ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Τα ζώδια που βλέπουν το ποτήρι πάντα μισογεμάτο

Κάποιοι άνθρωποι είναι εδώ για να μας φέρουν ένα χαμόγελο. Κι εμείς τους τιμούμε με αυτή τη μικρή λίστα…

Τα ζώδια που βλέπουν το ποτήρι πάντα μισογεμάτο

Όλοι έχουμε στην ζωή μας κάποιον άνθρωπο που είναι η χαρά της ζωής. Που προσπαθεί να παραμένει αισιόδοξος, ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Κι επειδή, όπως και να το κάνουμε, χρωστάμε πολλά σε αυτά τα άτομα και στο χαμόγελό τους που δεν σβήνει ποτέ, ας τα τιμήσουμε με μια μικρή λίστα…

Τοξότης
Θα σταματήσει ποτέ ο Τοξότης να κοιτάει την ζωή στα μάτια και να γελάει δυνατά; Όχι. Και για αυτό ακριβώς τον αγαπάμε. Δεν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που να είναι πάντα τόσο έτοιμοι να τα ζήσουν όλα, και έτοιμοι να μας παρασύρουν μαζί τους στο μικρό τους σύμπαν που όλα είναι δυνατά. Και μετά, ίσως να επιστρέφουμε στην πραγματικότητα και να μπορούμε να δούμε τα πράγματα με άλλο μάτι.

Κριός
Οι Κριοί είναι γεννημένοι ηγέτες, και γνωρίζουν πολύ καλά ότι ένας ηγέτης πρέπει να κρατά το ηθικό ψηλά. Δεν ανησυχούν για τα μικροπροβλήματα της καθημερινότητας, και ξέρουν να παίρνουν τον εαυτό τους στην πλάκα όταν χρειάζεται. Αν κάνουν λάθη, μαθαίνουν από αυτά και συνεχίζουν. Και εμείς μαθαίνουμε, κοιτώντας τους.

Λέων
Αυτό το ζώδιο σίγουρα έχει την τάση να μονοπωλεί τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά για πολύ καλό σκοπό: Ποτέ δεν θα δεις έναν Λέοντα να είναι αχάριστος, να μην θυμάται όσους του στάθηκαν και να μην προσπαθεί να κάνει τον κόσμο λίγο καλύτερο, χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις του. Στο σύμπαν των Λεόντων, τα πράγματα όντως θα πάνε καλά—επειδή δεν σταματούν να το παλεύουν.

Ζυγός
Οι Ζυγοί δεν έχουν αυτήν την αισιοδοξία έμφυτη, όπως τα παραπάνω ζώδια. Δεν είναι στο DNA τους να αντιμετωπίζουν προβλήματα και να παραμένουν ψύχραιμοι. Το κάνουν, όμως. Χρειάστηκε κόπο, χρόνο και πολλή αυτοκριτική για να φτάσουν εκεί, αλλά οι Ζυγοί έχουν μάθει καλά πλέον ότι όλα μπορούν να γίνουν λίγο καλύτερα αν πάρεις μια ανάσα, κρατήσεις την ψυχραιμία σου και πεις: “Ας δω τι μπορώ να κάνω…”


σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Οι προσβολές είναι τα επιχειρήματα αυτών που έχουν άδικο."

Ζαν-Ζακ Ρουσσώ, Γαλλοελβετός φιλόσοφος

  • 1896 - Εντοπίζονται στο Κλόνταϊκ του Βορειοδυτικού Καναδά (ανατολικά των συνόρων με την Αλάσκα) κοιτάσματα χρυσού
    1960 - Η Κύπρος αποκτά την ανεξαρτησία της από το Ηνωμένο Βασίλειο.
    1960 - Ο Τζόζεφ Κίτινγκερ, πέφτει με αλεξίπτωτο από τα 31.330 μέτρα, πάνω από το Νιού Μέξικο. Μέχρι το 2003, διατηρεί το παγκόσμιο ρεκόρ ύψους αλλά και ελεύθερης πτώσης, καθώς πέταξε χωρίς να ανοίξει το αλεξίπτωτο τα πρώτα 25.700 μέτρα
    1962 - Ο μάνατζερ των Beatles, Ράιαν Έμπσταϊν, διώχνει από το συγκρότημα τον ντράμερ Πιτ Μπεστ και προσλαμβάνει στη θέση του τον Ρίγκο Σταρ. Περίπου ένα μήνα αργότερα, το συγκρότημα θα ηχογραφήσει την πρώτη του επιτυχία "Love me do".

© 2002-2018 MEDIA2DAY