Η ESTÉE LAUDER ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ REVITALIZING SUPREME+ BRIGHT

Ενίσχυση Νεότητας, Αναζωογόνηση Λάμψης, Ανάλαφρη Υφή και Βαθιάς Θρέψης Ενυδάτωση
Η ESTÉE LAUDER ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ REVITALIZING SUPREME+ BRIGHT

Ενίσχυση Νεότητας, Αναζωογόνηση Λάμψης, Ανάλαφρη Υφή και Βαθιάς Θρέψης Ενυδάτωση

Αποκαλύψτε μια αναμφισβήτητη φωτεινότητα με τη νέα Revitalizing Supreme+ Bright που περιέχει δύο νέα ενυδατικά συστατικά που προσφέρουν λάμψη, νεανική όψη και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στην επιδερμίδα. Αυτή η ανάλαφρη, ανώτερου-επιπέδου ενυδατική κρέμα, μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κηλίδων, χάρη στο μοναδικό μείγμα από beautyberry και βιταμίνη C, ενώ το ισχυρό εκχύλισμα Μoringa, δρα συνδυαστικά με ένα σύμπλεγμα ενίσχυσης κολλαγόνου με σκοπό να ενισχύσουν την αναδόμηση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας της επιδερμίδας.



Προσφέρεται σε δύο υφές, ένα εξαιρετικά ανάλαφρο Power Soft Crème και μία υγρή, μεταξένια Power Soft Milky Lotion. Και οι δύο συνθέσεις προσφέρουν ενυδάτωση μακράς διάρκειας και βοηθούν στην επαναφορά μιας πιο νεανικής όψης, με ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Με συνεχή χρήση, οι σκούρες κηλίδες, συμπεριλαμβανομένων των σημαδιών ακμής, φαίνονται μειωμένες και η υφή της επιδερμίδας βελτιώνεται.

ΒΑΣΙΚΑ ΟΦΕΛΗ:

ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΕΣ ΚΗΛΙΔΕΣ & ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΧΡΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΝΟ

Με τη δύναμη του εκχυλίσματος beautyberry extract και της βιταμίνης C, οι σκούρες κηλίδες και τα σημάδια ακμής φαίνονται μειωμένα και ο χρωματικός τόνος της επιδερμίδας δείχνει πιο ομοιόμορφος. Η επιδερμίδα δείχνει αναζωογονημένη και λαμπερή.

ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΥΦΗ

Το μοναδικό εκχύλισμα moringa δρα σε συνδυασμό με το σύμπλεγμα ενίσχυσης του κολλαγόνου, ώστε να αυξηθεί η φυσική παραγωγή κολλαγόνου, ενώ παράλληλα παρέχουν αντιοξειδωτικά οφέλη για την προστασία και τη διατήρηση της νεότητας της επιδερμίδας. Και οι δύο συνθέσεις χαρίζουν πιο σφριγηλή όψη και ελαστικότητα, ενώ οι γραμμές και οι ρυτίδες φαίνονται μειωμένες. Βοηθώντας στην βελτίωση της εμφάνισης και της αίσθησης της υφής της επιδερμίδας, δημιουργείται μια πιο απαλή, ομοιόμορφη εμφάνιση.

ΘΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ

Η επιδερμίδα πρέπει να παραμένει ενυδατωμένη και υγιής, με στόχο να αντιστέκεται στα σημάδια γήρανσης. Η σύνθεση περιέχει εκχύλισμα από κυτταρικό βλαστό κάκτου φραγκόσυκου, το οποίο έχει αποδεδειγμένα οφέλη θρέψης και στήριξης  της υδρολιπιδικής ασπίδας, η οποία σφραγίζει την ενυδάτωση και περιποιείται την επιδερμίδα. Το υαλουρονικό οξύ βοηθά στην ενίσχυση της φυσικής παραγωγής υαλουρονικού οξέος για συνεχή και διαρκή ενυδάτωση.

Η ΣΥΛΛΟΓΗ:

Revitalizing Supreme + Bright Power Soft Creme: Μεταξένια απαλή, εξαιρετικά ανάλαφρη και άμεσα θρεπτική, η oil-free κρέμα βοηθά την επιδερμίδα να βελτιστοποιήσει τη φυσική της ανανέωση. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται έντονα, αποκτά πιο λεία όψη και σφριγηλή αίσθηση, καθώς θρέφεται βαθιά. Σε μόλις δύο εβδομάδες, οι σκούρες κηλίδες, όπως και τα σημάδια ακμής, αρχίζουν να φαίνονται μειωμένες. Με συνεχή χρήση, η επιδερμίδα αποκτά πιο ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, σφριγηλή αίσθηση, οι γραμμές και οι ρυτίδες φαίνονται μειωμένες και η υφή βελτιώνεται.

Revitalizing Supreme + Bright Power Soft Milky Lotion: Μεταξένια απαλή, εξαιρετικά ανάλαφρη και βαθιά θρεπτική, αυτή η ανώτερου-επιπέδου ενυδατική lotion, βοηθά την επιδερμίδα να βελτιστοποιήσει τη φυσική της ανανέωση. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται έντονα, αποκτά πιο λεία όψη και σφριγηλή αίσθηση. Με συνεχή χρήση, οι σκούρες κηλίδες και τα σημάδια ακμής, αρχίζουν να φαίνονται μειωμένα. Η επιδερμίδα αποκτά πιο ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και η εμφάνιση γραμμών μειώνεται. Δεν περιέχει αλκοόλες που προκαλούν ξηρότητα.



Η σύνθεση των προϊόντων είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Δερματολογικά ελεγμένα. Δε φράζει τους πόρους (δεν προκαλεί ακμή).

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ:

H Revitalizing Supreme+ Bright Power Soft Crème είναι ήδη διαθέσιμη, ενώ η Revitalizing Supreme+ Bright Power Soft Milky Lotion θα είναι διαθέσιμη από την 1η Απριλίου, στο www.esteelauder.gr, σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης Estée Lauder, εντός των συνεργαζόμενων αλυσίδων καλλυντικών και στα ηλεκτρονικά τους καταστήματα.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v