ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Τα ψέματα που λέει το κάθε ζώδιο

Δεν είναι αυτό που νομίζεις.

Τα ψέματα που λέει το κάθε ζώδιο

Κριός
Ο Κριός είναι ο κλασικός ψεύτης του καφενείου που θα πει ψέματα για τα κατορθώματα που είχε πριν κάνει εγχείρηση στο μηνίσκο και τις εμπειρίες που έζησε όντας παιδί των λουλουδιών/της ρέιβ/των Εξαρχείων.

Ταύρος
Υπάρχουν άνθρωποι που για να ακυρώσουν ραντεβού λένε ότι απλά βαριούνται. Υπάρχουν και οι Ταύροι, οι οποίοι είναι ικανοί να πουν ότι πέθανε η γιαγιά τους αν βαριούνται να έχουν κοινωνικές επαφές.

Δίδυμοι
Ο Δίδυμος είναι ο τύπος που θα σε ακυρώσει γιατί ξαφνικά έσκασε πρόταση πιο ενδιαφέρουσα. Επειδή νιώθει τύψεις, θα πει ψέματα. Τι να κάνει, δε φταίει αυτός, αλλά η περιπετειώδης φύση του.

Καρκίνος
Ο πιο άκακος ψεύτης του ζωδιακού. Το καρκινάκι δεν μας εκπλήσσει ποτέ. Ξέρετε για τι λέει ψέματα το καρκινάκι; Για τα συναισθήματά του. Όταν δεν νιώθει και πολύ ευδιάθετος, δηλαδή, λέει ψέματα για τον λόγο που δεν είναι στις καλές του. Γλυκούλι.

Λέων
Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις το δίκιο σου με έναν Λέοντα. Αν έχει λάθος και με κάποιο τρόπο ο ισχυρισμός ότι η γη είναι επίπεδη τον βοηθά να υπερισχύσει η άποψή του, θα το κάνει.

Παρθένος
Πριν κάνεις το οποιοδήποτε πλάνο παρέα με το φίλο σου Παρθένο, να ξέρεις ότι έχει ήδη σκεφτεί πού θα πάτε, πώς θα πάτε, τι ώρα και τα ψέματα που θα σου πει για σε πείσει να γίνουν όλα με τον τρόπο του.

Ζυγός
Προκειμένου να του ανοιχτείς, ο Ζυγός είναι ικανός να σου πει ότι του συνέβη ακριβώς αυτό που έπαθες εσύ. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Και ο σκοπός του Ζυγού είναι να βγάλεις τα εσώψυχά σου. Και μετά τα εσώρουχα.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός είναι αυτός ο τύπος που θα τον ρωτήσεις αν ενοχλείται με το ότι καπνίζεις στην κουζίνα και θα σου πει όχι, μόνο και μόνο γιατί βαριέται την αντιπαράθεση. Διάβασε για τη γλώσσα του σώματος αν είναι κοντινός σου άνθρωπος.

Τοξότης
Καθόλου απρόβλεπτος ο Τοξότης, θα πει ψέματα για να αποφύγει τη γενική καθαριότητα ας πούμε. Ή μία συνάντηση για τσάι. Γενικά, ό,τι είναι σούπερ βαρετό. Θα πει ψέματα για να φύγει, αλλιώς θα πεθάνει από βαρεμάρα.

Αιγόκερως
Αν πεις στον Αιγόκερο ότι στεναχωρήθηκε, θα σου πει ότι δεν στεναχωρήθηκε, απογοητεύτηκε. Ή ότι ένιωσε αδικημένος. Δεν θα παραδεχτεί  ποτέ τις ανασφάλειες ή τις αδυναμίες του για να μην φανεί αδύναμος.

Υδροχόος
Ενώ ο Υδροχόος είναι υπέρμαχος της γνώσης και της αλήθειας, όταν θέλει να «πουλήσει» την ιδέα του, θα πει ψέματα. Για παράδειγμα, θα μπορούσε να είναι ένας εξαιρετικός επαναστάτης-ιδεολόγος.

Ιχθείς
Ο δεύτερος πιο βαρετός ψεύτης του ζωδιακού. Λέει ψέματα για να προστατεύσει τις μειονότητες, τους φίλους του, την οικογένειά του κτλ. Νιώθει σαν ένας μοντέρνος Ρομπέν των Δασών, μόνο που αντί να κλέβει, λέει ψέματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Αυτό που θεωρούμε τάξη είναι η επικρατούσα μορφή χάους."

Kerry Thornley

  • 1964 - Ανεξαρτησία της Μάλτας από το Ηνωμένο Βασίλειο.

    1991 - Ανεξαρτησία της Αρμενίας από την ΕΣΣΔ.

© 2002-2019 MEDIA2DAY