ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Απίστευτα τρίβια για τον Παρθένο

Το κείμενο αυτό είναι όσο πιο δομημένο, οργανωμένο και αλάνθαστο γίνεται.

Απίστευτα τρίβια για τον Παρθένο

Τα βασικά για τον Παρθένο τα ξέρεις. Για να έχεις μπει σε αυτό το άρθρο, είτε είσαι Παρθένος, είτε είναι οι κοντινοί σου άνθρωποι. Οπότε τα βασικά για τον Παρθένο τα γνωρίζεις, με το πιο βασικό όλων την καθαριότητα. Δε σε νοιάζει όμως πόσο καθαρός θέλει να είναι ο Παρθένος και το σπίτι του, άλλα πράγματα θέλεις να μάθεις γι΄ αυτόν.

Όταν ερωτεύεται:  Τότε θα θέλει να κοιμάστε συνέχεια αγκαλιά, και δεν θα σταματήσει να μιλάει στους φίλους του για ‘σένα. Επίσης, θα σε χαϊδεύει και θα σου κάνει συνέχεια μασάζ – αν έχεις κάνει μπάνιο.

Με ένα παράπονο: Θέλει να σταματήσουμε να τον θεωρούμε τελειομανή και κράχτη. Ζώδιο είναι και αυτός και θέλει την αναγνώρισή του όταν προσπαθεί να αλλάξει.

Τι τον βγάζει εκτός εαυτού: Όπως τον Καρκίνο, έτσι και τον Παρθένο, μη τον ρωτήσετε από πού να παραγγείλετε. Όχι γιατί δεν μπορεί να αποφασίσει, αλλά γιατί δεν του αρέσει τίποτα. Θα καταλήξετε να μαγειρεύετε και εκείνος να πλένει ό,τι χρησιμοποιείτε. Γιατί τον εκνευρίζουν τα μαχαίρια στο νεροχύτη. Και ο νεροχύτης. Κοινώς, εκνευρίζεται όταν πρέπει να πάρει αποφάσεις.

Τι χρειάζεται να ακούσει: «Δεν είμαι περήφανος για τα λάθη που έκανα ως άνθρωπος. Είμαι όμως περήφανος για τον άνθρωπο που με έκαναν τα λάθη μου»
Ο Παρθένος θα κάνει τα αδύνατα, δυνατά ώστε να βρει λύση στο πρόβλημά του. Αν δεν βρει λύση, προετοιμαστείτε γιατί μπορεί να γίνει ψυχωσικός.

Η πιο σκοτεινή πτυχή του: Ο Παρθένος είναι εξαιρετικά επικριτικός και εστιάζει συνεχώς στον "ανταγωνισμό" που μπορεί να έχει από τους άλλους. Ο τύπος μπορεί να βρει τον ψύλλο στα άχυρα. Τείνει να είναι απαισιόδοξος και πιστεύει ότι ο όλος ο κόσμος είναι εναντίον του. Έχει την τάση να αυτοθυματοποιείται.

Τι σημαίνει γι’ αυτόν ευτυχία: Η ευτυχία του πάει πακέτο με την ανεξαρτησία σου. Είναι αυτάρκης, νιώθει και λίγο μοναχικός ώρες ώρες. Ωστόσο, πρέπει να αποφασίσει ότι ή θα αφήσει ανθρώπους να μπουν στη ζωή του ή θα τους διώξει μια και καλή.

Τι τον καταθλίβει: Ο Παρθένος μπορεί να τρελαθεί (εντελώς) όταν σκέφτεται τη ζωή του, και όσα πράγματα του έχουν πάει στραβά. Έχει την τάση να αναλύει τα πάντα, φτάνει σε λογικά συμπεράσματα… και όλοι ξέρουμε ότι η υπέρμετρη λογική δεν είναι πάντα το καλύτερο πράγμα.


Η πιο ένοχη φαντασίωση του: Του αρέσει να τον δένουν. Του αρέσει να παραδίδει τον έλεγχο στο σύντροφό του. Είτε αυτό είναι χειροπέδες, είτε ακόμη και το δέσιμο με μία γραβάτα. Του αρέσει να ανακαλύπτει ο άλλος τι είναι αυτό που τον ανάβει.

Ο λόγος που δεν κρατάνε οι σχέσεις του: Θέλει συνεχώς να βρίσκεται σε μία πρόκληση. Και αυτό το κάνει και στις σχέσεις του. Διαλέγει πάντα τους πιο ακατάλληλους ανθρώπους για σχέση, νομίζοντας ότι θα τους διορθώσει. Νομίζει ότι οι άνθρωποι είναι τραπεζομάντηλο που πρέπει να ισιώσει.

Γιατί θα σε απατήσει: Δωσ’ του απιστία και παρ΄ του τη ψυχή. Οι Παρθένοι και θέλουν να κερατώσουν και το κάνουν περίτεχνα. Έχεις δει μια ταινία που ο πρωταγωνιστής συντηρεί παράλληλα δύο γάμους με παιδιά και καμία από τις δύο οικογένειες δεν έχει καταλάβει τίποτα; Παρθένος είναι. Δεν υπάρχει λόγος που θα σε κερατώσει, γιατί έτσι.

Πώς θα σου δείξει το ευαίσθητο σημείο του: Οι Παρθένοι συνήθως έχουν την κατάλληλη απάντηση για τα πάντα. Έτσι είναι από την φύση τους. Κανείς όμως δεν είναι αλάνθαστος (ή έστω τόσο ετοιμόλογος), και όταν καταφέρει να παραδεχτεί ότι έχει κάνει λάθος, ξέρεις ότι σε εμπιστεύεται πολύ.

Ο λόγος που θα φρικάρει: Τρέμει στην σκέψη ότι κάποια στιγμή, οι άνθρωποι γύρω του θα συνειδητοποιήσουν ότι δεν τον έχουν ανάγκη. Θέλει να νιώθει χρήσιμος, ναι και καθαρός.

Το μεγαλύτερο του ελάττωμα: Τελειομανής μέχρι αηδίας ο Παρθένος, γνωστά πράγματα αυτά.

Γιατί είναι καλός φίλος: Γιατί το σπίτι του είναι πάντα ανοιχτό, ακόμη και αν είναι βρώμικο. Επίσης δεν θα σου πει ποτέ αυτό που θες να ακούσεις, μόνο και μόνο για να σου χαϊδέψει τα αυτιά. Θα στο πει γιατί είναι αλήθεια.

Τι τον κάνει να νιώθει άβολα: Οποιαδήποτε σκέψη για το μέλλον. Το δικό του, των παιδιών του, του περιβάλλοντος, της πατρίδας. Φοβάται ότι το τέλος πλησιάζει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Η ομορφιά ξεγελάει τη σάρκα για να πάρει την άδεια να φτάσει μέχρι την ψυχή."

Σιμόν Βέιλ

  • 1910 - Ξεσπά η Μεξικανική Επανάσταση υπό την ηγεσία του Φρανσίσκο Μαντέρο.

    1945 - Αρχίζει η Δίκη της Νυρεμβέργης, με 24 Ναζί να κάθονται στο εδώλιο ως εγκληματίες πολέμου.

© 2002-2019 MEDIA2DAY