ΣΧΕΣΕΙΣSINGLES

Πώς ένας άντρας καταλαβαίνει ότι έχει βρει τη μία;

Τι πρέπει να νιώσει ένας άντρας, για να πειστεί ότι το νέο του ταίρι είναι το ένα και μοναδικό; Η εκλεκτή, που λένε.

Πώς ένας άντρας καταλαβαίνει ότι έχει βρει τη μία;

Δεν είναι εύκολο ένας άνθρωπος να βρει το εκλεκτό του ταίρι. Κι ακόμη κι όταν το βρει, δεν μπορεί να ξέρει αν τα συναισθήματά του είναι μία φούσκα που κινδυνεύει να σκάσει. Χρειάζεται υπομονή και αυτογνωσία.

Είναι διατεθειμένος να μοιραστεί

Κάτι που συμβαίνει συχνά σε έναν άντρα ο οποίος νιώθει ότι έχει βρει τον άνθρωπό του, είναι όταν νιώθει σχεδόν υποχρεωμένος να μοιραστεί τα πάντα μαζί της. Ειδικά στην αρχή, συνήθως οι άνθρωποι είναι πιο κλειστοί, κρατούν τις αποστάσεις τους. Όταν τα συναισθήματά τους γίνονται πιο ξεκάθαρα, τότε είναι που νιώθουν, όχι απλώς την επιθυμία, αλλά και την ανάγκη, να μιλήσουν για προσωπικά τους ζητήματα.

Βλέπει ότι έχει καλές σχέσεις με τους κοντινούς της ανθρώπους

Αναμφίβολα, όταν βλέπεις έναν άνθρωπο να τα πηγαίνει καλά με τους φίλους και την οικογένειά του, σου δημιουργεί πολύ καλή εντύπωση. Δεν είναι υποχρεωτικό μία γυναίκα να έχει την τέλεια σχέση με την οικογένειά της για να την αγαπήσει ένας άντρας, αλλά το γεγονός ότι μπορεί να αγαπήσει και να αγαπηθεί, δημιουργεί μία αίσθηση ανακούφισης και άνεσης.

Το γέλιο του είναι ειλικρινές

Το γέλιο είναι πάρα πολύ σημαντικό σε μία σχέση. Και ποιος άνθρωπος δεν θέλει να έχει δίπλα του κάποιον που να τον κάνει να γελάει; Παρ’ όλα αυτά, αυτή η συνθήκη δεν εξαρτάται από το πηγαίο χιούμορ μόνο, αλλά κι από τη συμπάθεια που τρέφει ο ένας για τον άλλο και το πόσο ταιριάζει η αίσθηση του χιούμορ. Για να τραβήξει η σχέση για καιρό, το χιούμορ είναι απαραίτητο.

Θέλει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του

Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει ενστικτωδώς. Δεν θέλει να είναι απλώς καλός με τη γυναίκα που έχει σχέση, είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τη βλέπει ευτυχισμένη. Τότε είναι που καταλαβαίνει και ο ίδιος ότι έχει «δαγκώσει την λαμαρίνα».

Του φαίνεται πάντα όμορφη

Στην αρχή της σχέσης, η γυναίκα περιποιείται τον εαυτό της και σε συνδυασμό με το φρέσκο ειδύλλιο που εκτυλίσσεται μεταξύ του ζευγαριού, ο άντρας δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Τι συμβαίνει όμως όταν φύγει αυτός ο ενθουσιασμός και η γυναίκα αρχίζει να είναι άνετη μπροστά του και χωρίς τα καλλυντικά της; Τότε ο άντρας καταλαβαίνει αν αυτή η γυναίκα μπορεί να είναι δυνητικά η εκλεκτή. Αν είναι, τότε του φαίνεται τόσο όμορφη, όσο στην αρχή.

Την συμπεριλαμβάνει στα μελλοντικά του σχέδια

Πολλοί άνθρωποι φαντάζονται με ένα συγκεκριμένο τρόπο το μέλλον τους. Έχουν οραματιστεί με ένα συγκεκριμένο τρόπο το πώς θα μοιάζει η ζωή τους. Όταν όμως αυτό το όραμα αρχίζει και περιλαμβάνει την σύντροφό του, τότε τα πράγματα γίνονται σοβαρά. Μπορεί να τρομάξει λίγο στην αρχή, αλλά δεν αργεί να καταλάβει ότι έχει βρει τη μία.

Παραδέχεται το λάθος του

Όταν ένας άντρας διαπιστώνει ότι έχει βρει έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί να είναι ο έρωτας της ζωής του, τότε δεν θα διακινδυνεύσει να τον χάσει. Κι όταν έρθει η πρώτη διαφωνία στην οποία θα έχει άδικο, θα παραδεχτεί το λάθος του, χωρίς να το τραβήξει ιδιαίτερα.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Η συνήθεια είναι το εκτροφείο των σφαλμάτων."

Βίκτωρ Ουγκώ, 1802-1885, Γάλλος συγγραφέας

  • 1282 - Πέθανε ο Αυτοκράτορας του Βυζαντίου Μιχαήλ Η'
    1922 - Γεννήθηκε ο τραγουδιστής Γρηγόρης Μπιθικώτσης.
    1941 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Γερμανία και η Ιταλία κηρύσσουν τον πόλεμο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

© 2002-2019 MEDIA2DAY