ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Ποια είναι η αχίλλειος πτέρνα του κάθε ζωδίου;

Κάθε άνθρωπος έχει αδυναμίες. Ποιες αδυναμίες των ζωδίων είναι και τα πιο τρωτά τους σημεία;

Ποια είναι η αχίλλειος πτέρνα του κάθε ζωδίου;

Κριός
Το πιο τρωτό σου σημείο Κριέ είναι ένας χωρισμός ή το τέλος μιας φιλίας. Αν κάποιος σε πληγώσει, σου είναι δύσκολο να προχωρήσεις - είναι αβάσταχτος ο πόνος σου.

Ταύρος
Δε φημίζεσαι για δραστήριο άτομο, γι’ αυτό και φοβάσαι την αλλαγή. Προτιμάς τις γνώριμες και οικείες καταστάσεις και αντιπαθείς ό,τι ταράσσει την αρμονία.

Δίδυμοι
Δεν μπορείτε να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Η προτεραιότητά σου είναι η διασκέδαση και έτσι καταφέρνεις να ξεφύγεις από την ευθύνη του να κοιτάξεις βαθιά μέσα σου.

Καρκίνος
Η απόρριψη. Έχεις κάνει τόσα σενάρια για ένα ανεκπλήρωτο, ή εκπληρωμένο, έρωτα που η χυλόπιτα μπορεί να σε κάνει να βυθίζεσαι στον καναπέ σου για καιρό.

Λέων
Η αχίλλειος πτέρνα σου είναι να σε υποτιμούν ή να μη σου δίνουν σημασία. Εκεί είναι που θα μετατραπείς σε "ζητιάνα της προσοχής", όταν κάποιος σε αγνοεί. Σαν Λέοντας, έχεις ανάγκη να εκφράζεις τη γνώμη σου, και όταν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει η γνώμη σου, θλίβεσαι.

Παρθένος
Η αχίλλειος πτέρνα σου είναι ότι δεν μπορείς να ελέγξεις αυτή την χαζο-φτέρνα. Θέλεις να είναι όλα οργανωμένα, τακτοποιημένα και να έχεις εσύ τον έλεγχο. Αν δεν συμβαίνει αυτό, νιώθεις πως κάτι θα πάει στραβά.

Ζυγός
Είσαι άνθρωπος με ενσυναίσθηση και αυτό σε σκοτώνει. Μπορεί κάποιος πραγματικά να σε ρίξει επειδή θα τον έχεις στεναχωρήσει. Αισθάνεσαι απαίσια όταν κάποιος υποφέρει εξ’αιτίας σου.

Σκορπιός
Δεν αντέχεις να αποτυγχάνεις, είναι η αχίλλειος πτέρνα σου. Βάζεις όλη σου την ενέργεια, γι’ αυτό αν αποτύχεις δεν σου έχει μείνει καθόλου. Νιώθεις ντροπή και δραματοποιείς την κατάσταση.

Τοξότης
Μην πιέσει κανείς το Τοξότη -παιδί- γιατί είναι ευαίσθητο. Η αλήθεια είναι ότι, Τοξότη, έχεις ανάγκη να σου δίνουν το χρόνο σου και το χώρο σου και αν στα πάρουν αυτά πίσω, χάνεις τον εαυτό σου.

Αιγόκερως
Η αχίλλειος πτέρνα σου είναι η έλλειψη επιτυχίας στη ζωή σου. Σαν Αιγόκερως, σου αρέσει να σκέφτεσαι ότι θα γίνεις κάτι σε αυτή τη ζωή, διευθύνων σύμβουλος, πρόεδρος, κάτι ρε παιδί μου. Αν νιώθεις ότι είσαι μακριά από το στόχο αυτό, θες να τα παρατήσεις.

Υδροχόος
Η αχίλλειος πτέρνα σου Υδροχόε είναι οι αγαπημένοι σου άνθρωποι. Ο μεγαλύτερος φόβος σου είναι ό,τι τους αφορά: Να τσακωθείτε, να τους απογοητεύσεις ή να σε απογοητεύσουν ή ακόμα χειρότερα να τους χάσεις.

Ιχθείς
Η αχίλλειος πτέρνα σου είναι η κριτική, τι θα πει το χωριό. Αυτό συμβαίνει κυρίως με τα παιδιά σου, δηλ. τις ιδέες σου. Νιώθεις απαίσια, ότι σου έχουν κόψει τα φτερά ένα πράγμα, όταν επικρίνουν τη δουλειά σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Η ακεραιότητα δεν έχει ανάγκη από κανόνες."

Αλμπέρ Καμύ, 1913-1960, Γάλλος συγγραφέας, Νόμπελ 1957

  • 1826 - Στο χωριό Μεχμέταγα της Αρκαδίας 400 Αιγύπτιοι συγκρούονται με ελληνική δύναμη υπό τους Χατζημιχαήλ Νταλιάνη, Νικηταρά, Γιατράκο και Πορτογάλο Φιλέλληνα Αλμέιδα. Μετά από σκληρό αγώνα οι Αιγύπτιοι τρέπονται σε φυγή, εγκαταλείποντας 200 νεκρούς.
    1875 – Ελλάδα – Η κυβέρνηση του Χ. Τρικούπη διεξάγει εκλογές που θα διαρκέσουν μέχρι τις 21 Ιουλίου όπου και πλειοψηφεί η αντιπολίτευση υπό τον Αλέξανδρο Κουμουνδούρο.
    1989 – πέθανε η Μαρίκα Νέζερ, Ελληνίδας ηθοποιός

© 2002-2019 MEDIA2DAY