου, απελευθερώνονται τα Δωδεκάνησα από την Ιταλία και ζητούν να ενωθούν με την Ελλάδα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY