H νέα premium σειρά αρωμάτων BVLGARI Allegra

Η νέα premium σειρά BVLGARI Allegra συνδυάζει τα έντονα χρώματα και συναισθήματα του ιταλικού τρόπου ζωής και τη μοναδική ιταλική φινέτσα σε ένα πολυτελές ταξίδι αρωμάτων.
H νέα premium σειρά αρωμάτων BVLGARI Allegra

Η νέα premium σειρά BVLGARI Allegra συνδυάζει τα έντονα χρώματα και συναισθήματα του ιταλικού τρόπου ζωής και τη μοναδική ιταλική φινέτσα σε ένα πολυτελές ταξίδι αρωμάτων.



Αποτελείται από πέντε συναρπαστικά αρώματα και πέντε “magnifiers” και σας προσκαλεί να δημιουργήσετε το δικό μας μοναδικό προσωπικό άρωμα που θα σας ταξιδέψει σε εικόνες που συναντάς στην όμορφη γεμάτη πάθος και ζωή Ρώμη.

Το κάθε ένα από τα αρώματα της σειράς Bvlgari Allegra αντιπροσωπεύει μια νότα από τον Ιταλικό τρόπο ζωής:
Rock’N’Rome: Μια απογευματινή βόλτα στη Ρώμη με φόντο το ηλιοβασίλεμα και ένα δροσιστικό Spritz
Fiori D’Amore: Ένα μπουκέτο με κατακόκκινα τριαντάφυλλα και το συναίσθημα που τα συνοδεύει
Riva Solare: Μια αναζωογονητική μέρα απολαμβάνοντας τις Ιταλικές ακτές, τον ήλιο και τη θάλασσα
Dolce Estase: Μια γλυκιά γιορτή με αγαπημένα πρόσωπα, άνεση και ονειροπόλα διάθεση  
Fantasia Veneta: Η νυχτερινή έξοδος στο καρναβάλι της Βενετίας, σαγηνευτική και γεμάτη εκπλήξεις

Τα περίτεχνα μπουκάλια, όπως και το packaging, έχουν δημιουργηθεί σε μεγάλο ποσοστό από ανακυκλωμένα υλικά με στόχο το χαμηλότερο οικολογικό αποτύπωμα και την οικολογική προσέγγιση.



Το flacon, με μοναδικό και πολυτελές design και eco-friendly χαρακτήρα, αποτελείται από 96% γυαλί και είναι εύκολο να ανακυκλωθεί. Η συσκευασία επίσης αποτελείται κατά 80% από ανακυκλωμένα υλικά, και το χαρτί προέρχεται από 100% από ανακυκλώσιμες πηγές.



Η νέα σειρά Bvlgari Allegra η οποία θα υπάρχει μόνο σε επιλεγμένα σημεία παγκοσμίως.  Στην Ελλάδα διατείθεται αποκλειστικά στο Attica Gοlden Hall, προσφέροντας μια πολυτελή εμπειρία αγοράς την οποία συνοδεύουν προσωποποιημένες συσκευασίες δώρου με το όνομα της επιλογής σας.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v