ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Πώς αυτοκαταστρέφεται κάθε ζώδιο

Τι κάνει λάθος το κάθε ζώδιο στις διαπροσωπικές του σχέσεις με αποτέλεσμα να αυτοκαταστρέφεται;

Πώς αυτοκαταστρέφεται κάθε ζώδιο

Κριός

Ενώ ο Κριός είναι εξωστρεφής, ο παρορμητισμός του σε κάνει είτε να τον συμπαθήσεις πολύ, είτε να μην το συμπαθήσεις καθόλου. Αυτός νομίζει ότι δεν τον συμπαθεί κανείς και διώχνει τους ανθρώπους μακριά.

Ταύρος

Ο Ταύρος έχει πάντα καλές προθέσεις, γεγονός που τον κάνει λίγο αγαθό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να θεωρεί ότι όλοι έχουν καλές προθέσεις και τους αφήνει να τον εκμεταλλεύονται.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακός, αλλά και περίεργος. Κι ενώ μπορεί να συναναστραφεί με πολλά και διαφορετικά άτομα, δεν δένεται γιατί θεωρεί ότι όλοι έχουν σκοπό να τον εκμεταλλευτούν.

Καρκίνος

Πολλοί άνθρωποι κρίνουν εξ ιδίων, αλλά ο Καρκίνος το κάνει λίγο περισσότερο. Το αμιγώς καλοκαιρινό ζώδιο είναι πιστό σε φίλους και οικογένεια. Δυστυχώς, πιστεύει ότι έτσι είναι όλος ο υπόλοιπος κόσμος.

Λέων

Ενώ μπορεί ο Λέων να λέει καταπληκτικές ιστορίες και να σε καθηλώνει, αν παρατηρήσεις λίγο καλύτερα, δε θα πει ποτέ πολύ προσωπικές ιστορίες. Φοβάται ότι θα προσπαθήσουν να χρησιμοποήσουν τα μυστικά του εναντίον του.

Παρθένος

Παρότι τυπικός, ο Παρθένος στα συναισθηματικά του είναι λιγάκι διαφορετικός. Δεν έχει πολλούς φίλους, αλλά λίγους και καλούς. Επειδή ο κύκλος του είναι μικρός και έχει διαλέξει επιλεκτικά τους ανθρώπους που συναναστρέφεται, δίνει και δεύτερες ευκαιρίες. Σε άτομα που δεν αξίζουν.

Ζυγός

Όντας κοινωνικός, ο Ζυγός έχει την τάση να κοιτάει πέρα από αυτό που δείχνει κάποιος. Πιστεύει ότι όλοι οι άνθρωποι βαθιά μέσα τους είναι καλοί, με αποτέλεσμα αυτό να επηρεάζει την αντικειμενική κρίση του.

Σκορπιός

Τι να πρωτοπείς για τον Σκορπιό; Και καχύποπτος είναι, και δύσπιστος είναι, και των άκρων είναι, και έντονο ένστικτο έχει. Συνεπώς, για να μην την πατήσει από κανέναν, θεωρεί ότι όλοι είναι ψεύτες.

Τοξότης

Ο Τοξότης ξέρεις πολύ καλά ότι θέλει να νιώθει ελεύθερος. Να μην εξαρτάται από κανέναν, να έχει την ανεξαρτησία του βρε αδερφέ. Και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο θεωρεί ότι όλοι προσπαθούν να είναι χειριστικοί στις σχέσεις τους, οπότε και δεν ανοίγεται.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως έχει μάθει να λειτουργεί μόνος του. Δεν του πολυαρέσει να μοιράζεται τα ηνία με άλλους. Το γεγονός αυτό τον κάνει λανθασμένα να θεωρεί ότι όλοι είναι εγωιστές και να μην βασίζεται ποτέ πάνω τους.

Υδροχόος

Υδροχόος, ο πιο εναλλακτικό-φιλοσοφό-εκκεντρικό-ασυνήθιστος του ζωδιακού. Έχει σχηματίσει άποψη για αυτά που τον ενδιαφέρουν λόγω του χρόνου που τους αφιερώνει. Οπότε, συγγνώμη, η δική σου άποψη είναι αφελής και δεν τον ενδιαφέρει.

Ιχθείς

Ευκολόπιστος είναι η πρώτη λέξη που μας έρχεται όταν μιλάμε για το πώς αυτοκαταστρέφεται το κάθε ζώδιο. Επηρεάζεται εύκολα, είναι ευάλωτος, κι αυτό τον κάνει να πιστεύει κάθε ψέμα που του λένε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Δεν είμαστε τίποτα. Αυτό που ψάχνουμε είναι το παν."

Φρήντριχ Χαίλντερλιν, 1770-1843, Γερμανός ποιητής

 • 1864 - Νέο Σύνταγμα στην Ελλάδα μετά την Επανάσταση της 3ης Σεπτέμβρη.
  1974 - Πεθαίνει ο Βιτόριο ντε Σίκα, Ιταλός σκηνοθέτης.
  1979 – Πεθαίνει ο Δημήτρης Ψαθάς, δημοσιογράφος και θεατρικός συγγραφέας.
  1985 - Η έκρηξη του ηφαιστείου Νεβάδο ντελ Ρουίς στην Κολομβία δημιουργεί ένα λαχάρ που προκαλεί το θάνατο περίπου 25.000 θανάτους.
  1990 - Ξεκινά τη λειτουργία του ο Παγκόσμιος Ιστός.
  2002 - Το πετρελαιοφόρο πλοίο Prestige βυθίζεται ανοιχτά της Γαλικίας προκαλώντας οικολογική καταστροφή.

© 2002-2019 MEDIA2DAY