Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWbeauty

NAILS DONE, ένας χώρος ομορφιάς με ευρωπαϊκό αέρα

NAILS DONE, ένας χώρος ομορφιάς με ευρωπαϊκό αέρα

Ένα nail salon με ευρωπαϊκό αέρα, αυτό που άλλαξε τα δεδομένα στο self pampering, γίνεται και επίσημα ενός έτους. Το Nails Done δημιουργήθηκε για να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε έναν χώρο που ξεχωρίζει για τo εκλεπτυσμένο design και το ζεστό περιβάλλον.Βασικά χρώματα του χώρου είναι το σομόν, που χαλαρώνει τις αισθήσεις και απομακρύνει το
άγχος, παντρεμένο με το ξύλο, που συμβάλλει στη δημιουργία μιας ζεν ατμόσφαιρας.
Το λευκό επικρατεί στους τοίχους, ολοκληρώνοντας τη γαλήνη, η οποία - ωστόσο - εκούσια «διαταράσσεται» ομαλά από τις πτυχώσεις των κουρτινών που αγκαλιάζουν κάθε τοίχο με μοναδικό στόχο να προσφέρουν το απαραίτητο αίσθημα ιδιωτικότητας και απόλυτης ξεκούρασης.

Το Nails Done δεν συνιστά ένα ακόμα μαγαζί για νύχια και μακιγιάζ. Αυτή ήταν και η βασική επιθυμία της δημιουργού του, Βασιλικής Καρανζογιάννη aka @vasilikos.Μέσα του στεγάζει την αγάπη της Βασιλικής προς την ομορφιά και την καλαισθησία, την επιθυμία που έχουμε ανάγκη όλοι μας να αφήνουμε στην άκρη έγνοιες και σκέψεις ή ακόμα και την ανάγκη να γινόμαστε καλύτεροι και πιο όμορφοι, όχι για τους άλλους, αλλά πρώτα πρώτα για εμάς τους ίδιους.

Το Nails Done εξελίσσεται διαρκώς. Κάθε μέρα είναι μία νέα ευκαιρία για υιοθέτηση των πιο cool trends αλλά και την δημιουργία νέων, για εξέλιξη των τεχνικών εργασίας, για αυτοβελτίωση αλλά και την επίτευξη προσωποποιημένων υπηρεσιών. Μεταξύ αυτών συναντάμε την περιποίηση των άκρων, των φρυδιών, την υπηρεσία του μακιγιάζ και αυτή του lash lift.Από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του ο χώρος λειτουργεί με τις απαραίτητες αποστάσεις και με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

NAILS DONE

Nails – Brows – Makeup – Lashes

211 1195761 / [email protected]

SPONSORED LINKS

"Πρέπει να είσαι λέρα για να κυβερνάς γαλέρα"

Ισπανική παροιμία

  • 1768 - Εκδίδεται για πρώτη φορά η εγκυκλοπαίδεια Britannica
    1903 - Η Κυβέρνηση Γεωργίου Θεοτόκη, αναλαμβάνει, στις 6 Δεκεμβρίου 1903 την εξουσία από την απερχόμενη Κυβέρνηση Δημητρίου Ράλλη
    1936 - Θεμελίωση του Σισμανογλείου Νοσοκομείου
    η ορθόδοξη εκκλησία εορτάζει τη μνήμη του Αγίου Νικολάου (270 - 6 Δεκεμβρίου 343), επισκόπου στα Μύρα της Λυκίας]

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v