Daily Tinted Multi-Protector & Kaolin & Flowers Mask της Cinq Mondes

Στις πρώτες μέρες της Άνοιξης, απολαμβάνουμε τον ήλιο με προστασία πόλης και επαναφέρουμε την λάμψη με το Kaolin & Flowers Mask.
Daily Tinted Multi-Protector & Kaolin & Flowers Mask της Cinq Mondes

Στις πρώτες μέρες της Άνοιξης, απολαμβάνουμε τον ήλιο με προστασία πόλης με το DAILY TINTED MULTI-PROTECTOR SPF 50 και επαναφέρουμε την λάμψη με το Kaolin & Flowers Mask.

DAILY TINTED MULTI-PROTECTOR SPF 50
Κρέμα ημέρας με χρώμα, και δείκτη αντηλιακής προστασίας 50, εμπνευσμένη από τα πρότυπα ομορφιάς της Κορέας όπου το ιδανικό δέρμα είναι: διαφανές, δροσερό, με ακτινοβολία, χωρίς λεκέδες, ούτε ατέλειες! Η κρέμα προσφέρει μέγιστη κυτταρική προστασία κατά των UVA-UVB, των ερυθρών και των μπλε ακτινών που εισχωρούν σε πιο βαθιές στοιβάδες του δέρματος και ευθύνονται για πρόωρη γήρανση, και στα οποία τόσο πολύ πια είμαστε εκτεθειμένοι μέσω ηλεκτρονικών συσκευών στην καθημερινή μας ζωή.



Η υφή της κρέμας όπως αρμόζει σε κρέμα αντηλιακής προστασίας πόλης, είναι ιδιαίτερα ελαφριά, δεν κολλάει, δεν αφήνει ασπρίλα ούτε λιπαρότητα, λειαίνει το δέρμα χάρη στη τεχνολογία όπου σταγόνες νερού ενσωματώνονται σε λάδι, καλύπτοντας έτσι όλη την επιδερμίδα. Το χρώμα προσαρμόζεται σε όλους τους τύπους δέρματος αφήνοντας ένα μεταξένιο με απαλή λάμψη φινίρισμα.



Αποτέλεσμα τριών ετών έρευνας, με υψηλή συγκέντρωση  98% φυσικών συστατικών αυτό το προϊόν συνδυάζει αποτελεσματικότητα, φυσικότητα και απόλαυση στη χρήση. Αυτή η αντηλιακή κρέμα ημέρας με χρώμα που προστατεύει το δέρμα σε περιβάλλον πόλης εκτεθειμένο σε ρύπανση  συμπληρώνει άλλα δύο προϊόντα της Cinq Mondes το Sublime Brightening cream & Sublime Brightening serum του τελετουργικού λεύκανσης και λάμψης Jegu της Κορέας.

Το Daily Tinted Multi-Protector SPF 50 30ml βγαίνει σε σωληνάριο από ανακυκλώσιμο πλαστικό PE (50%) και το εξωτερικό packaging είναι φτιαγμένο με 100% ανακυκλώσιμο χαρτί.


KAOLIN & FLOWERS MASK
Μάσκα- κρέμα προσώπου αποτοξίνωσης, λείανσης και λάμψης, βιολογικό προϊόν με 99% φυσικά συστατικά και σφραγίδα cosmo-organic label. Ανήκει στο τελετουργικό του Μπαλί όπως όλα τα καθαριστικά προϊόντα της Cinq Mondes, Micellar Water, Cleansing Balm, Cleansing Mousse, Rain Tonic etc. Τα εξωτικά λουλούδια του Μπαλί (ιβίσκος, γαρδένια, λωτός, ylang-ylang, frangipani) περιέχουν απαλά οξέα που χαρίζουν λάμψη στο δέρμα.,Τα επιπλέον δραστικά συστατικά της μάσκας, είναι το εκχύλισμα λεμονιού που καθαρίζει εις βάθος και αποτοξινώνει, και ο κόκκινος άργιλος που μαζί με τη καολίνη απορροφούν τις ακαθαρσίες και ρυθμίζουν την λιπαρότητα του δέρματος.



Η μάσκα έχει άμεση δράση, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διαφορετικούς χρόνους σύμφωνα με τις ανάγκες : χρειάζεται μια εφαρμογή μόνο 3 λεπτών για αποτέλεσμα λάμψης, 5 λεπτών για να συσφίξουν οι πόροι και να γίνει λεία και απαλή επιδερμίδα, 10 λεπτών για πλήρη αποβολή τοξινών. Αποκαλύπτει έναν φωτεινό, λείο και καθαρό δέρμα.Το άρωμα προσφέρει μια ευχάριστη στιγμή ευεξίας χάρη στη παρουσία εσπεριδοειδών, κίτρου και ylang-ylang. Το σωληνάριο είναι πλαστικό PCR και περιέχει 50% ανακυκλωμένο πλαστικό, σύμφωνα με την φιλοσοφία Green & Clean της μάρκας.

Τα προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε στο  @orloffbeauty.gr, @Orloff Day Spas Life Gallery & Theoxenia Palace

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v