ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Τι τραγούδι είναι το κάθε ζώδιο;

Έχεις συνδέσει ποτέ ένα τραγούδι με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο; Ήρθε η ώρα να συνδέσεις κάθε ζώδιο με ένα τραγούδι.

Τι τραγούδι είναι το κάθε ζώδιο;

Κριός

Αν κάποιος είναι φτιαγμένος για να ζει την περιπέτεια και να παρτάρει ασύστολα, αυτός είναι ο Κριός. Επίσης είναι μάλλον το μόνο ζώδιο που δύναται να κάνει το moonwalk.

Michael Jackson – Smooth CriminalΤαύρος

Ο Ταύρος δεν είναι το ζώδιο που έχεις συνηθίσει. Έχει τις ιδιαιτερότητές του, είναι μοναδικό, φανταχτερό, έχει και τις κοινωνικές ευαισθησίες του, κι αν θέλει μπορεί να πάρει την απόλυτη έκφραση απάθειας. Κι όλα αυτά τα τόσο κόντρα χαρακτηριστικά μπορούν να συνοψιστούν εδώ.

Lady Gaga – Poker FaceΔίδυμοι

Φήμες λένε ότι ο Ντάριους Κίλερ όταν έγραφε το “Fuck U” είχε στο μυαλό του κάποιον έρωτα ή τους πολιτικούς γενικότερα. Άλλη μία επικρατούσα θεωρία είναι ότι αναφέρεται στον εαυτό του. Εμείς αυτό το κρατάμε, και αναθέτουμε το Fuck You στο πιο διπολικό ζώδιο.

Archive – Fuck U

Καρκίνος

Είναι λιγάκι δύσκολο να εξηγήσεις γιατί ο Καρκίνος είναι αυτό το κομμάτι. Φταίει η μελωδία του; Φταίει η φωνή της Μούσχουρη; Ή η σύνθεση του Χατζιδάκι; Ή όλα μαζί;

Έλα πάρε μου την λύπη – Νανά ΜούσχουρηΣκορπιός

Μπορεί να μην του φαίνεται του Σκορπιού, είναι όμως ευαίσθητος· εύκολα μπορείς να του πληγώσεις την καρδιά. Είναι και αθεράπευτα σέξι και θέλει να σου δώσει όλη την αγάπη του (wink-wink).

The Chamber – Lenny KravitzΛέων

O Λέων είναι δημοφιλής. Και δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε γιατί ένα κομμάτι που μετράει περί τις 531 εκατομμύρια προβολές είναι Λέων.

Toto – AfricaΠαρθένος

Ο Παρθένος δεν είναι ιδιαίτερα καλλιτεχνική φύση. Επομένως δεν είναι εύκολο να τον αντιστοιχίσεις με ένα κομμάτι. Ωστόσο, επειδή χαρακτηρίζεται από ανιδιοτέλεια, αυτό το τραγούδι είναι Παρθένος.

Χρήστος Δάντης – Το Παλιό Μου ΠαλτόΖυγός

Είναι λίγο νάρκισσος ο Ζυγός και λιγάκι ασταθής. Αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο έχει γούστο και εκτιμά τις Τέχνες. Του δίνουμε έναν Rag ‘N’ Bone Man και το πιο γνωστό τραγούδι για το 2016.

Rag’n’Bone Man – HumanΤοξότης

Αν υπάρχει κάποιο μέρος το οποίο δεν έχει επισκεφθεί ο Τοξότης, αυτό είναι ο Παράδεισος. Γι’ αυτό θέλει να τον πας στον (κάτω) Παράδεισο, όπου το γρασίδι είναι πράσινο και τα κορίτσια όμορφα.

Guns ‘n’ roses – Paradise CityΑιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι λιγάκι τσιγκούνης –με το δίκιο του, το έχει δουλέψει το κομπόδεμά του. Και είναι και υπεύθυνος, ακριβώς σαν τη Ριάνα.

Rihanna – Bitch Better Have My MoneyΥδροχόος

Ο Υδροχόος είναι meta, πιο meta από αυτό που έχεις στο μυαλό σου ως «εναλλακτικό». Αποπνέει όμως και μία ηρεμία. Είναι ξεκάθαρα λοιπόν μία σύνθεση του Βαγγέλη Παπαθανασίου.

Vangelis – Rachel’s songΙχθείς

Του αποδίδουμε αυτό το τραγούδι, μόνο και μόνο για τον πρώτο στίχο: Is this real life? Is this just fantasy? Ο Ιχθύς πάντα θα αναρωτιέται αν ζούμε σε μία προσομοίωση της αληθινής ζωής.

Queen – Bohemian Rhapsody

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Προσπαθώντας για το αδύνατο, κατορθώνουμε το καλύτερο δυνατό."

August Strindberg, 1849-1912, Σουηδός θεατρικός συγγραφέας

 • 1919 - Υπογράφεται η συνθήκη του Νεϊγύ στην ομώνυμη πόλη της Γαλλίας μεταξύ των Συμμάχων (Αντάντ) και της Βουλγαρίας.
  1920 - Ήττα του Βενιζέλου στις εκλογές
  1926 - Ιδρύεται η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ)
  1935 - Οι Φιλιππίνες αποκτούν την ανεξαρτησία τους απο τις ΗΠΑ
  1960 - Ιδρύεται ο ΟΠΕΚ (οργανισμός Πετρελαιοεξαγωγικών Κρατών).
  1963 - Δημιουργείται το νησί Σουρτσέι στην Ισλανδική θάλασσα λόγω υποθαλάσσιας έκρηξης ηφαιστείου.

© 2002-2019 MEDIA2DAY