Η LOREAL Paris καλωσορίζει το Revitalift Laser Pure Retinol Night Serum

H απάντηση για υγιή επιδερμίδα βρίσκεται στη ρετινόλη. Δεν είναι μόνο ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ στην αντιγήρανση της επιδερμίδας, αλλά και η αγαπημένη επιλογή των δερματολόγων χάρη στην αποτελεσματικότητά της. Γι’ αυτό το λόγο η L’Oréal Paris αισθάνεται υπερήφανη που παρουσιάζει μια νέας γενιάς ρετινόλη, η οποία ανατρέπει όλα τα δεδομένα στην περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου.
Η LOREAL Paris καλωσορίζει το Revitalift Laser Pure Retinol Night Serum

H απάντηση για υγιή επιδερμίδα βρίσκεται στη ρετινόλη. Δεν είναι μόνο ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ στην αντιγήρανση της επιδερμίδας, αλλά και η αγαπημένη επιλογή των δερματολόγων χάρη στην αποτελεσματικότητά της. Γι’ αυτό το λόγο η L’Oréal Paris αισθάνεται υπερήφανη που παρουσιάζει μια  νέας γενιάς ρετινόλη, η οποία ανατρέπει όλα τα δεδομένα στην περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου.

Τα ρετινοειδή είναι τα πιο δραστικά μόρια στη δερματολογία, χάρη στην ξεχωριστή ικανότητά τους να κινητοποιούν την αναγέννηση των κυττάρων της επιδερμίδας. Η ρετινόλη, γνωστή και ως βιταμίνη Α προσφέρει εμφανή αναγέννηση στην όψη και ποιότητα της επιδερμίδας, ενώ ειδικεύεται στην καταπολέμηση των ρυτίδων και των σημαδιών γήρανσης.

Ωστόσο, ενώ είναι ένα από τα πιο ισχυρά αντιγηραντικά συστατικά, η ρετινόλη είναι επίσης εξαιρετικά ασταθής. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να προκληθεί έως και 40% απώλεια της αποτελεσματικότητάς της πριν καν ανοιχθεί για χρήση.

Πιο απλά, δεν είναι όλα τα προϊόντα ρετινόλης παρασκευασμένα με τον ίδιο τρόπο…

ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ 3Χ ΠΙΟ «ΚΑΘΑΡΗ» ΡΕΤΙΝΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Σχετικά με την παρασκευή της, η ρετινόλη απαιτεί υψηλά επίπεδα εξειδίκευσης και αυτή η γνώση συναντάται στην ομάδα των επιστημονικών εργαστηρίων της L’Oréal Paris.
Σήμερα παρουσιάζει το L’Oréal Paris Revitalift Laser Pure Retinol Night Serum, 22 χρόνια μετά την κυκλοφορία της 1ης Νανοκάψουλας ρετινόλης  από τη L’Oréal προτείνοντας μια νέα καινοτομία «καθαρής» ρετινόλης και αντιμετωπίζοντας τη μεγαλύτερη πρόκληση, να παράγει την πιο αποτελεσματική μορφή ρετινόλης μέσα σε ένα μοναδικό προϊόν περιποίησης. Αυτό που έχει σημασία δεν είναι μόνο η δοσολογία, αλλά η πραγματική περιεκτικότητα ρετινόλης που φτάνει στην επιδερμίδα και για αυτό έχει δημιουργήσει μία ιδανική μορφή προϊόντος σε μορφή serum.
Χάρη σε αυτό το serum, προσφέρει 3Χ περισσότερη ρετινόλη στην επιδερμίδα, στην ιδανική δοσολογία. Απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει υπολείμματα στην επιδερμίδα και με αυτό τον τρόπο το Revitalift Laser Pure Retinol Night Serum, επιτρέπει την συχνή χρήση της.

ΤΟΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ, ΩΣΤΕ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΣΤΟ 100% ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έχοντας δοκιμαστεί σε δύο ομάδες γυναικών με συνηθισμένες και βαθιές ρυτίδες στο πρόσωπο, η έρευνα αποκάλυψε ότι η επιδερμίδα των γυναικών που συμμετείχαν έδειχνε εμφανώς νεότερη, πιο φρέσκια και απαλή μετά από ένα μήνα χρήσης. Τι συνέβη μετά από 4 μήνες χρήσης; Οι βαθιές ρυτίδες είχαν μειωθεί εμφανώς.

Σε ένα ευρύτερο πλαίσιο η έρευνα απέδειξε ότι οι ρυτίδες μειώνονται κατά 36% και οι δερματολόγοι σημειώνουν ότι παρατηρήθηκε αποτελεσματικότητα στο 100% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα και είχαν ρυτίδες σε κάποιο σημείο της επιδερμίδας τους.Και για να είμαστε ακόμη πιο ακριβείς…85% των γυναικών δήλωσαν ότι η χρήση του retinol serum είχε μια πολύ ευχάριστη αίσθηση και οι 8,5 από τις 10 γυναίκες δηλώσαν ότι ένιωσαν την αλλαγή ενισχύοντας παράλληλα και την αυτοπεποίθησή τους έτσι ώστε μετά τη χρήση του προϊόντος να είναι σε θέση να μην χρησιμοποιούν καθόλου make up. Η διεθνής ομάδα δερματολόγων είχε πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα και έτσι έδωσε τις απαραίτητες συμβουλές στους ειδικούς της L’Oréal Paris πριν εγκριθεί το τελικό προϊόν. 

Πολύ σημαντική είναι και η φροντίδα του προσώπου μετά τη χρήση του προϊόντος. Δεδομένης της πρωτοποριακής υψηλής συγκέντρωσης του σε ρετινόλη, η επιδερμίδα του προσώπου μπορεί να αποκτήσει ευαισθησία στις ακτίνες UV του ήλιου. Για αυτό τον λόγο η χρήση της ενδείκνυται αποκλειστικά το βράδυ και το επόμενο πρωί να εφαρμόζεται στο πρόσωπο κρέμα με ελάχιστο δείκτη προστασίας SPF20.



 
ΑΝΤΙΟ ΡΥΤΙΔΕΣ

Πώς να εντάξεις το συγκεκριμένο προϊόν στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου;

Το ολοκληρωμένο πρωτόκολλο περιποίησης της επιδερμίδα ξεκινάει με την χρήση ενός ήπιου προϊόντος καθαρισμού το πρωί και ακολουθείται από την κρέμα Revitalift Laser SPF20. Το βράδυ συνίσταται η χρήση του Revitalift Laser Pure Retinol Night Serum σε καθαρή επιδερμίδα και στη συνέχεια η χρήση της Revitalift Laser Night Cream.



Δεν θα πρέπει ποτέ να παραλείπουμε την εφαρμογή κρέμας ημέρας με ελάχιστο δείκτη αντηλιακής προστασίας SPF20 για όσο καιρό χρησιμοποιούμε το Revitalift Laser Pure Retinol Night Serum, ενώ είναι καλό να αποφεύγουμε τη χρήση του τους μήνες με έντονη ηλιοφάνεια (Ιούλιο-Αύγουστο).
«Ως ένας από τους πιο δυνατούς τύπους βιταμίνης Α, η καθαρή ρετινόλη αποτελεί βασικό αντιγηραντικό συστατικό το οποίο ενεργοποιεί την διαδικασία αναζωογόνησης της επιδερμίδας. Η συνεχής ανανέωση της επιδερμίδας μετά τη χρήση του προϊόντος,
ενισχύει τις στοιβάδες του δέρματος και ενώ ταυτόχρονα σβήνει ακόμη και τις πιο βαθιές ρυτίδες. Όλα αυτά καθιστούν τη ρετινόλη το “Must have” συστατικό, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά σε κάθε επιδερμίδα. Τα μακρόχρονα οφέλη έρχονται σε συνέπεια της τακτικής και επιμελούς χρήσης, για αυτό και προτείνω την χρήση του Revitalift Laser Pure Retinol Night Serum σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα κάθε βράδυ και στη συνέχεια την χρήση ενυδατικής, εάν χρειάζεται. Η ρετινόλη αποτελεί ένα ισχυρό συστατικό, επομένως η εμφάνιση ελαφριάς κοκκινίλας, ξηρότητας ή ευαισθησίας κατά την πρώτη χρήση είναι πιθανή. Σε περίπτωση που αυτό συμβεί, αραιώστε την χρήση της. Πιο συγκεκριμένα, εφαρμόστε σε συχνότητα 1 στα 3 βράδια κατά την πρώτη εβδομάδα χρήσης. Στην συνέχεια 1 στα 2 βράδια την δεύτερη εβδομάδα και ολοκληρώστε με χρήση σε καθημερινή βάση κατά την τρίτη εβδομάδα, εφόσον βλέπετε ότι η επιδερμίδα σας το επιτρέπει. Δεδομένου ότι η ρετινόλη καθιστά την επιδερμίδα πιο ευαίσθητη στις ακτίνες UV, συνίσταται η χρήση αντηλιακής προστασίας το λιγότερο SPF20 κάθε πρωί σε καθημερινή βάση», δήλωσε η ELISABETH BOUHADANA L’Oréal Paris Global Scientific Director

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v