ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Τι εύχεται να μην έκανες το κάθε ζώδιο

Στις σχέσεις υπάρχουν πράγματα που δεν πρέπει να κάνει κανείς μας. Μερικά ενοχλούν κάποιους λίγο περισσότερο.

Τι εύχεται να μην έκανες το κάθε ζώδιο

Κριός
Μην αργείς στα ραντεβού σου, σε παρακαλεί δηλαδή. Ο Κριός έχει γεμάτο πρόγραμμα, σε έχει χωρέσει κάπου μεταξύ μπύρας με φίλους και επίσκεψης στο καθαριστήριο. Ή τουλάχιστον αν είναι να αργήσεις ενημέρωσε και κυρίως αν σε ρωτήσει γιατί, απάντα γρήγορα.

Ταύρος
Ο Ταύρος δεν αντέχει τους κυκλοθυμικούς ανθρώπους. Αυτούς που αλλάζουν γνώμη και διάθεση ανά πέντε λεπτά. Εντάξει, δε σου λέμε ότι δεν μπορείς να αλλάξεις ρούχα επειδή τελικά δεν σου αρέσει αυτό που διάλεξες, αλλά προσπάθησε να το περιορίσεις. Δεν είναι ακριβώς δικό σου πρόβλημα, απλώς νομίζει ότι αν αλλάζεις τόσο εύκολα γνώμη, θα αλλάξεις και γι’ αυτόν.

Δίδυμοι
Ο Δίδυμος είναι το εντελώς αντίθετο του Ταύρου. Μπορείς να αλλάζεις γνώμη κάθε εβδομάδα; Κάθε ημέρα αν γίνεται. Δεν μπορεί την επανάληψη, ούτε τη ρουτίνα, ούτε τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα. Μην προσπαθείς να τον βάλεις στη λογική ότι κάθε Παρασκευή θα βλέπετε ταινία και θα παραγγέλνετε πίτσα. Θα εύχεται να μην ήσουν εκεί.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος, θα ήταν ιδανικός σύντροφος του Δίδυμου, καθώς έχει συνέχεια εναλλαγές στη διάθεση του. Αυτές οι εναλλαγές κάνουν κάθε άνθρωπο που ενδιαφέρεται για το σύντροφό του, να τον ρωτήσουν τι έχει γιατί είναι έτσι. Ο Καρκίνος εύχεται, όσο μπορείς, να μην το ρωτάς. Τσατίζεται επειδή νομίζει ότι το βλέπεις εγωιστικά, αντί να νοιάζεσαι γι’ αυτόν ενώ εκείνος μέσα του υποφέρει.

Λέων
Κλασικά προβλέψιμος Λέοντας, ξέρεις πολύ καλά τι δεν ανέχεται, μην μας κάνεις την πάπια. Δε θέλει να τον αγνοείς –και μετά να κάνεις την πάπια. Δε θα παραδεχτεί ποτέ -ούτε θα ζητήσει παραπάνω προσοχή, σε αντίθεση με τα αιλουροειδή- ότι τη θέλει. Πού και πού δώσε και εσύ λίγη περισσότερη.

Παρθένος
Ο Παρθένος θέλει να σταματήσεις να δοκιμάζεις συνέχεια καινούρια πράγματα. Του αρέσει η σιγουριά και τα δοκιμασμένα. Δεν σε βλέπει σαν αυθόρμητο άτομο εκείνη τη στιγμή, αλλά ανώριμο και παρορμητικό.  Σταμάτα τις σπατάλες και τις υπερβολές γενικότερα, ένα δίκιο ο άνθρωπος το ‘χει. Γενικά είναι καλό να ακούς τις συμβουλές του Παρθένου.

Ζυγός
Αυτό το ζώδιο τα έχει λίγο μπερδεμένα στο κεφάλι του. Θα ήθελε να μην συμπεριφέρεσαι διαφορετικά όταν είστε μπροστά στους φίλους σου. Πιστεύει ότι δεν είσαι ο εαυτός σου όταν το κάνεις αυτό, γιατί έχει συμπεράνει ότι όταν είστε μαζί είσαι η πραγματική εκδοχή σου. Τα έχει μπερδέψει όμως λίγο, γιατί αυτό δεν ονομάζεται υποκρισία, αλλά ωριμότητα. Δεν γίνεται μπροστά στους φίλους του να τον ζουζουνίζεις και να του μιλάς σαν ελαφάκι.

Σκορπιός
Τι νόμιζες; Ότι επειδή ο Σκορπιός είναι σεξουαλικός τύπος, είναι και Σουηδός; Όχι, ο Σουηδός δεν είναι καθόλου ανοιχτόμυαλος στο θέμα της ζήλειας και δεν θέλει να σου στέλνει ο κάθε άσχετος στο facebook. Τι πάει να πει είναι συμμαθητής σου από παλιά;

Τοξότης
Μη διανοηθείς και κάνεις τον Τοξότη να νομίζει ότι κρέμεσαι από πάνω του. Πραγματικά, δεν το αντέχει. Ωστόσο, αν σ'το πει με ύφος «Όλες μόνο να μας πρήζετε ξέρετε», δωσ’του το χώρο και το χρόνο που χρειάζεται- αφού τον χωρίσεις, θα έχει όλη τη ζωή μπροστά του.

Αιγόκερως
Έχεις ακούσει την έκφραση που λέει «Αυτά που δεν θες να σου κάνουν μην τα κάνεις»; Ο Αιγόκερως σπάει την κλισέ –αλλά αληθινή- αυτή ατάκα και ως το πιο επικριτικό ζώδιο, ζητάει από εσένα να μη φέρεσαι επικριτικά απέναντι στην οικογένειά του.
Τι εννοείς «Αφού αυτός τους κράζει»; Εσένα δεν σου επιτρέπεται.

Υδροχόος
Μην του βάζεις μπελάδες, δεν μπορεί τις αντιπαραθέσεις. Ναι, είχε μία τέλεια ιδέα, η οποία ήρθε από το πουθενά και σ'την παρουσίασε με ενθουσιασμό. Πώς τολμάς να του δίνεις λογικά επιχειρήματα; Δεν είπε την ιδέα του για να τη συζητήσετε, απλά μιλάει δυνατά στον εαυτό του. Επίσης, είναι Υδροχόος, θέλει απλά να έχει δίκιο, χωρίς επιχειρηματολογία και άλλες τέτοιες χαζομάρες.

Ιχθείς
Ο άνδρας Ιχθύς δεν θέλει να του ασκείς κριτική. Όχι γιατί δεν αντέχει την κριτική, αλλά γιατί δεν αντέχει τη δική σου κριτική που του σπαράζει την καρδιά. Οπότε, όταν τον κριτικάρεις, να του λες ότι δεν το λες για να τον πληγώσεις, αλλά γιατί θες το καλό του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Πρέπει να εμπιστεύεσαι και να πιστεύεις τους ανθρώπους, αλλιώς η ζωή γίνεται ανυπόφορη."

Άντον Τσέχωφ

  • 1909 - Γεννιέται ο Φερδινάνδος Πόρσε, ιδρυτής της ομώνυμης γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

    1940 - Ανακαλύπτεται ελληνική προϊστορική λιμναία πόλη, αναγόμενη σε εποχή παλιότερη του 2000 π.Χ. στη λίμνη της Καστοριάς.

© 2002-2019 MEDIA2DAY