ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Γιατί κάθε ζώδιο φοβάται τη δέσμευση;

Ξέρεις ότι φοβάται τη δέσμευση, αλλά δεν ξέρεις γιατί; Τα άστρα έχουν την λύση και σε αυτό σου το πρόβλημα.

Γιατί κάθε ζώδιο φοβάται τη δέσμευση;

Κριός
Ο λόγος που ο Κριός φοβάται την δέσμευση είναι λίγο πολύ προβλέψιμος. Είναι ένα ζώδιο που θέλει συνέχεια να το ζει στα άκρα. Νομίζει ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει, και κατ’ επέκταση πολύ σκληρός για να δεσμευτεί. Πώς θα ζήσει όλες αυτές τις περιπέτειες τις οποίες έχει βάλει στόχο;

Ταύρος
Το ταυράκι, αυτό το γλυκύτατο και εθισμένο στη συνήθεια ζώδιο, έχει πολύ συγκεκριμένους φόβους. Γενικά, εμπιστεύεται εύκολα και ξέρει ότι αυτό είναι το ευαίσθητο σημείο του. Και ανησυχεί ότι οι υποψήφιοι εραστές/ερωμένες θα εκμεταλλευτούν το ευαίσθητο σημείο του, μόλις γυρίσει την πλάτη του.

Δίδυμοι
Δεν συνηθίζει εύκολα ο Δίδυμος. Αν συνηθίσει όμως, το κάνει για τα καλά. Είναι από αυτούς τους ανθρώπους που εμπιστεύεται δύσκολα και φιλτράρει αρκετά μία καινούρια σχέση. Σκέψου πόσο φοβάται ότι αυτός που συνήθισε και εμπιστεύτηκε θα τον εγκαταλείψει.

Καρκίνος
Μία φορά στη ζωή του Καρκίνου αρκεί για να ανοιχτεί και αν τα πράγματα δεν πάνε καλά να μην το ξανακάνει. Και δεν είναι ότι δεν θέλει, είναι ρομαντικός άλλωστε. Φοβάται όμως ότι αν το ξανακάνει θα πληγωθεί όπως την τελευταία φορά.

Λέων
Ξέρεις πόσο φιλόδοξος είναι ο Λέων. Αυτό που δεν ξέρεις όμως είναι ποιες είναι οι φιλοδοξίες του και ποιοι είναι οι φόβοι του που στέκονται εμπόδιο. Αυτός είναι ο φόβος του λοιπόν, ότι αν σου ανοιχτεί, θα χρησιμοποιήσεις τα βαθύτερα μυστικά του εναντίον του.

Παρθένος
Ο Παρθένος κατά βάθος είναι λιγάκι ψων.. υπερήφανος άνθρωπος. Δεν ερωτεύεται εύκολα και του παίρνει καιρό. Το κακό είναι ότι μέχρι να δοθεί, κρατάει τις επιφυλάξεις του. Φοβάται ότι θα τον απορρίψουν.

Ζυγός
Ο Ζυγός, ως γνωστός, είναι ένα από τα πιο κοινωνικά ζώδια. Του αρέσει να δίνεται στον κόσμο· πόσο μάλλον σε αυτόν τον άνθρωπο που θέλει να δοθεί ολοκληρωτικά. Ξέρει (και φοβάται) όμως ότι υπάρχουν και αυτοί οι αχάριστοι που δεν θα το εκτιμήσουν.

Σκορπιός
Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο Σκορπιός δεν ερωτεύεται καθόλου εύκολα. Όταν ερωτευτεί πιστεύει ότι ο άνθρωπος για τον οποίο δάγκωσε την λαμαρίνα, είναι τόσο μοναδικός όσο τα δάκρυα μονόκερου. Επειδή όμως δεν πετάει και στα σύννεφα, φοβάται ότι τελικά το άτομο για το οποίο ενθουσιάστηκε είναι σαν όλα τ’ άλλα.

Τοξότης
Είναι αυθόρμητος άνθρωπος και το ξέρει. Δηλαδή, δεν το ξέρει απλώς, την έχει πατήσει λόγο της παρορμητικότητάς του. Ενθουσιάζεται και ερωτεύεται εύκολα. Γιατί όμως δεν δεσμεύεται; Γιατί ξέρει ότι ίσως τελικά η απόφαση του να μην ήταν τόσο ώριμη.

Αιγόκερως
Υπάρχει περίπτωση να βάλει στη ζωή του ο Αιγόκερως κάτι πιο ψηλά από τη δουλειά του; Σαφώς και όχι. Έτσι συμβαίνει και με τον έρωτα. Όταν ο Αιγόκερως ερωτεύεται σκέφτεται «Και με τη δουλειά μου τι θα γίνει;». Αυτό είναι το πάθος του και το εμπόδιο του στις σχέσεις.

Υδροχόος
Ένα μοναδικό πλάσμα θέλει να έχει δίπλα του ένα άλλο μοναδικό πλάσμα για να μην χαλάει η μοναδικότητα τους σαν δυναμική ενός συνόλου. Δυστυχώς, τα μοναδικά άτομα που του αρέσουν έχουν τεράστιες πιθανότητες να είναι νάρκισσοι, ψεύτες ή χειριστικοί.

Ιχθείς
Περίμενες ότι ο Ιχθύς έχει φόβο δέσμευσης; Κι όμως έχει. Ξέρει ότι η καρδιά του κόβεται σαν την καρδιά ενός μαρουλιού, αλλά δεν θέλει να δώσει ασυζητητί το μαχαίρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Για να δρέψεις την πραγματικότητα, ό,τι απλά ονειρεύεσαι, ζήσε με έναν παιδιάστικο, στοχαστικό και ανέμελο τρόπο στο δάσος της μοναξιάς."

Jack Kerouac, 1922-1969, Αμερικανός συγγραφέας

 • 1864 - Ιδρύεται ο Ερυθρός Σταυρός.
  1940 - Μετά το τορπιλλισμό του Έλλη και της έντασης των ελληνοϊταλικών σχέσεων η Μεγάλη Βρετανία ανακοινώνει ότι οι ναυτικές και αεροπορικές της δυνάμεις θα ενισχύσουν την Ελλάδα εάν τυχόν υποστεί επίθεση.
  1942 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Βραζιλία κηρύσσει πόλεμο στις δυνάμεις του Άξονα, (Γερμανία και Ιταλία όχι όμως Ιαπωνία).
  1962 - Το πρώτο στον κόσμο πλοίο που κινείται με πυρηνική ενέργεια, το The Savannah, ολοκληρώνει το παρθενικό του ταξίδι.
  1975 - Αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας κατά του Προέδρου των ΗΠΑ Τζέραλντ Φορντ.
  1989 - Ανακαλύπτεται ο πρώτος ολοκληρωμένος δακτύλιος γύρω από τον Ποσειδώνα.
  2004 - Άγνωστοι εισβάλλουν στο Μουσείο του Όσλο και αφαιρούν δύο πίνακες του Έντβαρτ Μουνκ, ανάμεσά τους την πασίγνωστη «Κραυγή».

© 2002-2019 MEDIA2DAY