Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWbeauty

Feel Better Live Better: Η νέα πρωτοβουλία από τη La Roche-Posay

Feel Better Live Better: Η νέα πρωτοβουλία από τη La Roche-Posay

H La Roche-posay γνωρίζει πολύ καλά ότι η αυτοπεποίθηση μπορεί να αλλάξει τη ζωή των ασθενών με καρκίνο. Για τον λόγο αυτό δημιούργησε σε συνεργασία με ασθενείς το νέο βερνίκι Toleriane, ένα σύμβολο αυτοπεποίθησης.Αναζητήστε το στα φαρμακεία, φορέστε το και διαδώστε και εσείς το μήνυμα ακόμα και χωρίς να το αγοράσετε: Κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να νιώθει καλά, να ζει καλά. #FeelBetterLiveBetter

Η La Roche-Posay σύμμαχος των ασθενών με καρκίνο

Τα Δερματολογικά Εργαστήρια της La Roche-Posay, εδώ και πολλά χρόνια στηρίζουν έμπρακτα τη μάχη των ασθενών με τον καρκίνο, προσφέροντας ειδικά σχεδιασμένες δερματολογικές λύσεις που μειώνουν τις ανεπιθύμητες ενέργειες και ανακουφίζουν το δέρμα και προγράμματα υποστήριξης και αποκατάστασης ογκολογικών ασθενών, στο Ιαματικό Κέντρο της La Roche-Posay, στη Γαλλία.
Οι ανεπιθύμητες ενέργειες στο δέρμα είναι πολύ συχνές για τους ασθενείς με καρκίνο, γεγονός που απαιτεί μια εξειδικευμένη δερμοκαλλυντική φροντίδα. Παράλληλα, κάθε δέρμα, ακόμα και το πιο ευαίσθητο, έχει δικαίωμα σε μια ολοκληρωμένη Make up beauty ρουτίνα. Η La Roche-Posay με τα προϊόντα της,  δεσμεύεται για μακιγιάζ με φυσικό αποτέλεσμα, ειδικά σχεδιασμένο για το ευαίσθητο δέρμα που ικανοποιεί τις ανάγκες των γυναικών παρέχοντας ταυτόχρονα απόλυτη ασφάλεια.Φέτος, η ενέργεια υποστηρίζεται επικοινωνιακά με την ενεργή συμμετοχή της Ελληνίδας φωτογράφου Μαρίνας Βερνίκου. Η ίδια εμπνεύστηκε από το χρώμα του βερνικιού και αφιέρωσε μια φωτογραφία της για την δημιουργία ενός αξεσουάρ για τα μαλλιά με το λογότυπο της ενέργειας.

 

 

Λίγα λόγια για τη συνεργασία με τον Όμιλο Εθελοντών κατά του καρκίνου ΑγκαλιάΖΩ

Από τις αρχές του 2019 η La Roche-Posay ενισχύει το έργο του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου ΑγκαλιάΖΩ με μια σειρά δράσεων που στόχο έχουν την ενημέρωση και ανακούφιση των ασθενών από τις ανεπιθύμητες παρενέργειες των θεραπειών κατά του καρκίνου, στο δέρμα.

 

SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v