ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Πώς φλερτάρουν τα ζώδια μεθυσμένα;

Το αλκοόλ σε αναθαρρεύει όταν θέλεις να φλερτάρεις. Το θέμα είναι πότε αυτό το θάρρος σε κάνει ενοχλητικό.

Πώς φλερτάρουν τα ζώδια μεθυσμένα;

Κριός

Πειράζεις το πρόσωπο ακατάπαυστα, σε ενοχλητικό βαθμό. Κάνεις σαν αυτά τα παιδάκια που τραβάνε τα μαλλιά του συμμαθητή που τους αρέσει.

Ταύρος

Επαναλαμβάνεις το ίδιο κομπλιμέντο. Έχεις μπει σε μία ατέρμονη λούπα της ίδιας φιλοφρόνησης και δεν λες να σταματήσεις.

Δίδυμοι

Πετάς σεξουαλικά υπονοούμενα και κάνεις ακατάλληλα σχόλια. Λες και χυδαία αστεία. Κάνεις όλα αυτά που σκέφτεσαι όταν είσαι νηφάλιος και δεν τολμάς να τα πεις -είσαι δηλαδή σιγανό ποταμάκι.

Καρκίνος

Γίνεσαι ευαίσθητος και –ακόμη περισσότερο- γλυκούλης. Ζητιανεύεις μία αγκαλιά, ένα πιάσιμο χεριών, κάτι που να υποδηλώνει αγάπη και στοργή.

Λέων

Προσπαθείς, εμμέσως πλην σαφώς, να περάσεις το μήνυμα ότι έχεις σεξουαλική εμπειρία και ότι μπορείς να ικανοποιήσεις και τα πιο δύσκολα γούστα.

Παρθένος

Είσαι ξεκάθαρα αυτός ο ενοχλητικός τύπος που πιέζει το φλερτ του να χορέψουν. Κι αν δεν επιμένεις για χορό, πιέζεις για άλλους λόγους: για μία σέλφι ας πούμε.

Ζυγός

Η τακτική σου μοιάζει πολύ με του Παρθένου, μόνο που γίνεσαι πιο δόλιος. Προτείνεις να βγάλετε μία σέλφι για να κάνετε τον/ην πρώην του/ης να ζηλέψει.

Σκορπιός

Δε φλερτάρεις. Το παίζεις αδιάφορος και ταυτόχρονα εκκρίνεις φερομόνες για να μαγνητίσεις τον στόχο σου.

Τοξότης

Δεν έχεις λόγο να κρυφτείς πίσω από ρομαντικά τερτίπια. Μπαίνεις απευθείας στο ψητό με το combo κοίταγμα στα μάτια και φιλί.

Αιγόκερως

Αν δεν έχεις πιει, είσαι λίγο κότα. Οπότε κερνάς σφηνάκι και μετά κερνάς δεύτερο σφηνάκι και μετά τρίτο σφηνάκι, μέχρι να μην παρεξηγεί τις αμήχανες κουβέντες που ξεστομίζεις.

Υδροχόος

Στην αρχή πιάνεις κουβέντα στο αμόρε. Μετά μιλάς σιγά για να σου απαντήσει «Δεν σ’ ακούωωωωω». Οπότε σου δίνει πάσα για να πεις το πολυπόθητο «Πάμε να τα πούμε κάπου ήσυχα»;

Ιχθείς

Σε αντίθεση με τα ψάρια, προσπαθείς να επιστρατεύσεις το σπινθηροβόλο βλέμμα σου. Κοιτάς με νόημα μέσα στα μάτια, μέχρι να έρθει να σου μιλήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Αυτό που θεωρούμε τάξη είναι η επικρατούσα μορφή χάους."

Kerry Thornley

  • 1964 - Ανεξαρτησία της Μάλτας από το Ηνωμένο Βασίλειο.

    1991 - Ανεξαρτησία της Αρμενίας από την ΕΣΣΔ.

© 2002-2019 MEDIA2DAY