Η σειρά Diorshow υποδέχεται το φθινόπωρο με στιλ υψηλής ραπτικής

Αντλώντας έμπνευση από κομμάτια που έχουν αφήσει το στίγμα τους στη μόδα, ο Peter Philips, δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας του μακιγιάζ Dior, επανερμηνεύει δύο εμβληματικά προϊόντα μακιγιάζ του οίκου Dior.
Η σειρά Diorshow υποδέχεται το φθινόπωρο με στιλ υψηλής ραπτικής

Η σειρά Diorshow υποδέχεται το 2020 με στιλ υψηλής ραπτικής. Αντλώντας έμπνευση από κομμάτια που έχουν αφήσει το στίγμα τους στη μόδα, ο Peter Philips, δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας του μακιγιάζ Dior, επανερμηνεύει δύο εμβληματικά προϊόντα μακιγιάζ του οίκου Dior.
Η μάσκαρα Diorshow Iconic Overcurl κυκλοφορεί σε νέο σχέδιο και εξασφαλίζει ακόμα μεγαλύτερη καμπυλότητα & διάρκεια, ενώ η παλέτα σκιών 5 Couleurs αποκτά νέο look, εμπνευσμένο από την υψηλή ραπτική. Έχοντας έρθει για να σας γίνει απαραίτητο, το νέο Diorshow 24H1 Stylo βάζει την τελευταία πινελιά για μάτια που καθηλώνουν.

DIORSHOW ICONIC OVERCURL
ΤΟΛΜΗΡΗ ΚΑΜΠΥΛΟΤΗΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Από την αρχή, η μάσκαρα Diorshow Iconic Overcurl έγινε διάσημη δίνοντας εντυπωσιακό όγκο και καμπυλότητα στις βλεφαρίδες κάθε γυναίκας. Σήμερα, αυτό το εμβληματικό προϊόν του μακιγιάζ Dior έρχεται με νέο σχεδιασμό εμπνευσμένο από την υψηλή ραπτική και βελτιστοποιημένη σύνθεση, προσφέροντας διάρκεια 24 ωρών1 και καθημερινή περιποίηση στις βλεφαρίδες.



Πιο όμορφες βλεφαρίδες, αμέσως και ημέρα με την ημέρα



Σχεδιασμένη για κάθε τύπο βλεφαρίδων (Ασία: ειδικά σχεδιασμένη να δίνει καμπυλότητα στις βλεφαρίδες των Ασιατισσών γυναικών), εξασφαλίζει στις βλεφαρίδες εκπληκτικό όγκο, διαχωρισμό και ένταση με ένα μόνο πέρασμα, για διάρκεια 24 ωρών1. Το ακριβέστατο, καμπυλωτό βουρτσάκι της ενισχύει τη φυσική καμπυλότητα των βλεφαρίδων. Η σύνθεσή της, εμπλουτισμένη με νέκταρ βαμβακιού, προσφέρει πλούσια, εντατική περιποίηση. Μέρα με τη μέρα, οι βλεφαρίδες γίνονται πιο απαλές, πιο ελαστικές και πιο δυνατές.

Νέος μοντέρνος και κομψός σχεδιασμός

Η Diorshow Iconic Overcurl μεταμορφώνεται σε πραγματικό έργο τέχνης. Το νέο κομψό σωληνάριο διακοσμείται με μια πολύπλευρη λωρίδα που δίνει έμφαση στο σχήμα του λογότυπου Dior και ταιριάζει με την απόχρωση της μάσκαρα: μαύρη, μπλε, καφέ, ή με ασημί γκλίτερ—το top coat που κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση.

5 COULEURS COUTURE
ΜΙΑ COUTURE ΓΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
Οι εμβληματικές παλέτες σκιών ματιών ανανεώνονται: καθεμιά τους είναι εμπνευσμένη από ένα διάσημο look των επιδείξεων μόδας του οίκου Dior. Οι σκιές, που φιλοξενούνται σε νέα θήκη, κυκλοφορούν σε νέα χρώματα και αποτελέσματα.



Η 5 Couleurs Couture διατίθεται σε 6 νέα αποτελέσματα –ματ, σατινέ, περλέ, μεταλλικό, γκλίτερ και highlighter– και 14 αποχρώσεις που δημιουργήθηκαν από τον Peter Philips. Κάθε συλλογή αντιστοιχεί και σε ένα εμβληματικό look της πασαρέλας και περιλαμβάνει αποχρώσεις που συνδυάζονται εύκολα μεταξύ τους.



Και στις 4 παλέτες, οι «πρωταγωνιστικές» αποχρώσεις αντιπροσωπεύουν και ένα εμβληματικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας Dior: 079 Black Bow, 279 Denim, 689 Mitzah, 879 Rouge Trafalgar.
Έχοντας αναπτυχθεί από τα εργαστήρια Dior, οι σκιές διαθέτουν λεπτόκοκκη και κρεμώδη υφή πούδρας με απόλυτα φυσική αίσθηση, και προσφέρουν πλούσιο χρώμα μακράς διάρκειας που κολακεύει κάθε τόνο δέρματος. Για πρώτη φορά, οι σκιές εμπλουτίζονται με συστατικά περιποίησης: αλόη βέρα για τις λειαντικές ιδιότητές της και έλαιο πεύκου για την απαλυντική δράση του.

Το νέο clutch μακιγιάζ

Η 5 Couleurs Couture φιλοξενείται σε νέα, μεγαλύτερη και πιο γενναιόδωρη θήκη. Η θήκη αποκαλύπτει τις αποχρώσεις της παλέτας με το πάτημα του ασημί κουμπιού, διακοσμημένου με ένα CD και ασημένια εσωτερική επένδυση. Το νέο μοτίβο Dior είναι εντυπωμένο στην κεντρική απόχρωση, σα να έχει υφανθεί πάνω στη σκιά. Επίσης, τα απλικατέρ επανασχεδιάστηκαν ώστε να διευκολύνουν την εφαρμογή του μακιγιάζ.



«Η νέα συλλογή 5 Couleurs Couture περιλαμβάνει όχι μόνο μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων αλλά και πολλά διαφορετικά αποτελέσματα. Οι παλέτες αυτές σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τόσο ντελικάτα όσο και έντονα look με αποχρώσεις που εφαρμόζονται, συνδυάζονται και φοριούνται εύκολα», Peter Philips.

DIORSHOW 24H1 STYLO
Η ΤΕΛΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ

Το νέο Diorshow 24H1 Stylo γεννήθηκε από την εμπειρία του Peter Philips στα παρασκήνια. Με στόχο την επίτευξη οποιουδήποτε look, από το πιο φυσικό έως το πιο τολμηρό, δημιούργησε το νέο αυτό liner για ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και πρακτικότητα.Η μεταξένια υφή του γλιστρά ανάλαφρα στο δέρμα και σχεδιάζει έντονες γραμμές με ένα μόνο πέρασμα. Με εξαιρετικά πλούσιο χρωματικό αποτέλεσμα, το αποτέλεσμά του είναι επίσης αδιάβροχο και διαρκεί για 24 ώρες.

Στρογγυλή και ακριβής, η ανασυρόμενη μύτη του Diorshow 24H1 Stylo ξύνεται εύκολα με την ενσωματωμένη ξύστρα. Με το αφρώδες σφουγγαράκι, μπορείτε να το απλώσετε και να σβήσετε τη γραμμή για τέλειο smoky αποτέλεσμα στα μάτια.

Το Diorshow 24H1 Stylo διατίθεται σε 2 αποτελέσματα –ματ και σατινέ– και 12 αποχρώσεις που ταιριάζουν με τις παλέτες 5 Couleurs Couture, συμπεριλαμβανομένων 4 «πρωταγωνιστικών» αποχρώσεων: ματ μαύρο, ματ μπλε, ματ κόκκινο και περλέ ασημί.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v