L’Oréal Paris και Elie Saab συνεργάζονται και παρουσιάζουν τη limited edition makeup collection “The Power of Grace”

H νέα συλλογή  L’Oréal Paris X ELIE SAAB: ένα μοντέρνο συνονθύλευμα κομψότητας και δύναμης για να δημιουργήσετε μια εμπειρία μακιγιάζ που συναρπάζει.

 

 

L’Oréal Paris και Elie Saab συνεργάζονται και παρουσιάζουν τη limited edition makeup collection “The Power of Grace”

H νέα συλλογή  L’Oréal Paris X ELIE SAAB: ένα μοντέρνο συνονθύλευμα κομψότητας και δύναμης για να δημιουργήσετε μια εμπειρία μακιγιάζ που συναρπάζει.

Όταν η υψηλή ραπτική συναντά την ομορφιά. Πρόκειται για τη δημιουργική συνάντηση δύο κόσμων. Ενώνοντας την εμπειρία δύο brands που έχουν στο επίκεντρο την ομορφιά και τη δημιουργικότητα το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι κάτι διαφορετικό από μια εξαιρετική universal συλλογή μακιγιάζ.

L’Oréal Paris x ELIE SAAB Eyeshadow Palette
la Palette Haute Couture
Αυτή η πολυπόθητη παλέτα σκιών είναι μια μοναδική συλλογή χρωμάτων που προσφέρει στο βλέμμα σας χρώμα και λάμψη. Η παλέτα περιλαμβάνει 9 πολύ pigmented αποχρώσεις και μεγάλο φάσμα στα φινιρίσματα από ματ έως εξαιρετικά λαμπερό, από απαλό έως αρκετά έντονο. Αυτή η κομψή παλέτα σκιών επιτρέπει στην κάθε γυναίκα να εκφραστεί με τον τρόπο που της ταιριάζει. Η αποκλειστική χειροποίητη συσκευασία από δέρμα και καθρέφτη στην υπογραφή του ELIE SAAB «μπεζ ροζ» είναι διακοσμημένη με χρυσό υλικό για να προσφέρει μια πινελιά προσιτής πολυτέλειας για την κάθε γυναίκα.

 

L’Oréal Paris x ELIE SAAB Color Riche Lipstick
la Couleur Haute Couture
Τα συλλεκτικά αυτά Color Riche έρχονται με ένα άγγιγμα ELIE SAAB μαγείας. Το iconic αυτό προιόν διατίθεται τώρα σε 4 αποκλειστικές αποχρώσεις, ενώ η συσκευασία ενθουσιάζει όποιον αγαπάει το χώρο της μόδας. Τα νέα limited edition Color Riche είναι σίγουρα εμπνευσμένα από τη δεξιοτεχνία των πολυτελών δημιουργιών του Elie Saab ενώ οι ανάγλυφες λεπτομέρειες σε σχήμα σφαίρας αντικατοπτρίζουν το κέντημα ενός φορέματος υψηλής ραπτικής.

 

L’Oréal Paris x ELIE SAAB Gloss
le Brilliant Haute Couture
Η υφή ενός πολυτελούς υφάσματος που επαναπροσδιορίστηκε ως μια λεία λάμψη, αυτό το nude gloss αποτελεί τον απόλυτο τρόπο να ντύσετε τα χείλη σας. Διατίθεται σε 3 έντονες nude αποχρώσεις, ενώ η μεταξένια του υφή εφαρμόζει  στα χείλη με εξαιρετική άνεση προσφέροντας μια ελαφριά αίσθηση και αποτέλεσμα που διαρκεί. Το βουρτσάκι του, εξασφαλίζει εύκολη εφαρμογή κάθε φορά !

 

L’Oréal Paris x ELIE SAAB Mascara
le Volume Haute Couture
Ένας μοναδικός τρόπος να δώσετε ένταση στις βλεφαρίδες σας, μια επαναστατική σύνθεση που προσφέρει όγκο και μήκος σε κάθε εφαρμογή. Η Le Volume Haute Couture μάσκαρα εξασφαλίζει εξαιρετικά απαλή εφαρμογή ενώ το βουρτσάκι με την εναλλαγή ευθείων και κυματιστών ινών προσφέρει μέγιστη αποτελεσματικότητα και μήκος . Αυτή η Limited edition mascara είναι η τέλεια επιλογή για να απογειώσεις το βλέμμα σου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v