ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Πώς θα καταλάβεις ότι κάθε ζώδιο χάνει το ενδιαφέρον του

Κάθε ζώδιο έχει τον τρόπο του να απομακρύνεται. Αν το ένστικτό σου, λέει ότι έχει αρχίσει να «κάνει πέρα», δες πώς επιλέγει κάθε ζώδιο να το κάνει.

Πώς θα καταλάβεις ότι κάθε ζώδιο χάνει το ενδιαφέρον του

Κριός

Ψάχνει –και βρίσκει- λόγους για να διαφωνήσετε. Από το από πού θα παραγγείλετε μέχρι ποια ταινία θα δείτε. Ό,τι κι αν λες, είναι λόγος για να νευριάσει.

Ταύρος

Έχει σταματήσει να σε ακουμπάει. Θα έλεγες ότι κρατά απόσταση ανάμεσά σας. Ακόμη κι όταν κάθεστε στον καναπέ, βρίσκεται στην άλλη πλευρά. Κι ας μην είναι καλοκαίρι.

Δίδυμοι

Τα μηνύματα που σου στέλνε, σταδιακά γίνονται όλο και πιο μικρά. Σε προχωρημένο επίπεδο, σε αφήνει στο «Διαβάστηκε». Ξεχνάει παντελώς την ύπαρξή σου.

Καρκίνος

Βαριέται να μιλήσει, βαριέται να συζητήσει. Απαντά μονολεκτικά. Σε αφήνει να καθοδηγήσεις τη συζήτηση κι αυτό δεν είναι καλό σημάδι για έναν Καρκίνο.

Λέων

Έχει αρχίσει να περνάει χρόνο με νέα άτομα, κυρίως ελκυστικά θα έλεγες. Σιγά-σιγά τα προσεγγίζει όλο και περισσότερο, καθώς απομακρύνεται από εσένα.

Παρθένος

Στον ελεύθερο χρόνο του, δεν είσαι πια προτεραιότητα. Βρίσκει αφορμές να σε αποφύγει, πχ σου λέει ότι είναι κουρασμένος από τη δουλειά. Και παλαιότερα δούλευε, αλλά δεν ήταν κουρασμένος.

Ζυγός

Σταμάτησε να φτιάχνετε για να σε εντυπωσιάσει, κι εντάξει αυτό είναι λογικό να συμβαίνει μετά από κάποιο καιρό στη σχέση. Σταμάτησε γενικά να περιποιείται την εμφάνισή του. Αλλά όταν είναι έξω, είναι στην πένα.

Σκορπιός

Οι μικρές ερωτικές ιεροτελεστίες σας έχουν πάψει να υπάρχουν. Κάποτε το σεξ ήτανε φωτιά. Τώρα έχεις την εντύπωση, πως το κάνει, απλώς, για να σου κάνει τη χάρη.

Τοξότης

Να τον προσέχεις τον Τοξότη όταν έχει σταματήσει να είναι μεσ’ τη ζωντάνια. Και στη σχέση ο Τοξότης εκφράζει τη ζωντάνια του μέσω της γκρίνιας και της διαφωνίας. Ναι, είναι λίγο περίεργο πλάσμα.

Αιγόκερως

Ξαφνικά είναι σαν να μην υπάρχεις. Περνάς από μπροστά του και σε κάνει στην άκρη για του έκλεισες τη θέα στην οθόνη. Δεν παίρνει την πρωτοβουλία να σε πάρει τηλέφωνο. Νιώθεις ότι είσαι φάντασμα για εκείνον.

Υδροχόος

Βρίσκεστε στον ίδιο χώρο και είναι σαν να μη βρίσκεστε. Έχει το νου του στο κινητό του, κάνει ατελείωτο σκρόλινγκ. Και δεν είναι καν εθισμένος στα σόσιαλ

Ιχθείς

Θέλει να βρίσκεστε μόνο όταν έχει πιει. Ή αν θέλει πολύ να δει μία ταινία και δεν έχει με ποιον άλλο να πάει. Δεν θέλει τίποτα άλλο από εσένα κι αυτό είναι εξαιρετικά σπάνιο για έναν Ιχθύ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Τίποτα δεν κάνει έναν άνθρωπο τόσο ξεπερασμένο όσο το να επικρίνει τη νεότερη γενιά."

Adlai Stevenson, 1900-1965, Αμερικανός πολιτικός

  • 1656 - Η Αγγλία και η Γαλλία υπογράφουν ειρηνευτική συμφωνία.
    1789 - Ιδρύεται το αμερικανικό Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
    1919 - Η ημερήσια εφημερίδα «Καθημερινή» εκδίδεται στην Αθήνα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY