ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Τι γνωριμίες θα κάνουν τα ζώδια τον Αύγουστο;

Τι επιφυλάσσουν τα άστρα σε κάθε ζώδιο αυτόν τον Αύγουστο; Ποιος θα γνωρίσει το άλλο του μισό και ποιος θα περάσει καλά;

Τι γνωριμίες θα κάνουν τα ζώδια τον Αύγουστο;

Κριός

Είναι συνάδελφος; Είναι ο μπάρμαν από το στέκι σου; Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για κάποιον τον οποίο ήδη γνωρίζεις, αλλά δεν είχες φανταστεί ποτέ ότι ίσως και να υπάρχει περίπτωση να εξελιχθεί αλλιώς. Οι πιθανότητες λένε ότι θα είναι ζώδιο της γης (Ταύρος, Παρθένος ή Αιγόκερως). Έχε κατά νου ότι σε έχει βάλει στο μάτι καιρό και τώρα ήρθε η ώρα να τον βάλεις κι εσύ.

Ταύρος

Ένα ζώδιο της Φωτιάς βρίσκεται στο κατώφλι σου (Κριός, Λέων, Τοξότης) το οποίο ίσως και να γνώριζες, παρ’ όλα αυτά αγνοούσες. Τώρα που μάλλον κάτι άλλαξε στη ζωή σου (ξεπέρασες την προηγούμενη σχέση ίσως;) έχεις αρχίσει να το γλυκοκοιτάς. Κάτι λοιπόν το καλοκαίρι, κάτι η ξηρασία και κάτι οι φίλοι σου που σου τονίζουν πόσο σέξι είναι, σύντομα θα αλλάξει η γνώμη σου και θα πέσεις στα δίχτυα του/ης.

Δίδυμος

Ένας Καρκίνος, ή ίσως ένας Σκορπιός –μην τρομάζεις- ο οποίος πρόκειται να ολοκληρώσει έναν κύκλο στη ζωή του (μπορεί να είναι ένας γάμος, μπορεί να είναι σπουδές, μπορεί να είναι μία δουλειά –εν πάση περιπτώσει κάτι αρκετά σημαντικό). Μην ανησυχείς, δεν είναι πληγωμένος/η, θέλει και είναι έτοιμος/η να προχωρήσει.

Καρκίνος

Πρόκειται για κάποιο πρόσωπο με το οποίο έπαιζες παλιά, ή ήθελες να παίξεις, αλλά ποτέ δεν σας δόθηκε η ευκαιρία να το φτάσετε στο τέρμα –αν καταλαβαίνεις τι εννοούμε (wink wink). Θα είναι ζώδιο της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και σίγουρα θα είναι ωριμότερος/η σου. Αν όχι ηλικιακά, σίγουρα σαν προσωπικότητα.

Λέων

Κάποιον φίλο του ζωδίου σου θα γνωρίσεις. Μα θα ‘ναι Λέων; Μα θα ‘ναι Κριός; Μα θα ‘ναι Τοξότης; Το σίγουρο είναι ότι θα κάνετε τέλειο σεξ. Υπάρχει περίπτωση να είναι λίγο μικρότερος/η, ή πιο ανώριμος/η από εσένα. Τι σε νοιάζει όμως; Σεξ θέλεις να κάνετε. Ή μήπως όχι μόνο;

Παρθένος

Έναν Λέοντα θα γνωρίσεις. Δεν είναι το αγαπημένο σου ταίρι αυτό το ζώδιο, αλλά κάποιες φορές το διαφορετικό σε ιντριγκάρει. Θα είναι πεπειραμένος και σοφός και θα έχετε τόσα να μοιραστείτε. Σου αρέσει να ζεις τη στιγμή, αλλά σύντομα το πεπειραμένο του χαρακτήρα του θα σε κάνει να τον δεις σοβαρά.

Ζυγός

Ένα νεότερο ζώδιο της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) θα βρεθεί στο δρόμο σου. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά, αν και δε θα σου περάσει απαρατήρητο. Θα νιώσεις σύντομα το χάσμα γενεών και ίσως σε εξοργίσει, αλλά χρειάζεσαι λίγο αυθορμητισμό στη ζωή σου αυτή τη στιγμή.

Σκορπιός

Σου κρούουμε όλους τους ερωτικούς κώδωνες γιατί είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις το άλλο σου μισό. Θα είναι ένα ζώδιο του νερού (Καρκίνος, Ιχθείς, Σκορπιός) και καλό είναι να μην παρασυρθείς από την καλοκαιρινή ανεμελιά. Το 'πιασες, έτσι;

Τοξότης

Ένα ρομάντσο ή η αναβίωση ενός παλιότερου, έρχονται να σου χτυπήσουν την πόρτα. Αν είναι νέο, τότε θα είναι ζώδιο του νερού (Ιχθείς, Σκορπιός, Καρκίνος), οπότε βάλε το μυαλό σου να σκεφτεί. Το θέμα είναι ότι θα νιώσεις πεταλούδες στο στομάχι και θα έχεις τέλεια χημεία. Μην το αφήσεις.

Αιγόκερως

Ζώδιο από τον τόπο σου θα γνωρίσεις (Παρθένος, Αιγόκερως, Ταύρος) και δεν θα είναι μπαλωμένο. Θα έχει πολλές φιλοδοξίες για το μέλλον του… και ίσως και για των δυο σας. Έχει κάτι μεγάλο στα σκαριά και εσύ θα το θαυμάσεις.

Υδροχόος

Έναν Αιγόκερω θα γνωρίσεις Υδροχόε. Σου έχουμε όμως και καλά νέα. Ο συγκεκριμένος Αιγόκερως έχει και τη θυελλώδη πλευρά του. Θα δυσκολευτείς να διαχειριστείς αυτή τη σχέση, από την άλλη όμως, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι τούτο ‘δω το καλοκαίρι.

Ιχθείς

Ένα χαλαρό και ήρεμο άτομο, το οποίο θα είναι ζώδιο του αέρα πρόκειται να γνωρίσεις (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) που βρίσκεται σε φάση διαλείμματος από κάτι σημαντικό στη ζωή του. Ίσως είναι εκπαιδευτικός και έχει τεράστια άδεια, ίσως παραιτήθηκε για το καλοκαίρι, ίσως και να αποφάσισε να αλλάξει τρόπο ζωής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Είναι στη φύση του ανθρώπου να σκέφτεται λογικά και να ενεργεί παράλογα."

Ανατόλ Φρανς

  • 1906 - Το S-O-S υιοθετείται ως επίσημο σήμα ύπαρξης κινδύνου.

    1943 - Ο Λίβανος κερδίζει την ανεξαρτησία του από τη Γαλλία.

© 2002-2019 MEDIA2DAY