ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Το αποτυχημένο φλερτ του κάθε ζωδίου

Δεν θεωρείται φλερτ να κάνεις μία καινούρια γνωριμία να ζηλέψει, Λέοντα.

Το αποτυχημένο φλερτ του κάθε ζωδίου

Κριός
Το παράδοξο φλερτ σχολιαρόπαιδου. Στο σχολείο για να φλερτάρει την αγαπημένη του, έψαχνε τη τσάντα της, έβρισκε τη σερβιέτα και την έδειχνε στην τάξη. Σήμερα, τάδε χρόνια μετά, δεν έχουν αλλάξει και πολλά, θα κοροϊδέψει το contouring της.

Ταύρος
Το ψύχραιμο. Όταν αρέσει κάποιον/α ο Ταύρος, συγκρατείται. Δεν θέλει να δείξει ότι έχει καιρό να κάνει σεξ με αποτέλεσμα να το παίζει λίγο ιστορία. Αργεί να απαντήσει στα μηνύματα, δεν πατάει λάικ, γενικά υπερβάλλει την αδιαφορία του. Όλα λάθος Ταύρε.

Δίδυμοι
Ο Δίδυμος είναι σαν τα τρολ που στα σόσιαλ απειλούν ενώ στην πραγματικότητα έχουν να βγουν από το σπίτι τους κάτι εβδομάδες. Αυτό κάνει και ο Δίδυμος, στέλνει σέλφι, στέλνει τραγουδάκια, λέει καλημέρα, αλλά δεν τολμάει να περάσει στο επόμενο επίπεδο.

Καρκίνος
Παραείναι ο εαυτός του. Όλοι ξέρουν ότι ο Καρκίνος θέλει να κάνει μία οικογένεια όπως στο μικρό σπίτι στο λιβάδι, δεν χρειάζεται να το κοινοποεί. Έπειτα, ενώ υποτίθεται ότι είναι στη φάση του φλερτ, στα μηνύματα φέρεται σαν να είναι σε σχέση. Καρκίνε, παραγνωριστήκαμε.

Λέων
Για ακόμη μια φορά ο Λέων μας επιβεβαιώνει πόσο έχει ανάγκη την επιβεβαίωση. Το χάνει επειδή προσπαθεί να κάνει το στόχον του να ζηλέψει. Μιλάει για τον Τομ Χάρντι (ή την Έμμα Στόουν) και το πόσο σέξι είναι, για το πόσα άτομα του την πέφτουν στα σόσιαλ και άλλα τέτοια τραγελαφικά. Να κάνει παρέα με τον Κριό.

Παρθένος
Νιχιλιστής. Τα μηδενίζει όλα, είναι ο τύπος που θα πει «Εγώ ερωτευμένος; Ιου, έχω αλλεργία στον έρωτα». Τα βράδια πίνει σκοτς ατενίζοντας τον ουρανό, σκεπτόμενος την τελευταία φορά που τον άγγιξε τυχαία η καψούρα του. Καταλήγει να της/του φέρεται σαν να είναι κολλητάρι.

Ζυγός
Η χαζομάρα του ζωδιακού. Ανεβάζει stories και φωτογραφίες στο ίνσταγκραμ για να εντυπωσιάσει αυτόν/η που του αρέσει. Αν πρόκειται να τον/την πετύχει κάπου, στολίζεται και παρφουμαρίζεται. Φτάνει σε τέλμα, επειδή δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι το φλερτ του δεν έχει καταλάβει Χριστό – γιατί άλλωστε;

Σκορπιός
Το καμουφλάζ. Όταν του/της αρέσει κάποιος, θα μπει στη θέση του, κυριολεκτικά. Θα αρχίσει να ακούει την ίδια μουσική, να βλέπει τις ίδιες ταινίες, να βγαίνει στα ίδια μέρη, να αλλάξει ομάδα. Σόρι Σκορπιέ, δε μπορείς να ποστάρεις τη μία μέρα Παντελίδη και Σεφερλή και την επόμενη Metallica και Λαρς Φον Τρίερ.

Τοξότης
Το προστυχόμουτρο. Κάπως κάπου είδε ο Τοξότης ότι είναι σέξι να αποπλανείς, αλλά αυτός το παράκανε. Λέει πρόστυχα αστεία, κάνει συζητήσεις γύρω από το σεξ, εν πάσει περιπτώσει γίνεται ένα έμψυχο κοσμοπόλιταν. Τελικά, παρεξηγείται και το φλερτ νομίζει ότι ενδιαφέρεται μόνο για σεξ.

Αιγόκερως
Ο δύσκολος. Το παίζει δύσκολος για να φαίνεται μυστήριος. Ακυρώνει ραντεβού, αργεί να απαντήσει, αδιαφορεί. Τελικά καταφέρνει να τον γράφουν και εκείνο, επειδή αντί για μυστήριος, φαίνεται μ***ας.

Υδροχόος
Ο διακριτικός. Όταν του αρέσει κάποιος/α, στέλνει τα μηνύματα που έχει διαβάσει στα συμβουλευτικά άρθρα πχ. χαμογελάκια, ένα διακριτικό eye contact κτλ. Υδροχόε, δεν διαβάζουν όλοι τέτοια άρθρα, νομίζουν ότι είσαι απλά φιλικός.

Ιχθείς
Ο χειρότερος. Δεν απέχει πολύ από τον Σκορπιό, αλλά είναι λίγο χειρότερος. Αν του αρέσει κάποιος/α, τσεκάρει το ίνσταγκραμ, το facebook, τα πάντα όλα. Έπειτα, νιώθει ενοχές γι’ αυτό και μένει απλά εκεί. Εν ολίγοις, δεν φλερτάρει καν.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Τα πράγματα δεν τα βλέπουμε όπως είναι, τα βλέπουμε όπως εμείς είμαστε."

Αναΐς Νιν, 1903-1977, Γαλλίδα συγγραφέας

  • 1812 - Ο Ναπολέων Α΄ Βοναπάρτης υποχωρεί από την Μόσχα.
    1935 - Η Κοινωνία των Εθνών επιβάλει οικονομικές κυρώσεις στην φασιστική Ιταλία για την εισβολή της στην Αιθιοπία.
    1960 - Οι Ηνωμένες Πολιτείες αποφασίζουν την επιβολή εμπάργκο στην κομμουνιστική Κούβα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY