Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWbeauty

CeraVe η προσιτή και αποτελεσματική σειρά ενυδάτωσης

CeraVe η προσιτή και αποτελεσματική σειρά ενυδάτωσης

Η CeraVe δημιουργήθηκε από δερματολόγους και λανσαρίστηκε από την Coria Laboratories πριν από μόλις 13 χρόνια. Το όραμα της μάρκας ήταν να προσεγγίσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους με προσιτά προϊόντα περιποίησης που περιέχουν 3 ceramides που αποκαθιστούν τον φυσικό επιδερμικό φραγμό.

Η CeraVe διαθέτει πλήρη σειρά προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας που ανταποκρίνονται στα βήματα που συστήνουν οι δερματολόγοι για τον καθαρισμό, την περιποίηση και την ενυδάτωση."Πολλές φορές διαπιστώνουμε μια λεπτή διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην καλλυντική ευχαρίστηση και στην κλινική αποτελεσματικότητα των ενυδατικών προϊόντων. Συχνά τα προϊόντα με ελαφριά υφή δεν προσφέρουν αρκετή ενυδάτωση, ενώ τα πιο αποτελεσματικά είναι πολύ βαριά και λιπαρά. Η CeraVe αποτελεί ένα δυνατό παράδειγμα άριστης απόδοσης και στα δύο ζητούμενα: ελαφριά, μη λιπαρή υφή με εξαιρετικά ενυδατική δράση. Ετσι δεν αποτελεί έκπληξη που αποτελεί την επιλογή τόσο πολλών καταναλωτών " – αναφέρει ο Peter A. Lio, Καθηγητής Δερματολογίας στο Northwestern University. 

Η CeraVe εξαγοράσθηκε από τη L'Oréal το 2017, με στόχο να επεκταθεί το 2018 με γοργούς ρυθμούς στην Ευρώπη και στη Λατινική Αμερική. Η μάρκα έχει ήδη ξεκινήσει την τοποθέτησή της στην Ελληνική αγορά.Η παγκόσμια επέκταση θα επικεντρωθεί στα βασικά προϊόντα καθαρισμού και ενυδάτωσης, προσώπου και σώματος της μάρκας που περιέχουν τα 3 βασικά ceramides. Η γρήγορη επέκταση αποτελεί αποτέλεσμα της τεράστιας ανάπτυξης που επέδειξε η μάρκα στη Βόρειο Αμερική (η CeraVe είναι #1 ενυδατική μάρκα στις ΗΠΑ*) και της συνεχώς αυξανόμενης παγκόσμιας τάσης για προσιτά, δερματολογικά προϊόντα περιποίησης που προσφέρουν απολαυστική εμπειρία χάρη στην υπέροχη υφή. 

SPONSORED LINKS

"Πάνε δυο χρόνια που δεν έχω μιλήσει στη γυναίκα μου, επειδή δεν θέλω να τη διακόψω."

Jules Renard, Γάλλος συγγραφέας

  • 325 - Αρχίζει επίσημα τις εργασίες της η Πρώτη Σύνοδος της Νίκαιας.
    1498 - Ο Πορτογάλος εξερευνητής Βάσκο ντα Γκάμα φτάνει στην Καλικούτ της Ινδίας, ανοίγοντας το εμπόριο δια θαλάσσης με την Άπω Ανατολή.
    1902 - Η Κούβα αποκτά την ανεξαρτησία της από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
    1941 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Αρχίζει η Μάχη της Κρήτης.
    2002 - Το Ανατολικό Τιμόρ αποκτά την ανεξαρτησία του από την Ινδονησία.

© 2002-2019 MEDIA2DAY