ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Ο λόγος που δεν κρατάνε οι σχέσεις σου είναι το ζώδιό σου

Μάθε τι κάνεις λάθος στις σχέσεις σου και δεν κρατάνε, ανάλογα με το ζώδιο σου.

Ο λόγος που δεν κρατάνε οι σχέσεις σου είναι το ζώδιό σου

Κριός

Βαριέσαι εύκολα

Δεν είναι στη φύση σου η δέσμευση μέχρι να βρεις κάτι που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Αυτό σημαίνει ότι κάνεις σχέσεις που κρατάνε όσο ένας γάμος του Γκλέτσου (είναι και ο Γκλέτσος Κριός;) και φοβάσαι να το προχωρήσεις με κάποιον που θέλει να σε σοβαρέψει. Θα συνεχίσεις να το κάνεις αυτό μέχρι να βρεις κάποιον ή κάποια που θέλει να ζει την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία.

Ταύρος

Είσαι συναισθηματικό στρείδι

Έχεις όλα τα καλά του κόσμου, αλλά δείχνεις ότι είσαι σκληρός άνθρωπος χωρίς συναισθήματα. Βάζεις τοίχους. Πολλοί άνθρωποι εξουθενώνονται από την προσπάθεια να σε κάνουν να τους εμπιστευτείς και να ανοιχτείς. Δεν γίνεται να συνεχίσεις έτσι, δώσε τα λίγα ψίχουλα αγάπης που σου γυρεύουν.

Δίδυμοι

Δεν φέρεσαι και πολύ σαν ενήλικας

Ως Δίδυμος ζεις στη δικιά σου φούσκα θετικισμού όπου κυριαρχούν τα ροζ φλαμίνγκο και μονόκεροι που τρέχουν. Στις σχέσεις δεν είναι όλα τόσο ρόδινα και κάποιες φορές χρειάζονται δουλίτσα για να κυλήσουν όμορφα. Δεν καταφέρνεις πάντα να το συνειδητοποιήσεις αυτό και ο σύντροφός σου αρχίζει να νιώθει μόνος και πως παλεύει μόνο αυτός για τη σχέση σας. Θα χρειαστεί να διοχετεύσεις το πάθος σου σε κάποια, λίγο πιο βαρετά σημεία της σχέσης για να μην τα θαλασσώσεις πάλι.

Καρκίνος

Δεν πατάς πόδι

Αγαπάς βαθύτατα και σιχαίνεσαι την αντιπαράθεση. Είναι πολύ δύσκολο γι’ αυτούς να χειριστείς οποιαδήποτε είδος δυσαρμονίας, αλλά οι στιγμές που ερχόμαστε σε ρήξη σε μία σχέση είναι απαραίτητες για να συνεχίσει να τσουλάει. Αντ’ αυτού προτιμάς να καταπιέσεις τους λόγους που δυσανασχετείς, μέχρι να κάνεις το μεγάλο μπαμ. Θα χρειαστεί να συνειδητοποιήσεις ότι οι μικρές δυσάρεστες συζητήσεις είναι καλύτερες από το να περιμένεις μέχρι να γίνει κάτι που θα σε φτάσει στο αμήν.

Λέων

Δεν εμπιστεύεσαι αρκετά ώστε να δώσεις τα πρέποντα

Οι Λέοντες αγαπούν την προσοχή και αυτό κάποιες φορές μπορεί να τους κάνει να φαίνονται ότι νιώθουν παραμελημένοι, όταν ο σύντροφος τους δεν τους κάνει κομπλιμέντα. Παραδέξου το, κάποιες φορές που νιώθεις παραμελημένος, έχεις ξεκινήσει καυγάδες επειδή νομίζεις ότι το έτερον ήμισυ σε εκμεταλλεύεται. Στην αρχή της σχέσης πρέπει να ξεκαθαρίζεις ποιος είσαι και τι κάνεις. Πρέπει να πεις ότι χρειάζεσαι  προσοχή και στοργή και όχι μόνο στα λόγια, αλλά και στις πράξεις. Θα είστε και οι δύο πιο ευτυχισμένοι αν έχουν αναφερθεί αυτές οι προσδοκίες.

Παρθένος

Βρίσκεις τους λάθος ανθρώπους να αγαπήσεις

Θέλεις συνεχώς να βρίσκεσαι σε μία πρόκληση. Και αυτό το κάνεις και στις σχέσεις σου. Διαλέγεις πάντα τους πιο ακατάλληλους ανθρώπους για σχέση, νομίζοντας ότι θα τους διορθώσεις. Και μετά απορείς γιατί νιώθεις ο γονέας της σχέσης σου. Θα συνεχίσεις να κάνεις σχέσεις με ημερομηνία λήξης αν δεν αρχίζεις να επιλέγεις ανθρώπους που βαδίζετε σε δρόμους παράλληλους.

