Καλπάζει η Toyota

Για μια ακόμη χρονιά η Toyota Ελλάς βρίσκεται σταθερά στη πρώτη θέση του πίνακα των πωλήσεων καινούργιων αυτοκινήτων στην ελληνική αγορά.
Καλπάζει η Toyota
του Σπύρου Ρέκκα

Για μια ακόμη χρονιά η Toyota Ελλάς βρίσκεται σταθερά στη πρώτη θέση του πίνακα των πωλήσεων καινούργιων αυτοκινήτων στην ελληνική αγορά. Η ιαπωνική εταιρεία απολαμβάνει την επιτυχία που σημειώνουν τα μοντελα της και εκτιμώ ότι αν δεν συμβεί κάποια σημαντική ανατροπή θα κόψει πρώτη το νήμα της κούρσας στο τέλος της φετινής χρονιάς.

Και το φετινό ράλι των πωλήσεων καινούργιων αυτοκινήτων στην εγχώρια αγορά έχει πολλές δυσκολίες. Η οικονομική κρίση, οι πολιτικές εξελίξεις και η εχθρική φορολογική πολιτική στο αυτοκίνητο, λειτουργούν σαν τροχοπέδη στην εξέλιξη της αγοράς.

Η επιτυχία της Toyota οφείλεται σε πολλούς λόγους. Σημειώνω τους σημαντικότερους: Η αναγνωρισμένη αξία, ποιότητα και αξιοπιστία των μοντέλων της. Η εξαετής εγγύηση σε όλα τα μοντελα της. Η διατήρηση σε μεγάλο βαθμό των αρχικών τιμών πώλησης και των βασικών πακέτων εξοπλισμού. Η υψηλή αξία των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων με τα σήματα της μάρκας σε σχέση με τα ανταγωνιστικά μοντέλα. Το μεγάλο και ικανό δίκτυο επισήμων εμπόρων και επισκευαστών.

Τέλος, να τονίσω το σκορ της Toyota Ελλάς στην ελληνική αγορά τα τελευταία δέκα χρόνια. Έχει κατακτήσει τη πρώτη θέση τα οκτώ χρόνια! Σίγουρα δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v