H Estee Lauder παρουσιάζει την Pure Color Envy Lash Collection

Η νέα εμμονή για τις βλεφαρίδες από την Estee Lauder, η Pure Color Envy Lash Collection, σχεδιασμένη για να προσφέρει το αγαπημένο σας look στις βλεφαρίδες... κατά παραγγελία!

H Estee Lauder παρουσιάζει την Pure Color Envy Lash Collection

Η νέα εμμονή για τις βλεφαρίδες από την Estee Lauder, η Pure Color Envy Lash Collection, σχεδιασμένη για να προσφέρει το αγαπημένο σας look στις βλεφαρίδες... κατά παραγγελία! Η ΝΕΑ Συλλογή, παρουσιάζει μια ευπροσάρμοστη σύνθεση και ένα υβριδικό βουρτσάκι δύο συχνοτήτων για πλούσιες, ανορθωμένες μακριές βλεφαρίδες που ξεχωρίζουν. 

Pure Color Envy Lash Multi Effects Mascara
3 Look. 1 Mascara. To απόλυτο εργαλείο αποπλάνησης. Μακριές, βλεφαρίδες με όγκο και ευπροσάρμοστο look. Απόλυτα ισορροπημένη ευπροσάρμοστη σύνθεση που συνδιάζεται με ένα καινοτόμο, διπλό υβριδικό βουρτσάκι για να δημιουργήσετε απόλυτα εφέ για κάθε περίσταστη.  Το ΝΕΟ διπλό υβριδικό βουρτσάκι, κάνει την δουλειά τριών μάσκαρα μαζί με μία μόνο κίνηση! Κάθε πλευρά προσθέτει και μία ακόμα εντύπωση για ένα ολοκληρωμένο look για κάθε στιγμή και κάθε περίσταση. Η μία πλευρά από nylon ίνες ‘’χτίζει’’ με όγκο τις βλεφαρίδες προσφέροντας τους συγχρόνως ανόρθωση. Ενώ η πλευρά από σιλικόνη προσφέρει μήκος και διαχωρισμό. Όταν χρησιμοποιούνται μαζί, προετοιμαστείτε για εφέ που αποπλανούν...




Pure Color Envy Lash Waterproof Multi Effects Mascara
H αγαπημένη μάσκαρα ταξιδίων των jet setters , την Pure Color Envy Lash Waterproof Multi Effects Mascara. Μια πραγματικά πολυτελής waterproof μασκαρα, υψηλής απόδοσης και με μεγάλη διάρκεια. Συνδυάζει τον όγκο, την ανόρθωση, το μήκος και διαχωρισμό. Η σύνθεσή της περιέχει ένα μείγμα ινών για να βοηθήσει στη δημιουργία ευπροσάρμοστου όγκου και μήκους. H κρεμώδης, αλλά ελαφριά σύνθεσή της προσφέρει έντονες μαύρες βλεφαρίδες που διαρκούν.



Pure Color Envy Lash Multi Effects Mascara Διαθέσιμη σε Μωβ, Μπλέ και Πράσινη Απόχρωση
Αφήστε να ζηλέψουν το χρώμα σας. Η Pure Color Envy Lash Multi Effects Mascara, προσφέρει τολμηρό βλέμμα με μια περιορισμένης συλλογής ζωηρές, πλούσιες αποχρώσεις για τις βλεφαρίδες. Μαζί με την σύνθεση της Pure Color Envy Lash Waterproof Multi Effects Mascara και το διπλό υβριδικό βουρτσάκι, οι προστιθέμενες χρωστικές δίνουν έντονο χρώμα που δεν είναι ποτέ flat. Ένα μείγμα από μαλακτικά στοιχεία, κεριά και έλαια προσφέρουν ένα απαλό αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες. Οι βλεφαρίδες σας είναι τέλεια περιποιημένες για όλη την ημέρα, χωρίς μουτζούρες ή υπολείμματα.

Crystal Lash Top Coat
Glamour και κομψότητα με μια πινελιά διασκέδασης! Το Crystal Lash Top Coat της Estee Lauder είναι ο κομψός τρόπος να φορέσετε glitter. Όπως ακριβώς ένα πρίσμα χρώματος, το πρωτοποριακό glitter αντανακλά το φως για να δημιουργήσει ένα εφέ κρυστάλων γύρω από τα μάτια. Προσφέρει μια νέα διάσταση σε κάθε απόχρωση μάσκαρα, προσφέροντας στα μάτια ένα πιο ζωηρό βλέμμα. Το ειδικό φίλτρο- φιλμ δίνει μια τέλεια κρυσταλλική εντύπωση στις βλεφαρίδες ενώ διατηρεί την διαφάνεια. Τοποθετήστε το Crystal Lash Top Coat στις βλεφαρίδες αφού η μασκαρά σας έχει στεγνώσει τελείως με το ειδικό απλικατέρ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v