Η ρουτίνα του Dior Forever επεκτείνεται με δύο νέες προτάσεις

Αυτήν την περίοδο, η ρουτίνα του Forever έχει επεκταθεί περιλαμβάνοντας νέες προτάσεις: το Dior Forever Skin Veil SPF 20, η πρώτη μακράς διάρκειας και εξαιρετικής ενυδάτωσης βάση και το Dior Forever Cushion Powder, μια μακράς διάρκειας πούδρα με μοναδική φρέσκια υφή που κυκλοφορεί σε συσκευασία on-the-go.
Η ρουτίνα του Dior Forever επεκτείνεται με δύο νέες προτάσεις

ΛΑΤΡΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΟ DIOR FOREVER ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.

Ένα μέικαπ 24ωρης διάρκειας που προσφέρει υψηλή τελειότητα, είναι ενσταλαγμένο με 86% βάση περιποίησης δέρματος και κυκλοφορεί σε δύο αποτελέσματα – ματ και λαμπερό – σε μια γκάμα αποχρώσεων που ταιριάζουν σε όλους τους τόνους δέρματος. 



Αυτήν την περίοδο, η ρουτίνα του Forever έχει επεκταθεί περιλαμβάνοντας νέες προτάσεις: το Dior Forever Skin Veil SPF 20, η πρώτη μακράς διάρκειας και εξαιρετικής ενυδάτωσης βάση και το Dior Forever Cushion Powder, μια μακράς διάρκειας πούδρα με μοναδική φρέσκια υφή που κυκλοφορεί σε συσκευασία on-the-go.

DIOR FOREVER SKIN VEIL SPF 20 Βάση μακιγιάζ που ξεπερνά τα όρια

Το Dior Forever Skin Veil SPF 20 είναι η πρώτη βάση που συνδυάζει 24ωρη διάρκεια και ενυδάτωση προσφέροντας λάμψη και προστασία. Για προστασία της ποιότητας της επιδερμίδας και φρεσκάδα κατά των εξωγενών στρεσογόνων παραγόντων, καθώς και προστασία UVA-UVB SPF 20. Ενσταλαγμένη με έλαια λάμψης και εμπλουτισμένη με εκχύλισμα άγριου πανσέ, αυτή η βάση μακιγιάζ ενισχύει το δέρμα με ακτινοβόλο αποτέλεσμα από το πρωί έως το βράδυ. Με λεπτή, ανάλαφρη υφή σε μία ενιαία απόχρωση, διορθώνει τις ατέλειες, λειαίνει και ομογενοποιεί το δέρμα για άψογη επιδερμίδα. Όταν τούτη η βάση μακιγιάζ απλώνεται κάτω από το υγρό μέικαπ Forever, ενισχύεται η ενυδάτωση, βελτιώνεται η διόρθωση δέρματος και αυξάνεται η διάρκεια του προϊόντος, για λαμπερή επιδερμίδα.

7 ΦΟΡΕΣ περισσότερη ενυδάτωση με το Dior Forever Skin Veil SPF20 και το υγρό μέικαπ Dior Forever.

 

DIOR FOREVER CUSHION POWDER Αποτέλεσμα επόμενης γενιάς 

Εξαιρετικά ανάλαφρη, φρέσκια και μακράς διάρκειας , το Forever Cushion Powder, η πούδρα σε σκόνη ανανεώνεται από τον Dior, σταθεροποιώντας το μακιγιάζ και χαρίζοντας στο δέρμα ντελικάτο και βελούδινο αποτέλεσμα. Ένα πραγματικό τεχνολογικό επίτευγμα είναι η πρώτη πούδρα σε σκόνη ενσταλαγμένη με περισσότερο από 25% νερό προσφέροντας ωραία αίσθηση φρεσκάδας και απρόσκοπτη ένωση των σωματιδίων της πούδρας με το δέρμα. Το αποτέλεσμα είναι ομοιόμορφο , χωρίς βαρύ, πουδρένιο εφέ. Το δέρμα είναι ματ και οι ατέλειες καμουφλάρονται. Η επιδερμίδα είναι άψογη, χωρίς να χάνει τη φυσική όψη της, από το πρωί έως το βράδυ. Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα άγριου πανσέ, η σύνθεση προστατεύει την ενυδάτωση και προσθέτει μια έξτρα δόση φρεσκάδας στο αποτέλεσμα, ενώ παραλληλα περιποιείται το δέρμα.  



Κυκλοφορεί σε μια συμπαγή θήκη cushion που παρουσιάζει το εμβληματικό σχέδιο cannage του Dior, αυτή η πούδρα σε σκόνη προσφέρει μια νέα τεχνική εφαρμογής και μπορείτε να την πάρετε παντού μαζί.  Χρησιμοποιείται ως τελική πινελιά μετά το υγρό μέικαπ Forever, σταθεροποιεί το μακιγιάζ και ενισχύει την τελειότητα του δέρματος. Τέσσερεις αποχρώσεις από ανοιχτή έως σκούρα γίνονται ένα δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα tone-on-tone. Μια απόχρωση λεβάντας που προσφέρει διακριτική διόρθωση χρώματος για ακόμα πιο καθαρή επιδερμίδα.

Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ : Μπροστά στην κάμερα του Gordon Von Steiner’s, η ακτινοβόλα Natalie Portman πρωταγωνιστεί για ακόμα μία φορά στην ιστορία του Forever. Λαμπερή και αισθησιακή, εκπροσωπεί με χαρά και αυτοπεποίθηση τα εκατομμύρια γυναικών που λατρεύουν το δέρμα τους με Dior Forever!

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v