Tέσσερα νέα προϊόντα περιποίησης προσώπου και μαλλιών από την Grown Alchemist

Τον Ιούνιο του 2019 μπήκε στις ζωές μας το νέο, καινοτόμο, πρωτοποριακό brand βιολογικών προϊόντων περιποίησης Grown Alchemist.
Tέσσερα νέα προϊόντα περιποίησης προσώπου και μαλλιών από την Grown Alchemist

Τον Ιούνιο του 2019 μπήκε στις ζωές μας το νέο, καινοτόμο, πρωτοποριακό brand βιολογικών προϊόντων περιποίησης Grown Alchemist. Σήμερα τέσσερα νέα προϊόντα περιποίησης προσώπου και μαλλιών ήρθαν να προστεθούν στο αγαπημένο brand.

Μια νέα γενιά συνθέσεων περιποίησης του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών, που αντικατοπτρίζουν τις τελευταίες διεθνείς εξελίξεις στην έρευνα στον τομέα των φυσικών-οργανικών καλλυντικών φαρμακευτικών ουσιών. Οι μοναδικές συνθέσεις της Grown Alchemist  μεταμορφώνουν ισχυρά αντιγηραντικά εκχυλίσματα βοτάνων σε φυσικά προϊόντα με ασύγκριτη αποτελεσματικότητα. Αυτές οι αποτελεσματικές συνθέσεις αποτελούνται από φυσικές τεχνολογίες που έχουν φέρει επανάσταση στη φυσική αντιγηραντική περιποίηση του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών.

Ορός άμεσης λείανσης



Παρασκευασμένος με τη χρήση συνδυασμού συμπλεγμάτων μορίων υαλουρονάνης υψηλού, μεσαίου και χαμηλού μοριακού βάρους φυτικής προέλευσης, αυτός ο καινοτόμος αντιγηραντικός ορός παρέχει άμεση ανόρθωση μέσω της εντατικής ενυδάτωσης, λειαίνοντας γρήγορα την επιφάνεια του προσώπου. Με τακτική χρήση, αυτός ο ορός δρα ως αντιγηραντικός ορός εξαιρετικής ενίσχυσης, αποτρέποντας την αφυδάτωση και, κατά συνέπεια, εμποδίζοντας ορατά τη δημιουργία λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Χορηγούμενος από ιατρική φιάλη με διαβαθμισμένη πιπέτα, αυτός ο ορός άμεσης λείανσης αποτελεί ένα ισχυρό ελιξίριο καθημερινής ομορφιάς.
Αυτή η σύνθεση είναι ιδανική για χρήση ως εντατική περιποίηση για την εξουδετέρωση των αποτελεσμάτων της περιβαλλοντικής έκθεσης, συμπεριλαμβανομένων των εγκαυμάτων από τον ήλιο, τον αέρα και την υπερέκθεση σε θέρμανση ή κλιματισμό. Αυτός ο ορός προτείνεται επίσης για χρήση ως περιποίηση άμεσης σφριγηλότητας και προετοιμασίας πριν από μια έξοδο.


Ορός αποτοξίνωσης: Antioxidant



Αυτός ο ελαφρύς, μη λιπαρός ορός άμεσης απορρόφησης προτείνεται για καθημερινή χρήση για την αποτοξίνωση του δέρματος, όχι μόνο από τον συνήθη στόχο των ελεύθερων ριζών οξυγόνου, αλλά και από τις ελεύθερες ρίζες άνθρακα και αζώτου. Αποτέλεσμα: ορατή αποτοξίνωση της επιδερμίδας από ελεύθερες ρίζες που μεταβολίζονται από το σώμα ως αποτέλεσμα παραγόντων, όπως η διατροφή και άλλων περιβαλλοντικών παραγόντων, όπως η μόλυνση του αέρα ή οι ηλιακές ακτίνες UVB/UVA.

Age-Repair Eye Cream



Αυτή η προηγμένη κρέμα ματιών είναι σχεδιασμένη για τη βελτίωση της σφριγηλής όψης της επιδερμίδας και της ελαστικότητας γύρω από τα μάτια. Μειώνει ορατά τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια, ενώ παράλληλα περιορίζει την όψη γραμμών έκφρασης και ρυτίδων γύρω από τα μάτια.

Detox — Shampoo



Η πλούσια, θρεπτική σύνθεση αποτοξίνωσης καθαρίζει και αποτοξινώνει τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής από ελεύθερες ρίζες που μεταβολίζονται από το σώμα ως αποτέλεσμα παραγόντων όπως η διατροφή και περιβαλλοντικών παραγόντων όπως τα βαρέα μέταλλα που συναντώνται στη μολυσμένη ατμόσφαιρα και η ακτινοβολία UVB/UVA από τον ήλιο. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, διευκολύνει τη διαχείριση των μαλλιών και τα ενδυναμώνει χωρίς να προκαλεί φθορές στα μαλλιά ή στο τριχωτό της κεφαλής, αφήνοντάς τα καθαρά, λαμπερά και αποτοξινωμένα.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v