ΣΧΕΣΕΙΣSINGLES

Πώς θα καταλάβεις ότι θέλει να παίξει

Κάποιοι άνθρωποι γουστάρουν σχέσεις ενώ κάποιοι άλλοι θέλουν απλώς ένα φλερτ για να παίξουν. Πώς θα τους ξεχωρίσεις;

Πώς θα καταλάβεις ότι θέλει να παίξει

Οι άντρες οι αδέσμευτοι μετά από χρόνια προπόνησης και εξάσκησης έχουν βρει ενστικτωδώς τους καλύτερους τρόπους για να κρατήσουν μία γυναίκα τόσο μακριά, αλλά και όσο κοντά χρειάζεται. Λόγω του ενστίκτου που τους οδηγεί είναι ανεπιτήδευτα καλοί σε αυτό που κάνουν με αποτέλεσμα να μην μπορείς εύκολα να διακρίνεις. Εμείς όμως σε φτιάξαμε.

Επίθεση

Αυτοί που ψάχνουν κάτι εφήμερο βιάζονται. Ενώ οι περισσότεροι –ακόμη κι αυτοί που δεν είναι σίγουροι αν θέλουν κάτι σοβαρό- το πάνε αργά, έχουν υπομονή η οποία πηγάζει είτε από νευρικότητα, είτε από σεβασμό, εκείνοι που θέλουν να παίξουν έχουν τρομερή άνεση στο φλερτ και προσφέρουν απλόχερα κομπλιμέντα. Με αυτόν τον τρόπο θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την εύνοιά σου ώστε να τους ανοιχτείς πιο εύκολα, και με τη σειρά τους εκείνοι να καταλάβουν αν ενδιαφέρεσαι για κάτι «γρήγορο».

Μοναχικοί γύπες

Δύσκολα θα τους γνωρίσεις σε μεγάλη παρέα. Συνήθως είναι έξω με τον κολλητό τους ή το πολύ δύο φίλους τους γιατί εξαρχής ο σκοπός τους είναι να σε απομονώσουν. Αυτός που θέλει να παίξει προτιμά να κινείται σε μικρές ομάδες γιατί όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι αργεί να ξημερώσει.

Ναρκισσισμός

Το καλό παιδί το τίμιο θα προσπαθήσει να σε προσεγγίσει κάνοντας σου ερωτήσεις σχετικά με το πού δουλεύεις, ποιες ταινίες σου αρέσουν κτλ. Ένας «παίκτης» αντιθέτως θα σπαταλήσει πολύ χρόνο από τη ζωή του για να καυχηθεί για τα επιτεύγματά του και το αυτοκίνητο που οδηγεί. Στο τέλος, θα σου πει «Μίλα μου για εσένα» και μετά από πέντε λεπτά θα σε διακόψει για σφηνάκι.

Ω μωρέ οι γλυκούληδες

Είπαμε, αυτοί που θέλουν να παίξουν μαζί σου και να σε παραμελήσουν, θα σε λούσουν με κομπλιμέντα, τόσο που δεν θα αντιληφθείς ότι δεν έχετε συζητήσει τόσην ώρα κάτι ουσιαστικό. Αν ένας τύπος προτιμά να σε φιλοφρονεί από το να συζητήσετε κάτι σοβαρό, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είναι λίγο μπερμπάντης. –εμετούλης-

Αυθόρμητοι

Ο αυθορμητισμός είναι θεμιτός και στην αρχή λογίζεται σαν καλό χαρακτηριστικό μίας προσωπικότητας. Αν όμως παρατηρήσεις λίγο καλύτερα, δεν θα αργήσεις να διαπιστώσεις πως όταν ένας τύπος σε παίρνει τηλέφωνο κάθε φορά «αυθόρμητα» για να βγείτε εκείνη τη στιγμή, δεν είναι λόγω αυθορμητισμού, αλλά επειδή τα άλλα του πλάνα ναυάγησαν.

Αναποφάσιστοι

Ο σωστός ο παίκτης δεν θα σε κάνει ποτέ να νιώσεις σίγουρη για κάτι που κανονίσατε. Οι τοπ απαντήσεις του είναι «Λογικά ναι», «Θα δούμε», «Μάλλον» και αν σου απαντήσει ναι και προκύψει τελικά κάτι άλλο, θα βρει μία ωραιότατη δικαιολογία να σ’ το ακυρώσει τελευταία στιγμή.

Νυχτοπούλια

Γενικά οι παίκτες έχουν πολλά χαρακτηριστικά πτηνών. Εκτός από γύπες είναι και νυχτοπούλια. Λειουργούν κατά βάση το βράδυ, τότε στέλνουν μηνύματα, απαντούν στα δικά σου και επιδιώκουν να βρεθείτε.

Κοντή μνήμη

Δεν έχουμε την απαίτηση να θυμούνται τα γενέθλιά σου και πότε πήρες το Lower. Εάν όμως δεν μπορούν να φέρουν στη μνήμη τους ούτε ένα αστείο που κάνατε οι δυο σας ή το μπαρ που σου πρότεινε να βρεθείτε «μία από τις επόμενες μέρες», έχει μικρή απόδοση η περίπτωση του να είναι παίκτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Δεν πρέπει να κρίνουμε τους ανθρώπους απ’ αυτά που δεν ξέρουν, αλλά απ’ αυτά που ξέρουν και κυρίως από το πώς τα ξέρουν."

Βωβενάργκ, 1715-1747, Γάλλος γνωμικογράφος

  • 627 - Ο Ηράκλειος του Βυζαντίου νικά τους Πέρσες στην Μάχη της Νινευή.
    1821 - Γεννήθηκε ο Γάλλος συγγραφέας Γκιστάβ Φλωμπέρ.
    1963 - Η Κένυα αποκτά την ανεξαρτησία της από το Ηνωμένο Βασίλειο.

© 2002-2019 MEDIA2DAY