ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Πώς θα κάνω έναν Δίδυμο να τρέχει;

Αν ήθελες ποτέ να κάνεις έναν Δίδυμο να τρέχει πίσω από τα πόδια σου, να λιώνει για ‘σένα, τότε έχουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές.

Πώς θα κάνω έναν Δίδυμο να τρέχει;

Οι Δίδυμοι δεν είναι κι απ’ τους πιο εύκολους ανθρώπους. Σίγουρα, όλες αυτές οι κακίες περί διπροσωπίας μπορεί να είναι απαράδεκτες γενικεύσεις, αλλά ορίστε μια γενίκευση με την οποία μπορείς να συμφωνήσεις: Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, και τα ζώδια του αέρα βρίσκονται… σε ελαφρώς άλλο μήκος κύματος από τον υπόλοιπο κόσμο. Δες τον Υδροχόο, ας πούμε.

Αν, λοιπόν, θες να προσεγγίσεις έναν Δίδυμο και μετά να τον κάνεις να μη μπορεί να σταματήσει να σε σκέφτεται, αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να κάνεις.

Δωσ’ του λίγο χώρο
Οι Δίδυμοι δεν θέλουν να πιέζονται. Τους αρέσει να τα κάνουν όλα χαλαρά, και εκτιμούν πολύ την ανεξαρτησία τους. Αν με το καλημέρα σας αρχίσεις να μιλάς για σχέσεις και αγάπες και για ένα μέλλον που έχεις οραματιστεί και τώρα βρήκες το χαμένο σου κομμάτι, ασ’ το. Είναι στην φύση του να θέλει να αισθάνεται πως όλα τρέχουν με τα νερά του, συνεπώς άφησέ τον – τουλάχιστον στην φάση που ακόμα απλά τραβιέστε – να το πιστεύει αυτό. Όλα θα στρώσουν στο μέλλον.

Λίγη υπομονή
Λειτουργεί ως επέκταση του πρώτου, αλλά και ως συμβουλή σε εντελώς άλλο επίπεδο: Για το πόσο κοινωνικοί μπορούν να γίνουν οι Δίδυμοι, οι δεξιότητές τους γενικά ως προς το πώς-φέρεται-ο-νορμάλ-κόσμος… δεν είναι και το πιο δυνατό τους σημείο. Που σημαίνει ότι πολλές φορές δεν θα καταλάβει τι εννοείς, θα χρειάζεται εξηγήσεις. Στον αντίποδα, μπορεί να φέρεται με έναν τρόπο που εσένα θα σε κάνει να νιώσεις παράξενα, αλλά για εκείνον είναι η πραγματικότητά του. Κάνε υπομονή για να γνωρίσεις τις παραξενιές του, επειδή αυτές οι παραξενιές είναι που του δίνουν την γοητεία του.

Μη ζηλεύεις
Ζήλεια; Σε ζώδιο του αέρα; Γενικά σε οποιονδήποτε άνθρωπο θα του καθόταν ξινή η ζήλεια, αλλά για τα ζώδια του αέρα είναι το πιο ξεκάθαρο σημάδι ότι δεν αξίζει να ασχολούνται μαζί σου. Πρέπει να καταλάβεις ότι είναι ένας άνθρωπος που γουστάρει να τραβάει την προσοχή, που του αρέσει να γνωρίζει ανθρώπους—και, συγγνώμη, είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει να φλερτάρει. Έχει έναν μοναδικό τρόπο να το κάνει, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Από την στιγμή που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για εσένα και σου δείχνει ότι θέλει να είναι δίπλα σου, δε πα’ να φλερτάρει;

Έχε και λίγη ζωούλα
Ξανά ως προέκταση του προηγούμενου, το ότι μπορεί πολλές φορές να θέλει να βγει με φίλους, να είναι ο εαυτός του, να κάνει ό,τι θέλει (σε λογικό πάντα πλαίσιο), δεν σημαίνει ότι θέλει από εσένα να είσαι δούλα και κυρά. Με λίγα λόγια, ζήσε την ζωή σου. Βγες με φίλους, κάνε αυτά που θες, και μην ντρέπεσαι καθόλου να είσαι ο εαυτός σου μπροστά του. Οι Δίδυμοι (και, μεταξύ μας, όλος ο κόσμος) δεν θέλουν να βλέπουν ένα καρμπόν της ίδιας γλυκούλας, ψεύτικης προσωπικότητας που θα γίνει συμπαθής. Θέλουν άτομα με σάρκα και οστά, με τα ελαττώματα και τους προβληματισμούς τους. Επειδή, για τι νομίζετε θα μιλάτε μετά το ανελέητο παρτάρισμα;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Το καλό πρέπει να το παίρνουμε όπου το βρίσκουμε."

Κωστής Παλαμάς, 1859-1943, Ποιητής

  • 1740 – Η Μαρία Θηρεσία αναλαμβάνει τον θρόνο της Αυστρίας.
    1827 - Ελληνική Επανάσταση του 1821: Ναυμαχία του Ναυαρίνου.
    1922 - Έναρξη διαπραγματεύσεων για την Συνθήκη της Λωζάνης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY