Νέα λανσαρίσματα από την Benefit Cosmetics

Η νέα παλέτα της Benefit Cheek Star Reunion Tour, με τα αγαπημένα προϊόντα διαθέτει πέντε χρώματα για τα μάγουλα σε κανονικό μέγεθος!
Νέα λανσαρίσματα από την Benefit Cosmetics

Cheek Stars
Ρουζ, Μπρόνζερ και Λάμψη
Η νέα παλέτα της Benefit Cheek Star Reunion Tour με τα αγαπημένα προϊόντα διαθέτει πέντε χρώματα για τα μάγουλα σε κανονικό μέγεθος! Περιλαμβάνει την bestseller πούδρα Hoola , τη χρυσαφένια, μαργαριταρένια λάμψη Cookie , το Dallas και τα δύο ανανεωμένα κλασικά ρουζ –Sugarbomb & Georgia.






Brow Zings
Pro Palette - Παλέτα για σχηματισμό και καθορισμό των φρυδιών
Το Brow Zings ανανεώθηκε! Η νέα παλέτα Brow Zings PRO έχει νέα σύνθεση και νέες αποχρώσεις.

Αυτή η λεπτή, φορητή παλέτα περιλαμβάνει 4 σκιές 12 ώρης διάρκειας που γεμίζουν και σχηματίζουν τα φρύδια, 1 διάφανο κερί και 2 κεριά υψηλής χρωστικής, όπου σμιλεύουν και ορίζουν.

Επίσης διαθέτει ένα διπλής όψης πινέλο για την εφαρμογή της πούδρας αλλά κι ένα διπλής όψης βουρτσάι για ακριβή εφαρμογή του κεριού.

The POREfessional
Ενυδατική βάση προσώπου για τη μείωση της εμφάνισης των πόρων

Το POREfessional: Hydrate Primer μειώνει την εμφάνιση των πόρων, λιαίνει τις λεπτές γραμμές, ενυδατώνει και αναζωογονεί το δέρμα με 12ωρη ενυδάτωση. Έχει την ίδια μεταξένια αίσθηση αλλά και την ίδια δύναμη στη μείωση της εμφάνισης των πόρων όπως το POREfessional Primer

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v