ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Τα πιο ταπεινά ζώδια

Ποια είναι εκείνα τα ζώδια που θα τα πετύχεις συνήθως με σκυμμένο το κεφάλι; Που θα κοκκινίσουν μόλις τους κάνεις ένα κομπλιμέντο;

Τα πιο ταπεινά ζώδια

Υπάρχουν άνθρωποι με αυτοπεποίθηση. Και άνθρωποι που μπαίνουν στο δωμάτιο, και όλα τα μάτια στρέφονται πάνω τους. Αν ήταν να μιλήσουμε με ζωδιακές ορολογίες, απλώς θα λέγαμε ότι υπάρχουν Δίδυμοι και Λέοντες. Αλλά υπάρχουν και άλλα ζώδια, που είναι πιο… διακριτικά. Που δεν τους αρέσουν τα βλέμματα και οι φασαρίες. Είναι εκείνα τα παιδιά που, αν τους κάνεις ένα κομπλιμέντο, θα κοκκινίσουν και θα σκύψουν το κεφάλι. Ποια είναι αυτά τα παιδιά;

Ιχθείς
Ξεκάθαρα και θα έμπαιναν πρώτοι στη λίστα. Μην τους παρεξηγήσεις, οι Ιχθείς είναι κάθε άλλο παρά ταπεινά χαμομηλάκια. Γνωρίζουν πολύ καλά την αξία τους, αγαπούν τον εαυτό τους, απλά είναι από την φύση τους άτομα που προτιμούν την ηρεμία και απεχθάνονται την πολλή προσοχή. Ειδικά αν αυτή η προσοχή είναι δημόσια.

Αιγόκερως
Αντικειμενικά, με όλα αυτά που έχουν καταφέρει, οι Αιγόκεροι έχουν κερδίσει το δικαίωμα να μην είναι καθόλου μετριόφρονες. Κι όμως, εκείνοι εξακολουθούν να είναι επειδή ποτέ δεν ξεχνούν από πού ξεκίνησαν. Ακόμα και όταν είναι πιο σίγουροι για τον εαυτό τους από ποτέ, πάντα θα ζητήσουν την γνώμη άλλων ανθρώπων και θα ακούσουν πολύ σοβαρά την κριτική τους.

Παρθένος
Οι Παρθένοι μερικές φορές έχουν μια τάση επιδειξιoμανίας με τα κατορθώματά τους. Αλλά αυτό συμβαίνει μόνο και μόνο επειδή συνήθως έχουν τόσες αμφιβολίες για τον εαυτό τους, που θέλουν απλώς να γιορτάσουν τις επιτυχίες τους. Σε μια οποιαδήποτε φυσιολογική μέρα, ο μέσος Παρθένος θα προτιμήσει να κάτσει μέσα και να μην τραβήξει την προσοχή πάνω του. Μέχρι, τουλάχιστον, να έχει κάνει κάτι για το οποίο νιώθει πολύ περήφανος.

Υδροχόος
Αυτό το ζώδιο δεν θα πει όχι στους… προβολείς, αλλά σχεδόν ποτέ δεν θα ένιωθε όμορφα να τους έχει όλους στραμμένους πάνω του. Ναι, είναι αλήθεια ότι οι Υδροχόοι είναι άνθρωποι με ιδέες αρκετά μπροστά από την εποχή τους—τόσο μπροστά, που ξέρουν πολύ καλά ότι καλό θα ήταν να μοιράζονται την σκηνή με κάποιον που μπορεί να τους βοηθήσει.

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Οι προσβολές είναι τα επιχειρήματα αυτών που έχουν άδικο."

Ζαν-Ζακ Ρουσσώ, Γαλλοελβετός φιλόσοφος

  • 1896 - Εντοπίζονται στο Κλόνταϊκ του Βορειοδυτικού Καναδά (ανατολικά των συνόρων με την Αλάσκα) κοιτάσματα χρυσού
    1960 - Η Κύπρος αποκτά την ανεξαρτησία της από το Ηνωμένο Βασίλειο.
    1960 - Ο Τζόζεφ Κίτινγκερ, πέφτει με αλεξίπτωτο από τα 31.330 μέτρα, πάνω από το Νιού Μέξικο. Μέχρι το 2003, διατηρεί το παγκόσμιο ρεκόρ ύψους αλλά και ελεύθερης πτώσης, καθώς πέταξε χωρίς να ανοίξει το αλεξίπτωτο τα πρώτα 25.700 μέτρα
    1962 - Ο μάνατζερ των Beatles, Ράιαν Έμπσταϊν, διώχνει από το συγκρότημα τον ντράμερ Πιτ Μπεστ και προσλαμβάνει στη θέση του τον Ρίγκο Σταρ. Περίπου ένα μήνα αργότερα, το συγκρότημα θα ηχογραφήσει την πρώτη του επιτυχία "Love me do".

© 2002-2018 MEDIA2DAY