ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Πώς αντιδρά κάθε ζώδιο στην απιστία

Δεν υπάρχει λάθος και σωστό. Στον έρωτα και στον χωρισμό, ο καθένας πράττει όπως νιώθει.

Πώς αντιδρά κάθε ζώδιο στην απιστία

Κριός

Δε θα το πάρει και πολύ ψύχραιμα. Ο Κριός είναι αυθόρμητος και ορισμένες φορές γίνεται και λιγάκι παρορμητικός. Τι λιγάκι δηλαδή, αν τον απατήσεις το πιο πιθανό είναι να βρεις τις στάχτες από τα ρούχα που έχεις αφήσει σπίτι του, στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Ταύρος

Ενώ τον Ταύρο τον λες και λιγάκι περήφανο, όταν πρόκειται για κάτι τέτοιο, του πέφτουν τα κέρατα. Θα κλάψει γοερά, και αφού ζαλιστεί από την χαμηλή του πίεση και αφυδατωθεί τελείως, θα σε ρωτήσει τι έκανε λάθος.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος δεν μπορεί να διανοηθεί γιατί του το έκανες αυτό. Ωστόσο κάπου πρέπει να ξεσπάσει. Θα προτιμήσει να εξαπολύσει όλο του τον θυμό στο πρόσωπο με το οποίο τον απάτησες, δε μπορεί να τα βάλει μαζί σου.

Καρκίνος

Τι περιμένει δηλαδή ότι θα κάνει ο συναισθηματικός Καρκίνος; Ότι θα χωρίσει και θα φύγει; Όοοοχι. Θα κάτσει, θα επιμείνει, θα γκρινιάξει, θα ξεσπάσει πάνω σου, και όλα αυτά με σκοπό να σώσει τη σχέση.

Λέων

Από τη μία ο Λέων δε μπορεί να διανοηθεί ότι τον κεράτωσες, από την άλλη θέλει με κάποιον τρόπο να βγει από πάνω. Θα σε αναγκάσει να τα πεις όλα χαρτί και καλαμάρι, ώστε να βάλεις τα κλάματα και να νιώσει και εκείνος μία κάποια δικαίωση.

Παρθένος

Θα προσπαθήσει εμμέσως πλην σαφώς να γίνει κατανοητό σε όλη την λίστα φίλων του, ότι ήσουν εσύ ο λόγος που χωρίσατε. Εννοείται ότι πρώτα θα ενημερώσει όλους τους κοντινούς του ανθρώπους, ώστε να διαρρεύσει πιο γρήγορα.

Ζυγός

Θα σε αναγκάσει να του δείξεις μηνύματα και προφίλ ώστε να μπορέσει να συγκρίνει. Αφού τα κάνει όλα αυτά και η αυτοπεοίθηση του θα έχει πιάσει πάτο, θα αρχίσει να σε ρωτάει τι ήτανε για ‘σένανε.

Σκορπιός

Α:ν το μάθει και δεν το ξέρεις, δε θα σου πει τίποτα. Θα το κρατήσει μυστικό για καιρό, θα ψάξει τρόπο να σε εκδικηθεί –πιθανότατα κάνοντας σου το ίδιο. Μετά θα φροντίσει να το μάθεις έτσι ώστε να σου πει ότι εσύ το έκανες πρώτος. Το σίγουρο είναι ότι θα περάσει καιρός μέχρι να σου το πει, ετοιμάζοντας την εκδίκηση του.

Τοξότης

Πώς αντιμετωπίζει ο Τοξότης όλες τις δυσκολίες στη ζωή; Προσπαθώντας να το διασκεδάσει. Γι’ αυτό θα σε χορέψει στο ταψί. Θα συνεχίσει να είναι μαζί σου λέγοντας σου «θέλω λίγο καιρό ακόμη για να αποφασίσω αν θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί», αλλά πότε θα εξαφανίζεται, πότε θα είστε μέλι-γάλα.

Αιγόκερως

Θα φροντίσει να πάτε κάπου μαζί, σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Τη στιγμή που περνάς καλά, θα φροντίσει να σου γνωστοποιήσει ότι τα ξέρει όλα, θα σε χωρίσει, θα πάρει το καπελάκι του και θα σε αφήσει στα κρύα του λουτρού.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος πριν τον απατήσεις, έχει καταλάβει ήδη ότι έχεις σκοπό να το κάνεις, οπότε είτε σε χωρίζει πριν το κάνεις, είτε σε παρατάει. Είναι σχετικά δύσκολο να κερατώσεις έτσι απλά έναν Υδροχόο.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς όπως γνωρίζεις έχει πολύ καλή ενσυναίσθηση, η οποία ακούγεται πρακτικά μία φλώρικη δεξιότητα, αλλά αυτό δεν ισχύει. Ξέρει ακριβώς τι θα σου πει ώστε να νιώσεις σαν χρησιμοποιημένο χαρτί υγείας και αυτό θα κάνει. Θα δεις έναν Ιχθύ που δεν φανταζόσουν ότι υπάρχει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Προσπαθώντας για το αδύνατο, κατορθώνουμε το καλύτερο δυνατό."

August Strindberg, 1849-1912, Σουηδός θεατρικός συγγραφέας

 • 1919 - Υπογράφεται η συνθήκη του Νεϊγύ στην ομώνυμη πόλη της Γαλλίας μεταξύ των Συμμάχων (Αντάντ) και της Βουλγαρίας.
  1920 - Ήττα του Βενιζέλου στις εκλογές
  1926 - Ιδρύεται η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ)
  1935 - Οι Φιλιππίνες αποκτούν την ανεξαρτησία τους απο τις ΗΠΑ
  1960 - Ιδρύεται ο ΟΠΕΚ (οργανισμός Πετρελαιοεξαγωγικών Κρατών).
  1963 - Δημιουργείται το νησί Σουρτσέι στην Ισλανδική θάλασσα λόγω υποθαλάσσιας έκρηξης ηφαιστείου.

© 2002-2019 MEDIA2DAY