Ζυγός

Ψάχνεις το αληθινό

Δεν είναι μεμπτό να ψάχνεις μία ουσιώδη σχέση. Δεν θέλεις μία σχέση απλά για τα μάτια του κόσμου, θέλεις να αγαπήσεις και να αγαπηθείς. Το κακό είναι ότι εντυπωσιάζεσαι εύκολα και αυτό σε κάνει να μην εντοπίζεις τα σημάδια που δείχνουν ότι αυτή η σχέση δεν θα στεριώσει. Στη μοντέρνα ζωή ο κόσμος είναι πιο ρηχός και πρέπει να φιλτράρεις καλύτερα τις αξίες των ανθρώπων που επιλέγεις για δεσμό. Ίσως πρέπει να βρεις ένα Ζυγό για συνοδοιπόρο.

Σκορπιός

Δεν εκφράζεις τα συναισθήματά σου

Οι άνθρωποι που συναναστρέφονται μαζί σου, σύντομα εξουθενώνονται από την απόσταση που κρατάς εσύ και οι όμοιοι σου. Δεν σου αρέσει να νιώθεις ευάλωτος, άρα δύσκολα θα δείξεις τα συναισθήματά σου. Αλλά τι να κάνουμε που οι υγιείς σχέσεις έτσι ξεκινάνε. Έτσι καταλήγεις να κάνεις σχέσεις με παιχνίδι και ίντριγκα. Θα συνεχίσεις να αποτυγχάνεις, εκτός κι αν βάλεις στην άκρη το εγώ σου και πεις αυτό που αισθάνεσαι.

Τοξότης

Δεν αναγνωρίζεις τις σχέσεις με προοπτική

Λόγω της υπερβολικά χαλαρής φύσης σου, αφήνεις τις υγιείς σχέσεις να ξεγλιστράνε μέσα από τα χέρια σου. Δεν σου αρέσει να πιέζεις καταστάσεις και αυτό μεταφράζεται σαν αδιαφορία. Αν θες να προχωρήσεις σε κάτι πιο σοβαρό, πρέπει να αντιληφθείς ότι χρειάζεται προσπάθεια για να επιτευχθεί μια σχέση που αξίζει.

Αιγόκερως

Δεν θες να καταλάβεις ότι όλοι έχουν ελαττώματα

Έχεις θέσει πολύ υψηλά τον πήχη και κατακρίνεις τόσο εύκολα επειδή κάνεις το ίδιο πράγμα στον εαυτό σου. Ωστόσο, αποθαρρύνεσαι από το να γνωρίσεις υπέροχους ανθρώπους επειδή δεν ταιριάζουν στο προφίλ του ιδανικού συντρόφου που έχεις δημιουργήσει. Θα συνεχίσεις να αποτυγχάνεις όσο πιστεύεις ότι ο έρωτας είναι custom παραγγελία.

Υδροχόος

Επιδεικνύεσαι

Δεν το κάνεις με κακές προθέσεις. Θέλεις να δείξεις όλα αυτά που ξέρεις και να εντυπωσιάσεις. Το κακό σε αυτό είναι ότι κάποιοι άνθρωποι δεν ξέρουν αυτά που γνωρίζεις εσύ και το εκλαμβάνουν σαν υπεροψία. Αν δεν θες λοιπόν να αποτύχεις την επόμενη φορά, αντί να προσπαθήσεις να εντυπωσιάσεις, δοκίμασε να χτίσεις επικοινωνιακές γέφυρες. Δες το σαν εξερεύνηση. Θα ανακαλύψεις πράγματα που αγνοούσες.

Ιχθύες

Κλασικά, στον κόσμο σου

Είναι τρομακτικό να βγαίνεις με αυτό το ζώδιο και εσύ σαν Ιχθύς δεν το αντιλαμβάνεσαι αυτό για τον εαυτό σου. Ενώ νομίζεις ότι είσαι δεκτικός και θερμός άνθρωπος, στην πραγματικότητα κρύβεσαι στον κόσμο σου και ξεχνάς να καλέσεις και το ταίρι τους εκεί. Είσαι ο τύπος αυτού του ανθρώπου που δύσκολα πλησιάζει κανείς επειδή είναι έξυπνος, ονειροπόλος και δεν δίνει τη δέουσα προσοχή στη σχέση του. Θα συνεχίζεις να χωρίζεις αν δεν συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να μπεις και στη θέση του άλλου για να αντιληφθείς ότι κάπου κάπου χρειάζεται προσοχή.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Κείνος που στ’ αληθινά αγαπά το Λαό δε γίνεται ποτέ αρχηγός του, γίνεται υπηρέτης του."

Μενέλαος Λουντέμης

  • 1944 - Το HMAS Australia χτυπήθηκε κατά την πρώτη επίθεση Καμικάζι. 30 άντρες σκοτώθηκαν, μεταξύ των οποίων και ο διοικητής του πλοίου. (Β' Παγκόσμιος Πόλεμος)
    1972 - Ένα NAMC YS-11A της Ολυμπιακής Αεροπορίας συνετρίβη στις ακτές της Βούλας Αττικής. 37 από τους επιβαίνοντες πνίγηκαν, ενώ 19 κατάφεραν να σωθούν φτάνοντας στην ακτή.

© 2002-2019 MEDIA2DAY