H SOSKIN έλαμψε στο bridal show Yes I Do Catwalk

Η SOSKIN, το skin care brand με τα καινοτόμα γαλλικά δερμοκαλλυντικά βιομιμητικής τεχνολογίας, έφερε παριζιάνικο αέρα και λάμψη με τη συμμετοχή της στο bridal show Yes I Do Catwalk.
H SOSKIN έλαμψε στο bridal show Yes I Do Catwalk

Η SOSKIN, το skin care brand με τα καινοτόμα γαλλικά δερμοκαλλυντικά βιομιμητικής τεχνολογίας, έφερε παριζιάνικο αέρα και λάμψη με τη συμμετοχή της στο bridal show Yes I Do Catwalk by System Professional που πραγματοποιήθηκε στο Anassa City Events, υποστηρίζοντας για ακόμη μια χρονιά το έργο του Make-A-Wish.

Η SOSKIN συμμετείχε ως χορηγός για πρώτη φορά στη φαντασμαγορική εκδήλωση, φέρνοντας παριζιάνικο αέρα με παρουσία τόσο στο backstage area με Beauty Stand όσο και με PhotoBooth.

Πιο συγκεκριμένα, οι 60 celebrities που περπάτησαν στο Catwalk, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στα ειδικά Beauty Stands που είχαν στηθεί στον χώρο προετοιμασίας του backstage μια μοναδική περιποίηση ομορφιάς με προϊόντα SOSKIN.

Η εφαρμογή έγινε από beauty experts της μάρκας, με τις celebrities να βιώνουν την εμπειρία φροντίδας SOSKIN βλέποντας αυτό που η μάρκα υπόσχεται: πραγματικά αποτελέσματα, ορατά στην όψη.



Παράλληλα, μια επίσκεψη στο SOSKIN Photo Booth μετατρεπόταν για τους παρευρισκόμενους σε ένα μαγευτικό ταξίδι στη…Γαλλία! Ένα ρομαντικό υπνοδωμάτιο σε γαλλικό στυλ, με πινελιές που πάντρευαν το σύγχρονο με το κλασικό και θέα από το παράθυρο τον επιβλητικό πύργο του Άιφελ, συνέθεταν το σκηνικό του χώρου.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείψει από το υπνοδωμάτιο, το απόλυτο boudoir ομορφιάς, με προϊόντα από κάθε σειρά περιποίησης SOSKIN για την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς και λάμψης κάθε τύπου επιδερμίδας.

Και επειδή μια αναμνηστική φωτογραφία είναι το must “click”κάθε ταξιδιού, κάθε celebrity τράβηξε τη δική της για να κρατήσει αυτή τη μοναδική ανάμνηση ομορφιάς και λάμψης!


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v