ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Πώς θα καταλάβεις ότι ετοιμάζεται να σε απατήσει, βάσει ζωδίου

Μήπως σκέφτεται να κάνει την κουτσουκέλα; Δες πώς το κάθε ζώδιο φέρεται λίγο πριν απατήσει. Εκτός από τον Τοξότη, ο Τοξότης καρφώνεται από μόνος του.

Πώς θα καταλάβεις ότι ετοιμάζεται να σε απατήσει, βάσει ζωδίου

Κριός
Έχει πολλές εκρήξεις αδρεναλίνης. Ξαφνικά άρχισε να πηγαίνει περισσότερο για τρέξιμο, γυμναστήριο. Ο Κριός έχει ανάγκη για ένταση και όσο δεν την βρίσκει τόσο ψάχνει για βαλβίδες εκτόνωσης. Ίσως πριν την κουτσουκέλα να έχει τη διάθεση ενός ανθρώπου που έχει πιει επτά εσπρεσάκια, συνεχόμενα.

Ταύρος
Τον Ταύρο γενικά ζηλιάρη δεν τον λες. Ακόμη και αν ζηλεύει ο σύντροφός του, ο ίδιος δεν ζηλεύει εύκολα, πρέπει να του έχεις δώσει σοβαρές αφορμές. Τώρα αν έχει αρχίσει να σε αμφισβητεί, μάλλον συμβαίνει επειδή κρίνει από τις δικές του κουτσουκέλες. Μάλλον παίζει το ματάκι του τελευταία.

Δίδυμοι
Έχει αρχίσει να βγαίνει συχνά. Ίσως θέλει απλώς να νιώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση, αλλά είναι και σημάδι ότι γενικώς…ψάχνεται. Θέλει να δει τι επιλογές έχει και αν περνάει ακόμη η μπογιά του. Απλώς θέλει να το δει λίγο πιο πρακτικά.

Καρκίνος
Θέλει να κάνει μόνο σεξ. Η επαφή σας είναι μόνο σαρκική και καθόλου συναισθηματική. Αυτό δεν είναι στον χαρακτήρα του Καρκίνου και για να συμβαίνει, σημαίνει ότι έχει αρχίσει να σκέφτεται κάποιο άλλο πρόσωπο. Και αν ο Καρκίνος σκέφτεται άλλο πρόσωπο, κλάφ’ τα.

Λέων
Αν έχεις σύντροφο Λέοντα, θα το καταλάβεις σίγουρα. Ο Λέων είναι από τα πιο πιστά ζώδια του ζωδιακού κύκλου και συνήθως κάνει μακροχρόνιες σχέσεις. Αν έχει αρχίσει να σκέφτεται ότι θέλει να «εξερευνήσει τους ορίζοντες» του θα αρχίσει να παίρνει αποστάσεις. Τα τηλεφωνήματα θα αραιώσουν, θα ξεχνάει να πει καληνύχτα. Οι τύψεις θα φανούν στην ζευγαρο-καθημερινότητά σας.

Παρθένος
Θα έχει πολλά νεύρα. Η αλήθεια είναι ότι ο Παρθένος έχει γενικά πολλά νεύρα, αλλά θα τον δεις να νευριάζει με το παραμικρό. Για παράδειγμα, γιατί δεν έκλεισες το μπουκάλι από το αφρόλουτρο αφού έκανες μπάνιο; Θα βρίσκει δικαιολογίες για να αρπαχτεί μαζί σου και να μαλώσετε.

Ζυγός
Αν του έχουν μπει ιδέες του Ζυγού ότι θέλει να ξενοκοιτάξει, σημαίνει ότι αμφιβάλλει για τα συναισθήματά του. Γενικά, ο Ζυγός είναι σχετικά ρομαντικό ζώδιο και κάνει μακροχρόνιες σχέσεις. Αν λοιπόν αμφιβάλλει για τα συναισθήματά του για εσένα, θα παρατηρήσεις ότι θα αρχίσει να αποφεύγει τις συζητήσεις για μελλοντικά σχέδια. Λόγω αυτού, θα αρχίσει να έχει και τύψεις τις οποίες θα τις εκφράσει λίγο μελό. Π.χ θα στεναχωριέται και θα σου ζητάει συγγνώμη για το τίποτα.

Σκορπιός
Μια μυστικοπάθεια θα την έχει. Όταν ο Σκορπιός έχει στο νου του ότι δεν πειράζει και να κερατώσεις μία φορά –μία ίσον καμία θα σου πει- τότε θα αρχίσει να σ’ το παίζει ελεύθερο πνεύμα. Δηλαδή θα τον ρωτάς με ποιους θα πάει για μπύρα και αυτός θα σου λέει το κλασικό «Τι είναι αυτό τώρα; Ανάκριση;». Κλασικός Σκορπιός.

Τοξότης
Η αλήθεια είναι ότι ο Τοξότης είναι άνθρωπος έξω καρδιά, δεν μπορεί εύκολα να κρυφτεί. Θα τον καταλάβεις ότι το πάει για κέρατο, όταν θα αρχίσει να μην τον χωράει ο τόπος…μαζί σου. Θα θέλει να πάει μία εκδρομούλα αλλά αντί να σε πρήξει να πας μαζί του, θα σου λέει ότι έτσι κι αλλιώς εσύ δεν πολύ-γούσταρες ποτέ τα ταξίδια.

Αιγόκερως
Θα σου το πει αφού το κάνει. Η αλήθεια είναι ότι ο Αιγόκερως είναι πολύ καλός στο να κρύβεται, οπότε θα πρέπει να το καταλάβεις μόνος σου. Θα τον βλέπεις λίγο να αλλάζει χρώμα όταν πλησιάζεις το κινητό του. Η καλύτερη συμβουλή που μπορούμε να σου δώσουμε με έναν Αιγόκερο, είναι να του πάρεις σε ανύποπτο χρόνο το κινητό «για να κάνεις ένα τηλεφώνημα» και να δεις την αντίδραση του.

Υδροχόος
Με τον Υδροχόο είναι λίγο δύσκολο να προβλέψεις κάτι τέτοιο. Είναι πολυδιάστατος γενικά. Ενδόμυχα, το γεγονός ότι σκέφτεται να σε κερατώσει, θα το ρίξει στην σεξουαλική σας ζωή, σκεπτόμενος ότι βαριέστε γιατί δεν δοκιμάζετε καινούρια πράγματα τώρα τελευταία.

Ιχθείς
Ο Ιχθύς με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι είναι πέφτουλας. Δεν το επιδιώκει, αλλά λόγω του ότι είναι λίγο στον κόσμο του γενικότερα και ξαφνικά ξυπνάει και θυμάται να γίνει σούπερ φιλικός, κάποιοι το εκλαμβάνουν ως φλερτ. Αν κάποιος από αυτούς ανταποκριθεί στο «φλερτ» του και σκέφτεται να την κάνει την κουτσουκέλα, θα παρατηρήσεις ότι θα αρχίσει να αποφεύγει συγκεκριμένα μέρη – αυτά τα μέρη που ξέρει ότι θα είναι αυτό το άτομο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Τίποτα δεν κάνει έναν άνθρωπο τόσο ξεπερασμένο όσο το να επικρίνει τη νεότερη γενιά."

Adlai Stevenson, 1900-1965, Αμερικανός πολιτικός

  • 1656 - Η Αγγλία και η Γαλλία υπογράφουν ειρηνευτική συμφωνία.
    1789 - Ιδρύεται το αμερικανικό Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
    1919 - Η ημερήσια εφημερίδα «Καθημερινή» εκδίδεται στην Αθήνα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY