Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWbeauty

Δυνατότερη επιδερμίδα ενάντια στους παράγοντες γήρανσης με τη βοήθεια της Shiseido

Δυνατότερη επιδερμίδα ενάντια στους παράγοντες γήρανσης με τη βοήθεια της Shiseido

Η Shiseido πρεσβεύει ότι η δύναμη της επιδερμίδας βρίσκεται μέσα μας και ξεκινά δυναμικά τη νέα χρονιά, με μια ιστορία αόρατης άμυνας και εσωτερικής δύναμης.
Μια ιστορία που εστιάζει στο μέλλον με το Ultimune Power Infusing Concentrate, που υπόσχεται 28% δυνατότερη επιδερμίδα ενάντια στους παράγοντες γήρανσης, σε μία μόνο εβδομάδα!Με 39 πατέντες ευρεσιτεχνίας και 151 βραβεία παγκοσμίως, έχει την ικανότητα να ενισχύει την εσωτερική διαδικασία άμυνας του δέρματος και να δρα ενάντια στα σημάδια του άγχους και της γήρανσης.Τώρα η δύναμη της επιδερμίδας ενισχύεται ακόμα περισσότερο με το Ultimune Power Infusing Eye Concentrate.

Το Ultimune Power Infusing Eye Concentrate ενισχύει την εύθραυστη αυτή επιδερμίδα αντιμετωπίζοντας τις φθορές από την καθημερινή τριβή και αναδεικνύοντας μια πρωτόγνωρη δύναμη. Με τον τρόπο αυτό συμβάλλει στην πρόληψη της ξηρότητας και στην εμφάνιση ρυτίδων και σημαδιών γήρανσης.Είτε χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλο προϊόν περιποίησης ματιών Shiseido για να μεγιστοποιήσει το αποτέλεσμά του, αποτελεί ένα νέο τρόπο να δείτε περισσότερη απαλότητα και λάμψη γύρω από τα μάτια.

"Οι αποτυχίες είναι οι πινακίδες κατεύθυνσης στον δρόμο για το επιθυμητό αποτέλεσμα."

C.S. Lewis, 1898-1963, Ιρλανδός συγγραφέας

 • 1483 - O Ριχάρδος Γ' γίνεται βασιλιάς της Αγγλίας.
  1609 - Στη Βοημία κατοχυρώνεται η ανεξιθρησκεία.
  1630 - Ο Σουηδός βασιλιάς Γουστάβος Αδόλφος ξεκινά απόβαση σουηδικών στρατευμάτων κατά τη διάρκεια του Τριακονταετούς Πολέμου στη Γερμανία.
  1827 - Αγγλία, Γαλλία και Ρωσία υπογράφουν τη Συνθήκη του Λονδίνου για τη σύσταση ελληνικού κράτους. Στην Τουρκία επιβάλλεται η αποδοχή της Αυτονομίας της Ελλάδας, η προστασία των Ελλήνων και η διμερής κατάπαυση των εχθροπραξιών. Η μη συμμόρφωση της Τουρκίας είχε ως αποτέλεσμα την αποστολή των τριών Στόλων στα ελληνικά ύδατα και στη συνέχεια τη Ναυμαχία του Ναυαρίνου.
  1913 -Ο Ελληνικός Στρατός (VII Μεραρχία) απελευθερώνει το Άνω Νευροκόπι.
  1921 -Ο Ελληνικός Στρατός (Γ' ΣΣ), μετά από σκληρή και αποφασιστική μάχη καταλαμβάνει το Δορύλαιο (Εσκή Σεχήρ) της Μικράς Ασίας.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2