GENESIS περιποίηση μαλλιών με διπλή δράση κατά της τριχόπτωσης από την Kérastase

Η Genesis φέρνει μια επαναστατική λύση ενάντια στην τριχόπτωση, χωρίς να θυσιάζει την υπέροχη εμπειρία ενός απολαυστικού τελετουργικού μαλλιών.
GENESIS περιποίηση μαλλιών με διπλή δράση κατά της τριχόπτωσης από την Kérastase

ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΥΝΑΜΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΤΑΣΗ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ
Η Genesis φέρνει μια επαναστατική λύση ενάντια στην τριχόπτωση, χωρίς να θυσιάζει την υπέροχη εμπειρία ενός απολαυστικού τελετουργικού μαλλιών. Η νέα σειρά τη αποτελείται από πολυτελείς συνθέσεις, εμπλουτισμένες με πανίσχυρα συστατικά που μειώνουν την τριχόπτωση στοχεύοντας και τα δύο αίτιά της—τις αδύναμες ρίζες και το σπάσιμο.

Με τη συμβολή κομμωτών, διατροφολόγων και δερματολόγων, η μάρκα κατάφερε να αναπτύξει ένα προηγμένο πρωτόκολλο για το κομμωτήριο & για το σπίτι που μειώνει την τριχόπτωση αμέσως αλλά και σε βάθος χρόνου με τη συνεχή χρήση. Μια λύση αποτελεσματική και ευχάριστη, που σπάει τα αρνητικά πρότυπα. Όπως ισχύει για όλα τα τελετουργικά της Kérastase, τα προγράμματα Genesis είναι άκρως ευχάριστα και αισθησιακά—μια εμπειρία περιποίησης που βελτιώνει την υγεία των μαλλιών και προσφέρει υπέροχη αίσθηση ευεξίας. Τα μαλλιά αποκαλύπτονται πιο όμορφα και πιο λαμπερά από ποτέ, η διάθεση απογειώνεται.

Το άρωμα αποτελεί ουσιαστικό κομμάτι κάθε τελετουργικού Kérastase. Για την Genesis, δημιουργήσαμε ένα δροσερό, αναζωογονητικό άρωμα, εμπνευσμένο από τη ζωντάνια και την ενέργεια που αποπνέουν πολλές σύγχρονες κολόνιες. Συνδυάζοντας τις νότες εσπεριδοειδών του περγαμόντου που ωρίμασε κάτω από τις ακτίνες του ήλιου με τα αρωματικά βότανα και με μια πιο λουλουδάτη πτυχή, το άρωμα αυτό προσφέρει μια πραγματικά απολαυστική εμπειρία που ξυπνά τις αισθήσεις.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v