ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Πώς θα μας επηρεάσουν οι ανάδρομοι πλανήτες το καλοκαίρι

Μην τρομάζετε, οι ανάδρομοι μπορούν να μας επηρεάσουν και θετικά.

Πώς θα μας επηρεάσουν οι ανάδρομοι πλανήτες το καλοκαίρι

Όλοι έχουμε ακουστά εκείνη τη συμβουλή του Πάολο Κοέλιο από τον Αλχημιστή που λέει ότι όταν θες κάτι, όλο το σύμπαν συνομωτεί εναντίον σου ώστε να το καταφέρεις. Φέτος το καλοκαίρι, τα άστρα συνωμοτούν ώστε να γίνουν όλα αλλοπρόσαλλα. Κατά τη διάρκεια αυτού του καλοκαιριού, συνολικά έξι πλανήτες είναι ανάδρομοι - πέντε από αυτούς ταυτόχρονα - που σημαίνει ότι οι θερμότεροι μήνες του 2018 θα έχουν περισσότερες στροφές από αυτές που σε βάζει να κάνεις το gps.

Φυσικά, δεν είναι όλες οι αναδρομές συνυφασμένες με την καταστροφή. Ακριβώς επειδή ένας πλανήτης είναι ανάδρομος σε οποιοδήποτε ζώδιο - ακόμα και στο δικό σας!- δε σημαίνει ότι η ζωή σας θα περιστρέφεται σα μαινάδα του Ευρυπίδη. Απλώς θυμηθείτε ότι ο τρόπος με τον οποίο κάποιος αντιμετωπίζει έναν ανάδρομο πλανήτη εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από πώς επιλέγει να δει αυτό το γεγονός.  Ένας μεγάλος παράγοντας για να ανταπεξέλθετε σε μία δύσκολη στιγμή είναι να είστε προετοιμασμένοι. Οπότε έχετε στο νου σας ότι η γνώση του ανάδρομου πλανήτη είναι η μισή αρχοντιά. Η υπόλοιπη μισή είναι να είστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό το γεγονός. Κάποιες φορές ένας ανάδρομος είναι ιδανική ευκαιρία να ανατρέξετε στο παρελθόν και να διορθώσετε ό,τι έχετε παραμελήσει.

Οι ανάδρομοι πλανήτες δεν είναι συνώνυμο της καταστροφής, παρά το γεγονός οι άνθρωποι λατρεύουν να το υποδεικνύουν. Οι ανάδρομοι πλανήτες είναι σημάδι ότι πρέπει να πατήσεις λίγο φρένο και να ανατρέξεις πίσω. Διερωτήσου: «Τι έχω αφήσει άλυτο»;

Πώς προβλέπεται να επηρεάσουν οι ανάδρομοι πλανήτες το φετινό καλοκαίρι;

Ερμής: 26 Ιουλίου 2018 – 19 Αυγούστου 2018

Αυτός ο ανάδρομο πέφτει στον Λέοντα, πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα ζώδια θα είναι λίγο λιγότερο αντιδραστικά όταν πρόκειται για επικοινωνία. Ο ανάδρομος Ερμής είναι ιδανική ευκαιρία να χαλαρώσουμε λίγο τους τόνους μας και να αναλογιστούμε πόσο ειλικρινείς ήμασταν στο διάστημα που πέρασε. Είναι μία περίοδος διαλογισμού με θέμα τη συμπεριφορά μας και το αν ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες μας.

Άρης 26 Ιουνίου 2018 – 27 Αυγούστου 2018

Ο ανάδρομος Άρης προστάζει ηρεμία και χαλάρωση. Εκείνες τις ημέρες, οφείλουμε στον εαυτό μας να ρίξουμε τους τόνους, να του αφιερώσουμε χρόνο και να ανασυνταχθούμε. Αν κάθε μέρα άναβε η  φλόγα μέσα μας, θα είχαμε καεί.

Δίας: 8 Μαρτίου 2018 – 10 Ιουλίου 2018

Ο ανάδρομος Δίας πέφτει στο Σκορπιό, το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει να κοιτάξουμε προσεκτικά τις πράξεις μας και να αξιολογήσουμε τους στόχους μας. Είμαστε ειλικρινείς και ηθικοί; Μήπως έχουμε γίνει υπερβολικοί με τις φιλοδοξίες μας; O Σκορπιός είναι το ζώδιο της δικαιοσύνης και ο Δίας ο πλανήτης της ειλικρίνειας. Ο ανάδρομος Δίας σε συνδυασμό με το Σκορπιό, επιτρέπουν στους ανθρώπους να επαναξιολογήσουν και να ξανασκεφτούν, επιτρέποντάς τους να καταλάβουν ποιος είναι ειλικρινής και ποιος δεν είναι.

Κρόνος: 17 Απριλίου 2018 – 6 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ανάδρομος Κρόνος συμπίπτει με το ζώδιο του Αιγόκερω, που σημαίνει ότι θα μας δώσει μια ώθηση να αναλάβουμε τα ηνία, να σταματήσουμε να αναβάλουμε και να πάμε ένα βήμα παραπέρα. Δεν αποκλείεται το ένα βήμα παραπέρα να γίνει και σε μία προσωπική μας σχέση.

Ουρανός: 7 Αυγούστου 2018 – 6 Ιανουαρίου 2018

Ο ανάδρομος Ουρανός τρακάρει με τον Ταύρο και μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε τα πράγματα πιο καθαρά όσον αφορά οικονομικά και σχέσεις. Θα ξεκαθαρίσουμε στο κεφάλι μας λάθη που κάναμε και στους δύο τομείς. Η συνειδητοποίηση είναι ένα καλό βήμα προς τη βελτίωση.

Ποσειδώνας 18 Ιουνίου 2018 – 24 Νοεμβρίου 2018

Ο Ποσειδώνας μπαίνει στο ζώδιο του Ιχθύ, και ξέρετε τι σημαίνει Ιχθύς: δημιουργικότητα και φαντασία. Όσο δεν περιορίζoυμε τον εαυτό μας και δεν αφήνουμε τους φόβους μας να μας κυριεύουν, θα είναι μία εξαιρετικά ευρηματική περίοδος στις ζωές μας. Είναι ο καιρός να εξερευνήσουμε τον δημιουργικό εαυτό μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Τίποτα δεν κάνει έναν άνθρωπο τόσο ξεπερασμένο όσο το να επικρίνει τη νεότερη γενιά."

Adlai Stevenson, 1900-1965, Αμερικανός πολιτικός

  • 1656 - Η Αγγλία και η Γαλλία υπογράφουν ειρηνευτική συμφωνία.
    1789 - Ιδρύεται το αμερικανικό Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
    1919 - Η ημερήσια εφημερίδα «Καθημερινή» εκδίδεται στην Αθήνα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY