Five Flowers Micellar Cleansing Water από τη Cinq Mondes

Ένα 3 σε 1 μικκυλιακό νερό καθαρισμού με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης για ένα ταξίδι ομορφιάς με βάση το clean beauty
Five Flowers Micellar Cleansing Water από τη Cinq Mondes

Ένα 3 σε 1 μικκυλιακό νερό καθαρισμού με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης για ένα ταξίδι ομορφιάς με βάση το clean beauty

Μία υπόσχεση ομορφιάς με γαλλική υπογραφή! Η φετινή χρονιά ξεκινά με διάθεση για αληθινή «αγάπη» προς την επιδερμίδα μας, η οποία γίνεται πραγματικότητα μέσα από τη γαλλική εταιρία ομορφιάς Cinq Mondes. Η γαλλική εταιρία προϊόντων περιποίησης με organic συνθέσεις και φυσικά συστατικά μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι ομορφιάς με βάση το clean beauty και παρουσιάζει το Five Flowers Micellar Cleansing Water, ένα skincare προϊόν με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης και σύμπλεγμα 5 τροπικών λουλουδιών που χαρίζουν 3 δράσεις ομορφιάς σε κάθε χρήση: ντεμακιγιάζ – καθαρισμό – τόνωση.




Ένα star product που συνδυάζει 3 κινήσεις περιποίησης σε 1 προϊόν.

Το Five Flowers Micellar Cleansing Water, ένα Μικκυλιακό νερό καθαρισμού 3 σε 1, αποτελεί μία πιστοποιημένη βιολογική φόρμουλα που έχει δημιουργηθεί από το εργαστήριο της Cinq  Mondes στο Παρίσι.

Με μία μόνο κίνηση αφαιρεί όλο το μακιγιάζ, καθαρίζει και τονώνει το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη. Η σύνθεσή του με 5 τροπικά λουλούδια του Μπαλί (Πλουμέρια, Γαρδένια, Ιβίσκος, Υλάνγκ – Υλάνγκ, Λωτός) καθαρίζει απαλά το δέρμα, αποτοξινώνει την επιδερμίδα σε βάθος χάρη στο βιολογικό εκχύλισμα λεμονιού ενώ το έλαιο από ylang-ylang που περιέχει ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος, χαρίζοντας ματ αποτέλεσμα και αίσθηση φρεσκάδας.

Τα μικκύλια που περιέχει λειτουργούν ως ήπιοι καθαριστικοί παράγοντες που αφαιρούν αποτελεσματικά το μακιγιάζ και τους ρύπους. Μετά από κάθε χρήση, το Five Flowers Micellar Cleansing Water αφήνει την επιδερμίδα απόλυτα καθαρή και αναζωογονημένη, έτοιμη να απορροφήσει τα προϊόντα skincare που θα ακολουθήσουν.

Οφθαλμολογικά ελεγμένο βιολογικό προϊόν με πιστοποίηση Cosmo Organic.

Συστήνεται για όλους τους τύπους δέρματος.


Προτεινόμενη χρήση:

Το πρωί εφαρμόστε δύο αντλίες καθαριστικού σε ένα βαμβακερό δίσκο και απλώστε απευθείας στα μάτια και το πρόσωπο για τόνωση.
Το βράδυ χρησιμοποιείστε το για να απομακρύνετε το μακιγιάζ από την περιοχή των ματιών και του προσώπου αλλά και για να καθαρίσετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια την επιδερμίδα σας από τυχόν ρύπους και ατέλειες.
Δεν χρειάζεται να ξεπλύνετε το πρόσωπό σας μετά!

Τα προϊόντα Cinq  Mondes διατίθενται:

e-shop www.orloffbeauty.gr
Orloff Day Spa: Life Gallery, Εκάλη & Theoxenia Palace, Κηφισιά

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v