Τα πιο μυστικοπαθή ζώδια

Τι μας κρύβουν; Αποκαλύπτουμε ποια ζώδια είναι κυριολεκτικά οι πιο μυστικοπαθείς άνθρωποι που θα γνωρίσεις…
Τα πιο μυστικοπαθή ζώδια
Πόσο σου αρέσουν τα μυστικά; Θα υποθέσουμε όχι και τόσο πολύ, επειδή – αντικειμενικά – τα μυστικά δεν είναι ωραίο πράγμα. Είναι αγχωτικά. Απειλούν να καταστρέψουν ζωές. Απειλούν να καταστρέψουν φιλίες. Και είναι ίσως το ένα αφηγηματικό κλισέ που δεν θα σταματήσει ποτέ να χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει ένταση. Υπάρχουν όμως και μερικοί άνθρωποι που είναι φτιαγμένοι από μυστικά. Και, όσο κι αν προσπαθήσεις, δεν θα τα μάθεις ποτέ. Ώρα να τους ξεμπροστιάσουμε.

Κριός
Ο Κριός είναι πανέξυπνος. Ναι, το ξέρουμε, δεν επιλέγει να το δείχνει. Αυτό είναι το πρώτο του μυστικό. Από εκεί και μετά, υπάρχουν μερικές χιλιάδες ακόμα πράγματα στο κεφάλι του, ιστορίες από το παρελθόν, παράξενες στιγμές που συνέβησαν όσο δεν κοιτούσες… Και δεν πρόκειται να τα μάθεις ποτέ. Επειδή ο Κριός, όπως και η Rihanna, μπορεί να είναι κακός, αλλά είναι πολύ καλός σε αυτό.

Ζυγός
Όχι ακριβώς μυστικοπαθής. Περισσότερο θα τον έλεγες λιγομίλητο. Και είναι λογικό, επειδή οποιοσδήποτε κάνει τα πράγματα που κάνει ένας Ζυγός θα επέλεγε να μην μιλάει για αυτά. Ο Ζυγός, όμως, έχει το μπόνους ότι μπορεί να χαμογελάσει και να φανεί σαν τον πιο αθώο άνθρωπο του κόσμου. Επίσης, ξέρεις πόσο πονάει ένας Ζυγός; Όχι. Επειδή δεν θα σου το πει, και επίσης επειδή όλοι οι μηχανισμοί άμυνας που έχει είναι αυτοκαταστροφικοί, οδηγώντας σε ακόμα περισσότερες καταστάσεις για τις οποίες απλά δεν μιλάμε.

Υδροχόος
Ξέρεις τι μισεί ο Υδροχόος; Πολλά πράγματα, με πάθος. Αλλά στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η αρνητική κριτική, και όποιος έχει περάσει μερικές ώρες δίπλα σε έναν Υδροχόο ξέρει πως είναι εύκολο να τους κρίνεις. Άρα, αν δεν βρίσκεσαι στον πολύ στενό του κύκλο, μάλλον δεν θα τον πείσεις να σου ανοιχτεί ποτέ. Και επίσης θα σπάσουν τα νεύρα σου, επειδή – όπως φαίνεται – ο “στενός του κύκλος” μπορεί να περιλαμβάνει και αγνώστους απ’ το ίντερνετ.

Ιχθείς
Εδώ μιλάμε για το απόλυτο τζίνιους. Έχουν οι Ιχθείς μυστικά που δεν πρέπει να μάθεις, επειδή λογικά θα σταματήσεις να τους μιλάς; Ω ναι. Ξέρουν να τα κρύβουν; Όχι και τόσο καλά. Αλλά οι άνθρωποι είμαστε εκπληκτικοί στο να προσαρμοζόμαστε στις δύσκολες συνθήκες, και οι Ιχθείς το κατάφεραν αυτό με το να γίνουν εκπληκτικοί στο κουτσομπολιό. Αντίο, βρώμικα μυστικά των ψαριών, καλησπέρα σε κυριολεκτικά κάθε κακό πράγμα που έκαναν ποτέ οι φίλοι τους.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v